Dogodki in nagradne igre

Znani so nagrajenci natečaja #breztelefona

Hvala vsem za dobre ideje. Nekateri ste opisali različne možne tehnološke rešitve, spet drugi ste nas enostavno opomnili, da je potrebno pred samo vožnjo pomisliti, da je človeško življenje vrednota. Zato telefon ne sodi v uporabo med vožnjo! Spremljajte naš Facebook ali Instagram, kjer bodo objavljene izbrane ideje. 

Pametno zapestnico dobi: emezic
Majice dobite: emilova.beti, nikarojko19, bostjan.polegeg, spkpi.kclj in mateja.bojanc1993

Flamingo napihljivi blazini dobita: stepancic.neja in planika59

Vozi varno in plačaj manj, pridobi 5% popust za WIZ Avto tukaj: https://breztelefona.si/pridobipopust/

 

 

Pridrsaj si polaroidni fotoaparat ali karte za Hišo iluzij :)

Nova nagradna igra o WIZionarskih starših je že tukaj – pridrsaj si svojo nagrado! Hitro odgovori, kako bi se odzval v dilemah z otroci, mimogrede pa osvoji še polaroidni fotoaparat ali družinske karte za Hišo iluzij.

Nagradna igra se je zaključila 30.9.2019. Dne 1.10.2019 smo izvedli žrebanje:

 • Glavno nagrado 1x Polaroidni fotoaparat prejme aleksander.zrimec
 • 3x družinske karte za Hišo iluzij prejmejo: cancertoya, misaracic, andrejam1987

Splošni pogoji nagradne igre so na voljo tukaj.

 

Slušalke za darilo ob sklenitvi celoletnega družinskega zavarovanja WIZ (velja do 15. 8. 2019)

Če si vsaj dvakrat letno v tujini s partnerjem ali družino, si uredi celoletno družinsko zavarovanje WIZ Tujina, ker se enostavno splača. Od 14.6. pa vse do 15.8.2019 pridobiš še DARILObrezžične bluetooth slušalke, super uporabne za vse družinske elektronske naprave.  

Primer cene družinskega zavarovanja v tujini 10 % prihrankom:

Zavarujejo se lahko osebe, ki živijo v skupnem gospodinjstvu ter so med seboj v družinskem razmerju (zakonec ali partner iz druge pravno priznane skupnosti, njihovi otroci, pastorki ali posvojenci do 26. leta).
 

Kako pridobiš DARILO - slušalke? 

*Če od 14. 6. do 15.8.2019 skleneš celoletno družinsko zavarovanje za tujino WIZ Tujina ali WIZ Tujina Plus, za darilo prejmeš brezžične bluetooth slušalke. Slušalke boš po pošti prejel najkasneje v roku 30 dni od sklenitve zavarovanja.

 

Pridrsaj si prenosni JBL zvočnik ali flaminga :)

Nova nagradna igra je že tukaj – pridrsaj si svojo nagrado! Hitro reši nagradni kviz, ki ti bo povedal, kako spretno in varno voziš avto, mimogrede pa osvoji še prenosni zvočnik JBL ali napihljivega flaminga.

Nagradna igra se je zaključila 16.6.2019. Dne 17.6.2019 smo izvedli žrebanje:

 • Glavno nagrado 1x JBL prenosni zvočnik prejme renatka.treven(a)gmail.com, 
 • 5x napihljivo blazino flamingo prejmejo: laurakrajnc05(a)gmail.com, mashaferlin(a)gmail.com, ksenja.curin(a)gmail.com, martinzagar11(a)gmail.com in grum.mt(a)gmail.com

Splošni pogoji nagradne igre so na voljo tukaj.

 

Nagradna Igra na Instagramu: "@WizTujina WizDvoboj 2"

V času od 13.5. do vključno 22. maja 2019 na našem Instagram profilu @wiztujina poteka nova nagradna igra »@WizTujina WizDvoboj«. Pogoj za sodelovanje je označitev s hashtagom #wiztujina in #wizdvoboj ter sledenje profilu @wiztujina. Zmagovalec bo prejel majico WIZ.

Splošne pogoje si lahko preberete tukaj.

 

Darilo ob sklenitvi celoletnega družinskega zavarovanja WIZ Tujina - pomlad 2019 (velja do 12. 5. 2019)

Če se vsaj 2x letno odpravljaš s partnerjem ali družino v tujino, si uredi celoletno družinsko zavarovanje WIZ Tujina, ker se enostavno splača. Od 12.4. pa vse do 12.5.2019 pridobiš še DARILObrezžične bluetooth slušalke, super uporabne za vse družinske elektronske naprave.  

