Nezgodna zavarovanja WIZ 


Z urejenimi nezgodnimi zavarovanji poskrbiš za svojo varnost in varnost svojih najbližjih. WIZ Kuža, WIZ Kolesar in WIZ Smučar, poleg nezgodnega zavarovanja, vključujejo tudi pomembno zavarovanje odgovornosti. 
 

Nezgodno zavarovanje otrok do 26. leta

Z zavarovanjem WIZ Šolar omilimo nevšečnosti, ko se otrok poškoduje, mora zaradi nezgode na operacijo ali nastane celo invalidnost. Primerno tudi za registrirane športnike, saj krije poškodbe na treningih in tekmah. Novost: specialistične storitve in načrt zdravljenja. Kritje 24 ur/dan, kjerkoli. Skleni hitro in enostavno prek spleta, z do 20 % prihrankom.

SPOZNAJ ZAVAROVANJE
kolear na belem kolesu

Zavarovanje kolesarjev za primer nezgode in odgovornosti

Zavarovanje WIZ Kolesar krije poškodbe, ki jih utrpiš pri uporabi kolesa (npr. padci, zdrsi, trki). Če pa s kolesom poškoduješ tretje osebe ali njihove stvari, ti to kritje nudi zavarovalno zaščito pred odškodninskimi zahtevki, ki jih proti tebi uveljavljajo tretje osebe.
 

LE 19,99 € NA LETO
retro smučar

V hipu dobro zavarovani smučarji in deskarji

Zavarovanje WIZ Smučar je namenjeno vsem rekreativcem med 14. in 75. letom starosti, ki za svojo obliko športne rekreacije najraje izberete sneg. Območje kritja zavarovanja je Evropa, vključeno pa je zavarovanje odgovornosti in nezgodno zavarovanje. Cena 24,99 € na leto na osebo.

SPOZNAJ
črn kuža in fant s čepico

Zavarovanje za psa

Ima tudi tvoj kuža posebno mesto v družini? Zavaruj tudi njega. Z zavarovanjem WIZ Kuža so kriti stroški zdravljenja zaradi nezgode in bolezni ter odgovornost iz posesti. Na voljo so trije paketi zavarovanj (Mini, Maksi in Plus), ki se razlikujejo glede na obseg kritja, cene in zavarovalne vsote. Že od 4,17 € na mesec.
 

PREVERI PONUDBO