Zakaj je nezgodno zavarovanje za otroke in mladino nujno potrebno?

  • V Sloveniji se zaradi poškodb vsako leto v bolnišnici zdravi kar 4.540 otrok v starosti od 0 do 19 let.*
  • Z zavarovanjem lahko omilimo nevšečnosti, če se otrok poškoduje, mora zaradi nezgode na operacijo ali zaradi nezgode nastane celo invalidnost.
  • Za primere dnevnih izostankov za čas zdravljenja izplačamo dnevno nadomestilo zaradi nezgode in nadomestilo za zdravljenje v bolnišnici ali v zdravilišču.
  • Nezgodno zavarovanje WIZ Šolar je prilagojeno otrokom in mladim do 26. leta starosti - na izbiro je 5 različnih paketov, zato se za vsakogar najde pravi.

*Vir: Politike, ukrepi in programi za preprečevanje poškodb otrok in mladostnikov v Sloveniji, www.nijz.si

 

WIZ ŠOLAR

SKLENI ONLINE

Skoraj klasične ugodnosti ob sklenitvi :)

Starši ste veseli vsake ugodnosti, če pa je to popust pri plačilu zavarovanja, pa je res super, kajne? :) Nezgodno zavarovanje za otroke in mladino WIZ Šolar lahko prav vsi sklenete z 10 % popustom pri spletni sklenitvi.

Če si ob tem še super starš z veliko družino (vsaj 3 otroci), ob sklenitvi pridobiš še dodatnih 10 % - skupno kar 20 % popusta na redne cene zavarovanja! Le v nekaj munutah si lahko povsem brez skrbi, ker bodo otroci dobro zavarovani v primeru nezgode.

WIZ Šolar - nezgodno zavarovanje za otroke in mladino

WIZ Šolar ima primerna zavarovalna kritja za vse

Pogosto ne vemo, katero je tisto primerno zavarovanje za otroka, šolarja, študenta. WIZ Šolar ponuja 5 optimalnih paketov za primere nezgod, ki se lahko pripetijo v vsakdanjem življenju.

Zavarovanje je namenjeno ublažitvi visokih stroškov, ki po nezgodah nastanejo. To je najpomebnejše v primeru najhujših poškodb, ko se zaradi visokih stopenj invalidnosti življenje povsem spremeni. Visoka zavarovalna vsota za primer invalidnosti omogoča lažjo prilagoditev na nov način življenja.


Pokaži kaj znaš in odkleni nagrado!

Pokaži nam kaj rad, rada počneš ti ali tvoj prijatelj, objavi fotko ali video pod #tisijunak. Oglej si naš profil tisijunak, objavljenih je že prek 80 talentov :) Pokaži svoj talent in postani junak. 
Torej obišči naš instagram profil, objavi nekaj svojega in akcija. Pa ne pozabi nominirati tudi tvojega frenda, kar pod fotko! Trkaj komaj čaka, da izbere naslednjega srečneža. 

Prva meja - 100 objavljenih različnih talentov pod #tisijunak je presežena. Gremo še višje! Nov izziv je 300 x #tisijunak