WIZ zavarovanje praznuje 10 let, header, avto

WIZ praznuje fantastičnih 10 let

Juhuhu praznujemo 10 let z nasmehom! Vse se je začelo 28. maja, leta 2012 s prvo sklenitvijo zavarovanja WIZ Avto. To je tudi leto, ko je jadralni padalec Felix B. med rekordnim vesoljskim skokom iz letala postal prvi človek, ki je brez strojne pomoči premagal zvočno pregrado in je naša Urška Ž. prejela zlato medaljo na olimpijskih igrah.

Spoznaj 10 X WIZ

ikona dežnik, wiz praznuje 10 let

10+ WIZ ZAVAROVANJ

Začeli smo s ponudbo avto zavarovanja, danes pa ponosno zavarujemo še tvoje zdravje, otroke, poti čez mejo, kužke, odgovornost na smučanju in kolesarjenju. Imamo tudi zavarovanje za hitrejšo pot do specialistov in zavarujemo tudi lastnike plovil. Najnovejše WIZ zavarovanje je moderno zavarovanje mikromobilnosti.

ikona dežnik, wiz praznuje 10 let

10 FANTASTIČNIH LET

Smo pionirji spletne sklenitve zavarovanj in navdušujemo z inovativnimi tehničnimi rešitvami. Facebook in Google analitika pravi, da so WIZovi oglasi v desetih letih dosegli skoraj vse Slovence. WIZ ekipa se ti na polno zahvaljuje za čestitke ob rojstnem dnevu, zate pa smo ustvarili recept za unikatno WIZ torto.

ikona dežnik, wiz praznuje 10 let

10 NAGRADNIH IGER

Na Facebooku, Twitterju in Instagramu imamo skupaj kar 19.997* prijateljev. V desetih letih smo ustvarili močno skupnost na družbenih omrežjih – ti si med njimi. *Številka je aktualna na dan 18. maj 2022, zagotovo pa raste prav v teh dneh, ko na WIZ Facebooku 10 dni zaporedoma poteka 10 fantastičnih nagradnih iger.

WIZ praznuje fantastičnih 10 let.
Hej, še nisi wizionar?

Začeli smo z avto zavarovanjem, danes ponosno zavarujemo tvoje zdravje, otroke, potovanja v tujino, kužke, odgovornost na smučanju in kolesu. Imamo zavarovanje za hitrejši dostop do specialistov in zavarujemo tudi lastnike plovil. Zavarujemo pa tudi "ta frišne", mlade voznike avta in pa urbane uporabnike mirko prevoznih sredstev :)

Razišči vseh 13
wiz praznuje 10 let

Do danes skoraj 100K sklenitev 💪

Wizionarji ste top! Do danes vas je skoraj 100.000 sklenilo zavarovanje prek wiz.si. Po 10 letih delovanja, WIZ online sklepanje ocenjujete z oceno 4.7 od 5. In veseli smo prav vsakega vašega komentarja k oceni, saj tako lahko rastemo in smo še boljši! Predvsem smo zelo ponosni, ker nam zaupate, saj veliko zavarovancev pri WIZu sklene več kot 1 zavarovanje in z nami ostanete več let zaporedoma. Hvalaaaa :)

Oglej si WIZ Avto z oceno 4,7
wiz praznuje 10 let, izberi svojega

Skupaj gradimo - skupaj rastemo

Danes lahko online skleneš kar 13 različnih zavarovanj. Zavarovanja so prilagojena posameznikom in njihovim posebnim situacijam, izpostavljamo: nujno kritje za mlade voznike, avto zavarovanje, če prevoziš manj km, zavarovanje za kužke in najnovejše WIZ MikroGO, s katerim zavaruješ sebe pri uporabi: kolesa/skiroja/hoverboarda in rolke.

Enostavna sklenitev online
wiz praznuje 10 let, izberi svojega

V družbi z izbranimi "facami"

Hvala Urški Ahac in Marku Nemcu, ki sta prepoznavna obraza WIZove spletne strani. Hvala Filipu Flisarju, ki je poskrbel za najbolj viralen WIZov video vseh časov – ogledali ste si ga preko 220.000 x. Hvala Petri Greiner, ki je več let pisala kolumne za priljubljeno žensko e-revijo Zate&Zame.

Lepo je sodelovati s tako zagnanimi, strokovnimi in srčnimi osebami. Hvala vam!

Filip Flisar zapleše balet ???
wiz praznuje 10 let, top wiz video in retro oglasi

Na WIZu je retro in

Zanimivost: Facebook in Google analitika pravita, da so WIZovi oglasi v desetih letih dosegli skoraj vse Slovence. Prisotni smo na vseh popularnih družbenih omrežjih in mesečno ustvarjamo vesele in barvite oglase. Najbolje sprejeti pa so oglasi v RETRO stilu. Preveri še, kateri video je pritegnil veliko pozornosti – z njim smo lansirali novo zavarovanje WIZ Zdravje. 

WIZ video s 350.000+ ogledi
wiz praznuje 10 let, izberi svojega

WIZ ekipa se javlja z Obale

Pri WIZu vse lahko opraviš preko spleta, da pa stvari tečejo izjemno, skrbi ekipa WIZovcev. Zakaj pa je nastalo zavarovanje WIZ? Da tudi ti lahko sklenitev opraviš s telefonom, kar na plaži! ;) Znani smo po odzivni in prijazni pomoči, najbolj pa smo veseli lepih in spodbudnih izjav zadovoljnih zavarovancev: "Preprost, hiter postopek. Brez "sivih las" ;)" / "Vas redno uporabljam že nekaj let in postajate le boljši vsako leto!" / 5 zvezdic za "Prijaznost in odzivnost"

Enostavna sklenitev online
wiz praznuje 10 let, nagradna igra FB WIZ praznuje 10 let

10 dni, nagradnih 10 iger

V desetih letih smo ustvarili močno skupnost na družbenih omrežjih – ti si med njimi. Hvala, ker spremljaš naše novice, obvestila in zabavne prigode. *Številka 19.997 je aktualna na dan 18. maja 2022, zagotovo pa bo rastla v dneh, ko bo na WIZ Facebooku 10 dni zaporedoma potekala 10 fantastičnih nagradnih iger. 

