Objave 2018

 1. Trije nasveti za lažje delo šolskih nalog

  avtor: Ana Marija | jul 24. 2018

  Največ, kar lahko naučimo svoje otroke je, da je za izpolnitev nalog (in s tem tudi srečo in zadovoljstvo) odgovoren sam. Mi smo se to že naučili, priučili tekom življenja, pomembno je, da delovnost in odgovornost za dejanja prenesemo na svoje otroke že v zgodnjih letih. Kako torej med vsem aktivnim in hitrim načinom življenja ohraniti mirnost, zbranost, učinkovitost? Kako lahko svojim otrokom pomagamo, da ohranijo zbranost, da redno izpolnjujejo svoje delovne navade? 

  Beri naprej
 2. Na dopust z otroki? Z veseljem!

  avtor: Ana Vita | jul 03. 2018 Beri naprej
 3. Kako skrbeti za finance in dokumente na potovanju?

  avtor: Ana Vita | jul 06. 2018

  Končno so tu dolgo pričakovane počitnice, za katere se ti je zdelo, da jih čakaš celo večnost. V predpripravah nanje ti je uspelo privarčevati lepo vsoto denarja, toda kako poskrbeti, da se kupček ne zmanjša prehitro? Kako ravnati v primeru, ko gre nekaj narobe? Kam shraniti dokumente, če hotel nima sefa? Za resnično fajn in brezskrbno potovanje lahko poskrbiš že z nekaj malimi triki, preveri jih!

  Beri naprej
 4. Kaj moraš vedeti, preden se odpraviš na pot s pasjim prijateljem

  avtor: Ana Vita | jun 26. 2018

  Če nameravaš na letošnje dopustovanje vzeti tudi svojega štirinožnega kosmatinca, potem je dobro, da sta za pot pripravljena oba. Pa veš, kaj vse moraš storiti in vedeti pred odhodom? Za lažje priprave na skupno potovanje imamo zate seznam koristnih nasvetov, kako poskrbeti, da bo pot čim bolj udobna in varna.

  Beri naprej
 5. S pijačo nad vročino

  avtor: WIZ | jul 24. 2018

  »Na zdravje!« bi moral reči vsakič, ko se spomniš na žejo in si privoščiš nekaj osvežilnih požirkov pijače. Osvežilna pijača je v prvi vrsti hladna in čista voda, ki ji lahko dodaš kaj zdravega za okus, kot je »twist« oziroma svež sok limone. Tekočina je namreč nadvse pomembna za telo in um, njeno pomanjkanje pa hitro povzroči take in drugačne težave. Dehidracija je strokovni termin za pomanjkanje vode v telesu in zdravilo zanjo je, da izgubljeno tekočino nadomestiš z novo - s hrano ali pijačo.

  Beri naprej