Zakaj je nezgodno zavarovanje za otroke in mladino nujno potrebno?

  • V Sloveniji se zaradi poškodb vsako leto v bolnišnici zdravi kar 4.540 otrok v starosti od 0 do 19 let.*
  • Z zavarovanjem lahko omilimo nevšečnosti, če se otrok poškoduje, mora zaradi nezgode na operacijo ali zaradi nezgode nastane celo invalidnost.
  • Za primere dnevnih izostankov za čas zdravljenja izplačamo dnevno nadomestilo zaradi nezgode in nadomestilo za zdravljenje v bolnišnici ali v zdravilišču.
  • Zavarovanje WIZ Šolar je prilagojeno otrokom in mladim do 26. leta starosti - na izbiro je 5 različnih paketov, zato se za vsakogar najde pravi.

*Vir: Politike, ukrepi in programi za preprečevanje poškodb otrok in mladostnikov v Sloveniji, www.nijz.si

 

WIZ ŠOLAR

SKLENI ONLINE

Skoraj klasične ugodnosti ob sklenitvi :)

Starši ste veseli vsake ugodnosti, če pa je to popust pri plačilu zavarovanja, pa je res super, kaj ne? :) Nezgodno zavarovanje za otroke in mladino WIZ Šolar lahko prav vsi sklenete z 10 % popustom pri spletni sklenitvi.
Če si ob tem še super starš z veliko družino (vsaj 3 otroci), ob sklenitvi pridobiš še dodatnih 10 % - skupno kar 20 % popusta na redne cene zavarovanja! Le v nekaj munutah si lahko povsem brez skrbi, ker bodo otroci dobro zavarovani v primeru nezgode.

Primerna zavarovalna kritja za vse

Pogosto ne vemo, katero je tisto primerno zavarovanje za otroka, šolarja, študenta. WIZ Šolar ponuja 5 optimalnih paketov za primere nezgod, ki se lahko pripetijo v vsakdanjem življenju.
Zavarovanje je namenjeno ublažitvi visokih stroškov, ki po nezgodah nastanejo. To je najpomebnejše v primeru najhujših poškodb, ko se zaradi visokih stopenj invalidnosti življenje povsem spremeni. Visoka zavarovalna vsota za primer invalidnosti omogoča lažjo prilagoditev na nov način življenja.

WIZ Šolar naj bo uspešen šolar

Vsi otroci niso enaki - eni potrebujejo več časa za osvajanje novih znanj, drugi manj, a vsem je skupno to, da morajo delati šolske naloge. Pomembno je, da čim prej osvojijo delovne navade, ki jim bodo najboljša popotnica skozi življenjske izzive.
Če ima otrok težave pri opravljanju in pisanju šolskih nalog, preberite blog z nasveti, kako se pripraviti na premagovanje ovir pri osvajanju novega znanja. Otroci so naš največji zaklad, pomagajmo jim premagati težave. Tako bodo postali samozavestni šolarji, ki so ponosni na svoje znanje.