Primer cene družinskega zavarovanja v tujini 10 % prihrankom:

Zavarujejo se lahko osebe, ki živijo v skupnem gospodinjstvu ter so med seboj v družinskem razmerju (zakonec ali partner iz druge pravno priznane skupnosti, njihovi otroci, pastorki ali posvojenci do 26. leta).
 

Kako pridobiš DARILO - slušalke? 
 

*Če od 12. 4. do 12.5.2019 skleneš celoletno družinsko zavarovanje za tujino WIZ Tujina ali WIZ Tujina Plus, za darilo prejmeš brezžične bluetooth slušalke. Slušalke boste po pošti prejeli najkasneje v roku 30 dni od sklenitve zavarovanja.

Akcija se je zaključila. 

 

Nagradna Igra na Instagramu: "@WizTujina WizDvoboj"

V času od 29.4. do vključno 9. maja 2019 na našem Instagram profilu @wiztujina poteka nova nagradna igra »@WizTujina WizDvoboj«. Pogoj za sodelovanje je označitev s hashtagom #wiztujina in #wizdvoboj ter sledenje profilu @wiztujina.

Nagradna igra je zaključena, brezžične slušalke prejme Tadej Ajlec.

Splošne pogoje si lahko preberete tukaj.

 

Nagradna igra Svetownež Bon & Vinjeta

Si med nagrajenci igre Swetovni spomin? 

Žreb je določil glavna nagrajenca! Vinjeto prejme Davor Pavlič, bon za potovanje v vrednosti 250 € pa dobi Jakob Lukežič. Top igralci spomina, ki ste spomin rešili v hipu, prejmete majčko WIZ: theredrevan, Zaki, Sebastjan Škof, Kappa, Stanko Hecl, marmot, nejs, arozma, benzo in noriburanjo. Vse kontaktiramo preko oddanega e-maila, da se dogovorimo vse potrebno za prevzem nagrade. Hvala vsem za sodelovanje!

In ne pozabite: ni prvomajskega potovanja brez WIZ Tujina zavarovanja >

 

MEGA pomladna nagradna igra

Koper, 27.03.2019

Ne zamudi dogajanja. Skupaj s partnerji akcije Mega pomladna igra poklanjamo BON za odlično WIZovo Avto zavarovanje v vrednosti 200 €. 
Sodeluj še za druge nagrade - vrhunski pralni stroj in druge praktične nagrade ;). 

Nagradna igra je zaključena, dobitnik nagrade je Miran Strah, čestitke!

 

Zmagovalec NAJ KUŽA 2019 je kuža AS

Hvala za vse glasove, skupaj ste jih oddali preko 1000. Zmagovalec je kužek AS, ki je osvojil skoraj 500 glasov in prejme glavno nagrado, zavarovanje WIZ Kuža Maksi!

To pa ni vse: letošnji finalisti boste na dom prejeli tolažilne nagrade, prav vsi prijavljeni kužki iz lanskega in letošnjega leta pa prejmete posebno ugodnost, kia vam jo razkrijtemo z današnjim se-sporočilom ;). 

FB ALBUM VSEH KUŽKOV FINALISTOV 2019 >

Hvala vsem za sodelovanje, prav vsi prijavljeni kužki so nekaj posebnega in odločitev o izboru finalistov je bila težka. Pogoji nagradnega natečaja

 

Nagradna igra "Zadeni nove letne gume"

V času med 14.3. in 15.4.2019 je potekala nagradna igra "Zadeni nove letne gume". V njej so sodelovali:

 • vsi, ki so v času trajanja nagradne igre sklenili novo zavarovanje WIZ Avto, 
 • tisti, ki so odgovorili na nagradno vprašanje "Kdaj je predpisani rok za zamenjavo letnih gum?" Odgovor na nagradno vprašanje je bilo potrebno poslati na e-naslov: info@wiz.si z naslovom sporočila "Želim sodelovati v nagradni igri Zadeni letne gume"

Več informacij o poteku nagradne igre najdeš v pravilih in pogojih nagradne igre.  

Prejemnika glavne nagrade določi naključni žreb med vsemi, ki so sodelovali v nagradni igri.

