Objave 2018

Nazaj

Pravočasno se pripravi na Black Friday

 1. avtor: Nina | 02 nov 2018

  Vedno bolj priljubljen dan razprodaj Black Friday se je razširil iz zahoda in osvojil tudi Slovenijo. Tudi WIZovci pripravljamo nekaj posebnega za dan popustov, zato smo pripravili navodila, kako se na to dobro pripraviti. Namreč, črni dan popustov letos pade na 23.11.2018, zato je pravi čas za nakupovanje daril za praznični december. Da bo letos mošnjiček za darila večji, smo pri WIZu pripravili noro akcijo prihrankov, ki bo trajala cel vikend. Več bomo razkrili tik pred akcijo :)

  Kako bo izgledal Black Friday pri WIZu?

  WIZovci vsega še ne smemo razkriti, lahko pa namignemo, da je dobro, da si pravočasno obveščen o naših akcijah. Priporočamo, da si na Facebooku nastaviš WIZ opozorila tako, da jih vidiš prvi (»Pokaži kot prvo/See first«). Da bo to enostavneje, smo pripravili navodila za brskalnike na računalnikih in aplikacije na mobilnih napravah.

  Kako nastaviti opozorila »Prikaži kot prvo/See first« na brskalnikih na računalnikih?

  Našo stran najdete na: https://facebook.com/WIZ.zavarovanje

  Ko stran všečkaš, klikneš na drugi gumb (Sledim/Following) in izbereš opcijo »Prikaži kot prvo/See first« – glej sliko spodaj.

  Tako se bodo naše objave prikazovale na vrhu tvojih FB obvestil (Newsfeed) in boš pravočasno obveščen/a o akciji za WIZov črni petek razprodaj.

  Kako nastaviti opozorila »Prikaži kot prvo/See first« v aplikacijah na mobilnih napravah?

  Ko všečkaš našo stran v aplikaciji naprave, klikneš na gumb s tremi pikicami:

  Nato vklopiš obvestila (drsnik desno) in izbereš opcijo  »Prikaži kot prvo/See first«.

   

  Urediš lahko tudi nastavitve opozoril (Edit Notifications settings), kjer izbereš opcijo Standard – glej sliko spodaj.

  Tako si lahko zagotoviš, da boš med prvimi, ki bodo videli našo naznanitev pričetka Black Friday prodajne akcije. Ne zamudi izjemne priložnosti za nore prihranke :)