Nagrade na WIZ FB strani
wiz praznuje 10 let, Generali zavarovalnica d.d.

#Resničnofajn sodelovanje

Čestitke ob 10. letnici delovanja zavarovanja WIZ tudi zato celotni ekipi zavarovalnice Generali. Hvala, ker stojite za nami in verjamete v wizionarske sanje! Enostavno in hitro online sklepanje ter urejanje zavarovanj je prihodnost, na kateri gradimo skupaj. 

Generali zavarovalnica
wiz praznuje 10 let, wiz torta

WIZ Torta

Predstavljamo ti preizkušen recept za čokoladno torto, ki se ji ne more upreti še tako zahteven čokoholik. Naša sodelavka Nina se je potrudila in pripravila recept, ki ga je komisija WIZ soglasno potrdila. Torta je sestavljena iz štirih delov: 2-3 biskvitov, čokoladne kreme, sadnega nadeva in najboljšega čokoladnega preliva. Moraš jo narediti – zase, družino ali prijatelje.

Razkrivamo recept za torto
wiz praznuje 10 let, wiz instagram

Še naprej bomo fantastični

Medtem, ko bereš ta stavek, se je na svetu rodilo 5 otrok. 5 novih rojstnih dni, 5 novih razlogov za praznovanje. Sicer pa dnevno svoj osebni dan praznuje približno 18 milijonov ljudi po vsem svetu. Če to ni fantastično? WIZova ekipa je v polnem zagonu s praznovanjem in vabimo te, da naše dogodivščine spremljaš še na Instagram stories. Poišči tudi #wiztujina, kjer najdeš utrinke s potovanj naših zavarovancev s prekrasnimi fotkami. 

Se gledamo na Instagramu

Fantastičnih 10 vas dobi Benzz, drugih fantastičnih 10 barvite WIZ copate:

  • Bon za gorivo - prejmejo:  Sreš Bogdan, Ćorič Tina, Ban Mirko, Vujoševič Aleš, Umek Zoran, Goričan Ksenija, Močnik Igor, Sanca Hana, Vrbanić Rudi, Mašera Zvonko. 
     
  • WIZove copate prejmejo: Urbanc Ljuba, Narobe Matevž, Žitnik Jože, Baloh Vanessa, Magerl Rajko, Penšek Cuderman Darja, Sorn Avi, Golob Roman, Vuckovic Jovana, Zorman Irena.

    O prevzemu nagrade boste obveščeni tudi po e-pošti. Pogoji igreČestitkeeeee vsem od WIZ ekipe !!!

Hvala za sodelovanje, še naprej spremljaj aktualno poletno dogajanje. #WIZ10let​​​​​​

Rastemo z vami in za vas :

wiz blog, penosnik kreditna kartica

Plačilo od doma
in brez provizije

Med pandemijo smo omogočili, da položnico UPN plačate od doma, tudi brez uporabe e-banke. In to brez provizije!

Preberi
obnova kuža s srčkom in očali

WIZ Video
obnova zavarovanja

S personaliziranimi videi smo presenetili zavarovance pri obnovi WIZ Avto police in predstavili smo tudi nova kritja ...

Preberi

E-Revija
Zate&Zame

Izbrane vsebine za wizionarke in ne samo :). Revijo delamo snujemo skupaj z OFFON in s simpatičnimi influenserji. Sveža s presenečenji, novicami in še ..

Naroči se
kamva na pisani podlagi, WIZ Klepet

WIZ Klepet,
izmenjava mnenj

WIZovci se trudimo, da strankam zagotavljamo kar najboljšo uporabniško izkušnjo, jasne in korektne informacije, ki jih potrebujejo za spletno sklenitev.

Poglej

Prijavi se na WIZ e-novice

Želiš prejemati naše novice in dobre ponudbe? Vpiši svoj e-mail in v naslednjem koraku pošlji potrditev.

Največkrat brano na wiz.si

wiz blog, Zakaj je tehnični pregled tako pomemben?

Zakaj je tehnični pregled
tako pomemben?

7 točk tehničnega pregleda in najpogostejše šibke točke. Preveri trike in nasvete pred opravljanjem tehničnega pregleda.

Preberi
wiz blog, Potekel mi je status. Kaj pa sedaj?

Potekel mi je status.

Na enem mestu smo zbrali vse, kar moraš urediti, da bo prehod v ne-študentsko življenje karseda gladek.

Preberi
wiz blog, izvid iz laboratorija, kaj je dobro in kaj slabo, ženska in epruvete

Izvid iz laboratorija.

Pri pojasnjevanju izvidov za laično uporabo ti bodo najbolj koristili podatki o stanju levkocitov, eritrocitov in trombocitov ter stanje hemoglobina, krvnega sladkorja (glukoze) ..

Preglej
priročniki #breztelefona

#breztelefona!

Spodbujamo varno vožnjo. Kaj pa ti, pustiš svoj telefon na miru med vožnjo? Preveri tudi nasvete za starše o varni rabi telefona pri otrocih.

Preveri in prisezi