Dne 16.4.2019 smo izvedli naključni žreb - srečni nagrajenec je Domijan Matjaž. Čestitamo!  

 

Nagradna Igra na Instagramu: »@WizTujina Flamingo«

V času od 5. do vključno 17. aprila 2019 na našem Instagram profilu @wiztujina poteka nova nagradna igra »@WizTujina Flamingo«. Pogoj za sodelovanje je delitev story-a, označitev profila @wiztujina in sledenje profilu @wiztujina.

Nagradna igra je zaključena, Flaminga je osvojila Ribič Janja (@ribicjanja).

Splošne pogoje si lahko preberete tukaj.

 

Na dan žena 20 % ugodnejše zavarovanje WIZ Tujina

Ali veš, da lahko zavarovanje WIZ Tujina urediš hitro in enostavno prek speta? Izbereš lahko zavarovanje zase ali za celo družino. Tako si v nekaj klikih zavarovan 24/dan, do roba sveta!

Izkoristi 20 % prihranek na ceno, samo danes in jutri, 8. in 9. 3. 2019 do 24:00.

 

Razvajamo s popusti in darili #walentin

Od danes, 14.2.2019, pa vse do konca meseca februarja 2019, vse prejemnike naših e-novic in članice FB skupine Zate & Zame ob sklenitvi katerega koli novega WIZ zavarovanja razvajamo s praktičnim darilcem: roza flamingom za ženske in WIZastično majico za moške.

Pogoji akcije #walentin.

 

Darilo ob sklenitvi celoletnega družinskega zavarovanja za tujino WIZ Tujina

Se odpravljaš na počitnice v tujino, z družino ali s partnerjem? Običajno si s svojo družino v tujini vsaj 2 krat na leto. Če doma še nimate urejenega zavarovanja za tujino, uredi celoletno družinsko v januarju ali februarju 2019 in pridobi še **DARILO: PowerBank, potovalni polnilec za vse vaše elektronske naprave.  

Kako ga lahko pridobiš?

PowerBank je darilo za vse, ki januarja in februarja sklenete celoletno družinsko* zavarovanje za tujino WIZ Tujina ali WIZ Tujina Plus.

*Zavarujejo se lahko osebe, ki živijo v skupnem gospodinjstvu ter so med seboj v družinskem razmerju (zakonec ali partner iz druge pravno priznane skupnosti, njihovi otroci, pastorki ali posvojenci do 26. leta)

**DARILO PowerBank boste po pošti prejeli najkasneje v roku 30 dni od sklenitve zavarovanja. 

 

Nagradna Igra na instagram profilu »@WizTujina PowerBank«

V času od 5. do 19. februarja 2019 na našem Instagram profilu @wiztujina poteka nova nagradna igra »@WizTujina PowerBank«. Pogoj za sodelovanje je označitev prijatelja v komentarju pod objavo in sledenje profilu @wiztujina (obe osebi, ki se potegujeta za nagrado, morata biti sledilca @wiztujina).

Nagradna igra je zaključena! Z naključnim žrebom sta srečni dobitnici postali: @spelajambrisko in njena prijateljica @pija_milana, ki sta osvojili vsaka svoj WIZ PowerBank. Čestitamo! 

Splošne pogoje si lahko preberete tukaj.

 

Nagradna igra »Zadeni PowerBank«

V času od 16. do 31. januarja 2019 na naši Facebook strani poteka nova nagradna igra »Zadeni PowerBank«. Pogoj za sodelovanje je označitev 2 prijateljev v komentarju pod objavo, všečkanje in deljenje objave in všečkanje strani WIZ Zavarovanje.

Nagradna igra je zaključena. Izžrebanka je Saša Stopar. Čestitamo! Splošni pogoji so dostopni tukaj.

 

Januarja zavarovanje WIZ Smučar za pol cene

Ob sklenitvi celoletnega zavarovanja WIZ Tujina lahko zavarovanje WIZ Smučar januarja sklenete po polovični ceni – za samo 12,49 € za celo leto. Za podrobnosti o ponudbi nam pišite na: info@wiz.si ali pokličite na 080 11 24.  

 

Nagradna igra WIZov koledar sreče 2018

WIZov koledar sreče

​Nagradna igra je zaključena in znani so vsi nagrajenci. 

