Spodbujamo varno vožnjo.
Vozi #breztelefona!

Hej, odgovorni voznik, tu je nižja cena zavarovanja zate. Prisezi, da voziš #breztelefona in na e-mail pridobi kodo za 5% popust pri avto zavarovanju WIZ Avto.

ODDAJ PRISEGO

Kaj pa ti, pustiš svoj telefon na miru med vožnjo?


Uporaba mobilnih telefonov je postala del vsakdanjika, vožnja pri tem ni izjema. Raziskave kažejo, da je kljub zakonski prepovedi uporaba mobilnih telefonov med vožnjo zelo pogosta ter da v zadnjih letih celo narašča. 

Z uporabo mobilnega telefona med vožnjo se tveganje za povzročitev prometne nesreče poveča kar za 4-krat. Če so vozniki včasih telefon uporabili za klic ali pošiljanje sporočil, danes s pametnimi telefoni dostopajo tudi do drugih spletnih vsebin. S tem ko so se možnosti uporabe mobilnih telefonov razširile, se je povečala tudi verjetnost, da bodo vozniki posegali po napravah med vožnjo. 

Podpri projekt vožnje brez telefona

“V avtih so otroci!”

WIZov projekt podpira tudi vplivnica Adrijana Dimec, ki na Instagramu ozavešča in spodbuja varno vožnjo #breztelefona. “Če ne zaradi sebe, vozite breztelefona zaradi naših otrok, tudi oni so v avtomobilih,” zagovarja.

Vozi varno

Ker so strokovnjaki prepričani, da je multitaskanje nemogoče, naj tvoj telefon v avtu počiva. Se zavedaš, da z uporabo mobilnega telefona med vožnjo povečaš tveganje za povzročitev prometne nesreče kar za 4-krat?

Prihrani pri WIZ Avto

Izpolni obrazec in na e-mail prejmeš kodo za 5% popust na WIZ Avto zavarovanje. Koda ti velja 1 leto in je prenosljiva. Povej za popust še svojim kolegom!

»Tipkanje, slikanje, “scrollanje”, … med vožnjo nikakor niso in nikoli ne bodo kul."

Izjava zavarovanke Urške Ahac.

Brezplačna e-zloženka

NASVETI ZA VARNEJŠO VOŽNJO

Skupaj z zavodom Logout smo pripravili odlično zloženko. V njej poleg uporabnih trikov najdeš še zanimivo statistiko, ki smo jo naredili med vozniki na vzorcu 1.000 oseb. Več kot 85% voznikov priznava, da vozijo s telefon v roki! Statistika ni zavidljiva, zato se pri zavarovanju WIZ zelo zavzemamo za spodbujanje vožnje #breztelefona. 

PRENESI SI ZLOŽENKO

Povezane vsebine

Navigacija, notranjost vozila, WIZ #breztelefona

Kar 85 % ne vozi brez telefona

Celotno težavo najlepše opiše angleška kratica »FOMO« (Fear Of Missing Out), kar bi najlažje prevedli v »bojazen pred tem, da bi kaj zamudili«.

Preberi zapis
otrok z dlančnikom, projekt #breztelefona

Nasveti za skrbne starše

Nasveti za pravilno rabo telefona pri otrocih in najstnikih: brezplačna zloženka!

Prenesi nasvete

Pogosta vprašanja #breztelefona

Kodo za popust dobiš po oddaji svojih podatkov, z njo ob sklenitvi WIZ Avto zavarovanja koristiš 5% popust. Zavarovanje tako ugodneje in zares enostavno skleneš on-line, kjerkoli in kadarkoli.

Po pridobitvi kode jo, pri zavarovanju svojega avta vneseš samo na tem linku!

Če imaš težave pri koriščenju kode, nam piši na info@wiz.si ali pokliči na brezplačno telefonsko številko 080 11 24

Ekipa je za pomoč dosegljiva tudi preko družbenih omrežij ali preko klepetalnice na WIZovi spletni strani.

Tvoja koda je veljavna 1 leto od pridobitve. Ja, kodo lahko preneseš družinskim članom ali kolegom.
 

Preglej našo spletno stran: zavarovanje WIZ Avto. 

WIZ je zavarovanje, ki ga v celoti skleneš preko spleta. Izbereš kritja, ki jih želiš. Zavarovanje po meri, ki ga urediš v hipu.