null Novo! Video obnova WIZ Avto zavarovanja
papiga
clock image

8

Novo! Video obnova WIZ Avto zavarovanja

#wiznovice

01 avgust, 2019

Margi

S personaliziranimi videi te želimo presenetiti pri obnovi tvoje avto police in ti predstaviti nova kritja, ki jih do sedaj morda še ne poznaš, jih pa morda nujno potrebuješ. Pri tem ti pomaga tudi žirafa ...

Pri WIZu vsako leto poskrbimo za svoje zavarovance in jih mesec dni pred potekom zavarovanja o tem obvestimo s prijaznim e-sporočilom in hkrati pošljemo tudi predlog obnovljene police. Letos smo pri obnovi polic naše stranke presenetili s posebnim vizionarskim pristopom – v celoti personaliziran video »Pazi, buška!«.

S tem smo WIZovci predstavili naše vizionarske ideje, s ciljem, da strankam olajšamo in izboljšamo svojo nakupno izkušnjo online sklepanja zavarovanj. Verjamemo, da lahko na tak način vsem še dodatno približamo enostavnost sklepanja WIZ zavarovanj prek spleta.

 

V hudomušnem videu naše wiz zavarovance osebno nagovorimo, se zahvalimo za zaupanje in sporočimo, da se zavarovanje za avto kmalu izteče. Na kreativen način »z medvedom, mačko, buško ter žirafo« vsaki stranki posebej predstavimo kritja, ki jih še nima in jih lahko izbere kar znotraj videa, ter tako obogati svojo zavarovalno polico. Če seveda dodatno kritje potrebuje :) Celoten proces nakupa dodatnih kritij je za vsako stranko avtomatiziran in digitaliziran.


Bodi WIZionar in se zaščiti pred »medvedom in buško«


Tako smo pred kratkim obogatili našo ponudbo z novimi kritji WIZ Delni kasko, v dveh paketih - za primere, ko te preseneti morebitno srečanje z medvedom ali se ti zgodi buška na parkirišču. Sicer si želimo, da medveda nikoli ne srečaš na cesti, ampak jih je v Sloveniji zadnje čase res veliko.

Buško pa lahko mimogrede »stakneš« na bližnjem parkirišču. Rešitev je torej dodatno kritje delni kasko, kjer se v primeru uveljavljanja škode izogneš podražitvi cene zavarovanja naslednje leto.


Za obogatitev police je na voljo tudi nepogrešljivo kritje WIZ Asistent, ki ti pomaga kjer koli na cesti, 24/h na dan, vse leto.

 


Kako dodati kritja na obnovljeno polico WIZ Avto


Stranki pošljemo e-sporočilo z video vsebino, v katerem označi kritja, ki jih potrebuje. Njeno odločitev nato preverimo in ji pošljemo novo polico z izbranimi dodatnimi kritji.

Če pri obnovi police stranka ne izbere novih dodatnih kritij, ji ni potrebno storiti ničesar. Ob poteku stare police stopi v veljavo nova, z enakimi kritji, kot so bila prej. Preprosto in zabavno, kajne?

Prijavi se na WIZove e-novice

Želiš prejemati naše novice in dobre ponudbe? Vpiši svoj e-mail in v naslednjem koraku pošlji potrditev.