Nagrajenci 2. kroga Decembrski koledar sreče so:
 

Vinjeto dobi: fujan.jana
Majice dobijo: marijan.boznikk, tomaz.oblak18, joko.knez, meabatis, koszi652, puckotorres, kaja.atanasov, jazbinsek.katja, robi.scandinavia, e.lutman, stanislav.capuder, nadja.trost, rednucjetam, matjaz.povse1, monika_andlovic

Dnevne nagrade presenečenja dobijo: anjasrecnik, natasa.banko2105, nada.zinko, darinkakotar752, david.klemencic, danica.dobersek, andrej.kokovnik, natasa.mihevc, jozo26, marjanca.kocet49, teichy.rogan, dejangoronja, nejc.oberckal, marija.zgajnar, matic

Nagrajenci 1. Kroga decembrski koledar sreče

Vinjeto prejme: Pavlovski Zora. 

Majice prejmejo: edvincarkic, strubelj.joze1, mark.koscak, tperko281, rajkobenc72, alenka.kelih71, ales.acko96, romanca13, ana4.stajdohar4, jan14novak, ines.voncina, vesnalongar, nik.bozeglav, ana4.stajdohar4, jahja_jahja

Dnevne nagrade prejmejo: nejc.arnez, jerala, apetje, sloserpa, luka.slemenjak, peter.izlakar96, marjanverhovsek1, las.brina, robert.lindic, fidler.klementina, bostjan.cas, milica.bobnaric, sonja.cerne7468, janperklic, tina.kristjan

Čestitke nagrajencem! Pogoji nagradne igre WIZov koledar sreče 2018.

 

Pravila akcije decembrske ugodnosti WIZ Zdravje

Prejemniki posebne akcije decembrske ugodnosti WIZ Zdravje so naši obstoječi zavarovanci, ki imajo sklenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje WIZ Zdravje. Personalizirane ponudbe ugodnosti lahko koristijo le prejemniki obvestil po pogojih, ki so zapisani v dopisih. V primeru vprašanj se lahko obrnete na nas preko e-pošte info@wiz.si in telefonske številke 080 11 24.

Ena od ugodnosti je tudi povabilo v nagradno igro Poteguj se za vinjeto, katere pravila lahko najdete tukaj.

 

Nagradna Igra Najboljša dopustniška Instagram fotografija 2018

Nagradna igra v celoti poteka preko Instagrama in jo organizirata @izletnadlani in @wiztujina. Sodelujete lahko vsi, ki radi potujete in raziskujete znane ali neznane kotičke celega sveta. 
 
Kako lahko posameznik sodeluje v Nagradnem natečaju dopustniške Instagram fotografije 2018?
 
a. Na Instagramu prične slediti profiloma @izlet_na_dlani in @wiztujina
b. Objavi na svojem Instagram profilu svojo najboljšo dopustniško fotografijo 2018 ter želeno fotografijo obvezno označi s heštegom: #najfotoindwiz (avtor lahko sodeluje v natečaju samo z eno sliko)
c. S sodelovanjem v nagradni igri se sklepa, da je posameznik prebral in se strinja s pogoji sodelovanja na natečaju, ki so objavljeni tukaj.
 
Ocenjevanje sodelujočih fotografij bo potekalo v dveh delih v času od pon 03.12. do ned 16.12.2018: 
V prvem delu (pon 03.12. zjutraj do ned 09.12. do 20.00.) bo komisija izmed vseh ustreznih /označenih Instagram fotografij izbrala 8 najboljših. Izbor 8 fotografij bo podan v nedeljo 09.12. zvečer.
8 izbranih fotografij pa bo nato še sodelovalo v drugem delu Instagram izbora (od pon. 10.12. do ned. 16.12 do 16 ure.). Izbranih 8 slik bo označenih s posebno oznako (#) in bodo lahko za njih uporabniki glasovali z všečkanjem slik. Hkrati bo komisija podala še ocene in tako bodo izbrani 3 glavni nagrajenci.
Avtorji 3 najbolje ocenjenih Instagram fotografij bodo prejeli spodaj navedene nagrade. Razglasitev 3 nagrajencev na spletni strani Izlet na dlani bo v nedeljo 16.12. zvečer!
 
NAGRADE:
Prva nagrada: 1x darilni bon za počitnice/potovanje/ izlet/hotel/ rent-a-car ali letalsko karto v vrednosti 250 eur, ki ga podarja Izlet na dlani v sodelovanju z agencijo Last-minute.si (razlika vrednosti ni izplačljiva!);
Druga nagrada: 1x Wiz tujina celoletno zavarovanje (za celo družino 50.000 € v vrednosti 123,04 € ali individualno cel svet (celo leto) 77,69 €)(razlika vrednosti ni izplačljiva!)
Tretja nagrada: 1x Goopti prevoz v vrednosti 40 eur, ki ga podeljuje Izlet na dlani (razlika vrednosti ni izplačljiva!)

 

BLACK FRIDAY WIZ ZAVAROVANJ

Ne zamudi odštekanih cen in ugodnosti, omejeno trajanje in najboljša WIZ ponudba zate in tvojo družino!

 • Trajanje akcije: od petka, 23.11.2018 (00.00) do nedelje, 25.11.2018 (24.00).
 • V WIZ Black Friday akcijo je vključenih 6 WIZ zavarovanj WIZ Avto, WIZ Tujina, WIZ Zdravje, WIZ Smučar, WIZ Kolesar in WIZ Kuža,
 • Podrobnosti ponudbe najdete na www.wiz-akcije.si.

Za vsako od zavarovanj veljajo svoja pravila za koriščenje Black Friday WIZ ponudbe in so navedena v  Pogoji koriščenja akcije WIZ Black Friday

 

Nove zimske gume? Seveda!

Z WIZom tvoje skrbi glede novih pnevmatik rešene v hipu. Kako? Sodeluj v nagradni igri: preveri novo Facebook skupino Avto, garaža & rock'n'roll in k igri povabi še prijatelja. nagradna igra velja od 9.11. 2018 do vključno 20.11.2018. 

Nagradna igra je zaključena. Srečni izžrebanec je Milan Ruzman. Čestitamo! Splošni pogoji nagradne igre.

 

Nagradna igra Vikend paket za 2 v Budimpešti

V času od 19. do 29. oktobra 2018 na naši Facebook strani poteka nova nagradna igra Vikend paket za 2 v Budimpešti. Pogoj za sodelovanje je označitev prijatelja v komentarju pod objavo, vščekanje in deljenje objave in všečkanje strani WIZ Zavarovanje.

Nagradna igra je zaključena! Čestitke Snežana Stojanova za nagrado! Splošni pogoji so dostopni tukaj.

 

Nagradna igra WIZ Šolar

Nagradna igra je zaključena.

Si med nagrajenci igre? #wizsolar #tisijunak
Starši, junaki in junakinje, hvala za sodelovanje v WIZ nagradni igri.
Flamingo napihljivo blazino prejme: Martina Spasojevic
Zavarovanje WIZ Šolar prejme: Klemen Čoha
Longboard prejme: Jaka Bremec
Čeladi prejmeta: Matej Sdeljšak in Neža Golob 
Te ni med nagrajenci? Spremljaj nas na Facebooku in ne zamudi nove nagradne igreVse informacije in splošne pogoje nagradne igre najdete na https://www.wizsolar.si  

In ne pozabite - jeseni junakom uredite tudi nezgodno zavarovanje WIZ Šolar! Že od 13,16 € / leto dalje.

 

Nagradna igra Svetownež

Nagradna igra Svetownež je zaključena. Srečni izžrebanci nagradne igre so: 

 • Potovanje v vrednosti 200 € prejme Tadej Paravan.
 • Zavarovanje za tujino WIZ Tujina v vrednosti 80 € prejme Luka Osterc.
   
 • Napihljivo blazino flamingo prejmejo: Tadej Zver,  Tatjana Jelovčan, Lucija Razdevšek in Eva Munih

Čestitke vsem nagrajencem in hvala vsem za sodelovanje!

Vsi nagrajenci bodo o prejemu nagrade obveščeni po elektronski pošti z navodili za prevzem nagrade. Splošni pogoji nagradne igre so objavljeni na https://svetownez.si/

 

Nagradna igra Kam Pa Danes

NAGRADNA IGRA, ki jo organizirata kampadanes in wiztujina.

Sodelujete lahko vsi, ki radi potujete in raziskujete znane ali neznane kotičke celega sveta. 

️sledi IG strani kampadanes in wiztujina
️stisni pod fotografijo
v komentar označi vsaj 2 prijatelja, s katerima se najraje odpraviš na potovanje

Nagradna igra je zaključena.

Nagrajenci so: Alan Bučar, Maj Prejac, Mitja Steinbach, Eva Globokar, Fatima Ibriševič, Sintija Jurič, Petra Šušnik, Tina Stančič.

Nagrade:
Letno zavarovanje za tujino – WIZ Tujina,
2x PowerBank, da ti na potovanju nikoli ne bo zmanjkalo baterije 
2 x 20 € bon Sportina
4 x wiz.si majca

V nagradni igri lahko sodelujejo samo polnoletne osebe. Pogoje in pravila sodelovanja si lahko preberete tukaj.

 

Napihljiva blazina flamingo

Nagradna igra se je zaključila.

Ne zamudi priložnosti, da osvojiš hit letošnjega poletja - napihljivo blazino flamingo. Enostavno je: več točk kot zbereš, več imaš možnosti, da bo blazina tvoja! Točke lahko dobiš na več načinov: 

 • nas poiščeš na Facebooku in nas všečkaš, 
 • nas obiščeš na Instagramu in nam začneš slediti
 • nas najdeš na Twiterju in nam pričneš slediti,
 • "začivkaš" o tej nagradni igri na Twiterju ali
 • se nam pridružiš na našem Youtube kanalu. 

Med sodelujočimi bomo v petek, 17.8.2018, nagradili 3 srečneže, ki bodo prejeli prekrasne rožnate flamingePogoji za sodelovanje

 

Prijavi se za super službo pri WIZ-u

Koper, 08.06.2018

Če te navdušuje delo v dinamičnem timu, ki si zastavlja visoke cilje in se nenehno sooča z novimi izzivi in če si samoiniciativen z veliko željo po učenju, raziskovanju novih trendov v spletni prodaji, implementiranju novih rešitev in si navdušenec za delo z analitičnimi orodji 

te vabimo, da se nam pridružiš na delovno mesto: STROKOVNI SODELAVEC ZA DIGITALNI MARKETING (m/ž)

Podrobnosti o razpisanem delovnem mestu (.pdf) >

Pisne prijave kandidatov, z dokazili o izpolnjevanju pogojev in življenjepisom, sprejemamo na elektronski naslov: zaposlitev@wiz.si do 18.6.2018. Kandidate bomo o odločitvi obvestili v 8-ih dneh po zaključenem postopku izbire.

 

Znani nagrajenci nagradne igre TEDxEF!

Nagradna igra je zaključena, nagrajenec pa izžreban. Srečna nagrajenka nagradne igre TEDxEF je:

 • ZALA ŽIVALIČ

Čestitke! Nagrajenka je bila obveščena po e-pošti z navodili o prevzemu nagrade. Nisi med nagrajenci? Nič hudega, ostani v stiku z nami in se poteguj v naslednji nagradni igri.

 

Nagradna igra TEDXEF

Z oddajo podatkov sodeluješ v igri za bon za potovanje (200 €) in zavarovanje WIZ Tujina za čas potovanja. 

Pogoji za sodelovanje v nagradni igri

 

Znani nagrajenci nagredne igre Majska Presenecenja!

Nagradna igra je zaključena, nagrajenci pa izžrebani. Srečni nagrajenki nagradne igre Majska presenečenja sta:

HD Solo URBEATS slušalke:

 • INTIHAR.URSA@GMAIL.COM

Celoletno posamično zavarovanje z asistenco v tujini WIZ Tujina:

 • TANJA.GENDA@GMAIL.COM

Čestitke! Nagrajenki sta bili obveščeni po e-pošti z navodili o prevzemu nagrade. Nisi med nagrajenci? Nič hudega, ostani v stiku z nami in se poteguj v naslednji nagradni igri.

 

Nagradna anketa majska presenečenja!

Sodeluj v nagradni anketi MAJSKA PRESENEČENJA

Pogoji za sodelovanje.

Imaš težave s prikazovanjem igre? Klikni tukaj.

 

MEGA POMLADNA nagradna igra!

Ne zamudi dogajanja. Skupaj s partnerji akcije poklanjamo odlično WIZovo Avto zavarovanje in priljubljene wizastične majice.  Sodeluj in preveri svojo srečo! Nagrajenci >

 

Tretji val nagrajencev Koledarja Sreče

Koledar sreče je nagrade podelil ... Preberi, komu!

Bon za WIZ Avto zavarovanje prejme

 • stefan.savel1 ČESTITKE ŠTEFAN!

CELOLETNI VINJETI za leto 2018 pa prejmeta:

 • andreja.kirbis in sanja.dragic37, čestitkeee!
   

10 x WIZ MAJICE:

renatastante, natasa.znidarcic, aleksandra.p.novak, Suzanab75, sonja.tkalec, Rebeka.lorber1996, larisa.matjasec, manuela.fistravec, jasna.milek in smrekar.irene.

DNEVNE NAGRADE prejmejo

veselic.slavica, anja.bosina, marko.preglej, korber.kristina, stremfelj.miha, erik.peterka, andrejka.zuzek, franc.dolenec, mojcajaksic28 in darinka.tratnjek. 

Ker v tej nagradni igri pobiramo le e-maile brez imena in priimka, ste nagrajenci razglašeni z imenom pred @. 

Hvala vsem za sodelovanje, nagrajenci boste o prevzemu nagrade kontaktirani preko elektronske pošte.

Preveri še svojo ceno za avto zavarovanje informativni izračun - prihraniš lahko kar do 50%

 

Drugi val nagrajencev Koledarja Sreče

Hvala vsem za sodelovanje v WIZovi veliki novoletni igri. Vsem nagrajencem čestitamo, na oddani e-mail vam pošljemo sporočilo. Prosimo, da nam z odgovorom na prejeti e-mail pošljete naslov za dostavo nagrade. Zaradi praznikov smo žreb dveh krogov združili čaka pa nas še zadnji četrti krog. Do takrat naredi še informativni izračun cene WIZ Avto.

14x WIZ MAJICE:

trebse.neza, betkahazimali, Otto.kronaveter, tajdica, alenkavida, anja.russ, mirica.rebersek, mira.repas, draganpetrov2010, melita.jansa, peter.erjavec00, velimir.vujanic, bogomirastranjak, suzana.potocnik 

12x WIZ DNEVNE NAGRADE PRESENEČENJA: 

misa.ratnik, jasminaprepeli3, ksenja.curin, stefka.pritrznik, martinaspasojevic, majda.straus, FrasZdenka18, moncimoj, fisterjozica, andreja.renko09, flusikadarja, klavdija.pertoci1

1x UR BEATS BY DR. DRE SLUŠALKE: 

Iris.Ferrin

1x SOLO BEATS BR DR. DRE SLUŠALKE: tadej.skoberne

 

Prvi val nagrajencev Koledarja Sreče

Ker v tokratni nagradni igri pobiramo le e-maile brez imena in priimka, ste nagrajenci razglašeni z imenom pred @. Obenem vam pišemo tudi na oddani e-mail. Prosimo, da nam z odgovorom na prejeti e-mail pošljete naslov, kamor naj pošljemo nagrado. Vsem ostalim se zahvaljujemo za sodelovanje in ne pozabite: sodelujte vsak dan, pred nami so še trije krogi žrebanja. Pa ne pozabi, pri WIZu svoj avto zavaruješ ugodneje, naredi informativni izračun cene v minuti!

7x WIZ MAJICE:

jelen.dejan, brigiticazadravec, ales.rus, bostjan.fajfar, metka.divjak, katja.jevnikar28, mihailovagabriela

7x WIZ DNEVNE NAGRADE PRESENEČENJA:

mateja.smerdel, rotijapeterle, anci.stular, miropaskvan, mini.stukel, tadeja.cuda, fiesta

 

Drugi del nagradne igre Zate&Zame je zaključen

Dobitnikom majic čestitamo! Prav vsi boste na dom prejeli po dve majici z željenim motivom. Še vedno poteka 3. krog igre, podeliti moramo še 70 majic. Ne zamudi in sodeluj

Majice "super mom, super kids", "best friends" ali majice z vrtnicami prejmejo: 
Polonca Kenda Berus, Andreja Kalan, Mateja Krničar, Katja Novak, Tina Klavzar, Maja Hrastnik, Helena Hudina, Tea Rozina, Brigita Vogrinec, Anja Zebec, Lara Tadina, Mateja Sedej, Tadeja Preželj, Monika Potočnik, Anja Bosina, Sara Vajdič, Janja Repič, Eva Teran, Mateja Stepančič, Danica Kopunovič, Andreja Žertuš, Ines Doler, Tea Glavač, Taja Kaluža, Andreja Bartolj, Merima Rastoder, Milena Jerman, Koler Lidija, Nastja Tomažič, Janja Javornik, Katja Lazarov, Maja Cesnovar, Tina Štruc, Sandra Šajnovič in Mateja Marolt.

 

Potovalni bon prejme ...

Taram taram, na potovanje odhaja Rok Vrečar Švajger! Rok, darilni bon prejmeš po e-mailu. Ostali? Sodelujte še v igri za top majice te jeseni. Pa več sreče prihodnjič, kmalu razkrijemo novo igro. 

 

Prvi del nagradne igre Zate&Zame je za nami

Kdo so dobitniki majic? Prav vsi boste na dom prejeli po dve majici z željenim motivom.

Majice "super mom, super kids" prejmejo:

Natalija Puhar, Tatjana Ovniček, Petra Golob, Monika Terglavčnik, Ksenja Čurin, Maja Stritar, Mateja Novak, Kaja Lah, Alenka Lesnjak, Tatjana Rusanov, Lucija Perkovič, Barbara Belič, Iris Tavčar, Tanja Tkalčič Vrščaj, Katja Smole.

Majice "best friends" prejmejo: 

Katja Šavor, Lucija Bidar, Ida Potočnik, Nina Stenovec, Cirila Robič, Suzana Završek, Maša Leussegger, Neža Beguš, Elvira Močnik, Nataša Plestenjak, Lilijana Peter, Monika Perme, Alja Hrvatin, Sanja Prodanovič, Tanja Plohl.

Majice z vrtnicami prejmejo:

Suzana Potočnik Klasinc, Maša Boh, Ester Vlasič, Maruša Košuta in Sabina Čahuk.

 

Zadeni bon za potovanje!

V nagradni igri lahko sodeluješ tako, da odgovoriš na kratka vprašanja in oddaš svoje podatke. Nagradna igra poteka na strani #RESNIČNOFAJN in traja od 5. 10. 2017 do vključno 25. 10. 2017.

Pogoji nagradne igre so objavljeni na strani #resnicnofajn.

 

Nagradna igra Zate&Zame na koncertih Nine Pušlar

Vsi, ki boste na koncertih Nine Pušlar ali na premieri dekliščina v Špas teatru srečali promotorko WIZ in oddali izpolnjen obrazec v WIZov nagradni box, sodelujete v nagradni igri. Pogoji so objavljeni tukaj, nagrajence pa izžrebamo 20. novembra 2017.

 

Rezultati nagradne ankete "WIZ Travel"

Vesela novica! V nagradfni anketi "WIZ Travel" smo izžrebali 6 nagrajencev. Žreb je za prejemnika nagrade SPORTINA BON 40 EUR določil Davida Sivko. Nagrajenca za nagrado SPORTINA BON 20 EUR sta Mateja Kafol in Katja Špes. Nagrade SPORTINA BON 10 EUR pa se lahko veselijo Milan Klemenc, Jure Šinkovec in Andreja Košti.
Nagrajenci so že bili obveščeni po e-pošti, za ostale pa imamo še eno veselo novico! Če do 30. 9. 2017 sklenete zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini za vsaj 14 dni, boste sodelovali v nagradnem žrebu za voucher 2-krat po 100 € za poljubno potovanje.

 

Ana, Vesna, Urban in ostali – čestitke!

Danes smo med udeleženci nagradne anekte izvedli žreb, ki je določil nagrajence. Roza urBeats by Dr. Dre dobi Ana Hrasovec, Petrol kartico v vrednosti 20 € dobita Urban Borsič in Vesna Božič ter WIZ summer komplet (majica, vrečka za očala in šoping) dobijo Mojca Bahun, Mirjam Žigon, Petra Vodopivec, Bojan Vraničar, Monika Koprivec, Anja Pikl, Nevica Iskra, Borut Groboljsek, Irena Osljak in Tomaž Janževec.

Čestitke!

 

Nagradna anketa "Nakupne navade na spletu"

Za zagotavljanje tvoje boljše izkušnje nas zanima več o tem, kako in kaj nakupuješ preko spleta. V zameno za tvoje odgovore te čakajo resnično fajn nagrade: 2x slušalke urBeats by Dr. Dre, 2x Petrol darilna kartica v vrednosti 20 € in 10x WIZ summer kit (vrečke za šoping in očala). Ne čakaj, sodeluj.

Pogoje nagradne ankete najdeš tukaj.

 

Miha, Simon in Darko - Čestitke!

Žreb je določil nagrajence – tokrat ste nagrade osvajali moški. Burton board, ki ga je za igro izbral WIZ zavarovanec in deskar na snegu Marko Grilc, prejme Miha Rogan. Slušalke priljubljene znamke Beats dobita Simon Vrbnjak in Darko Petan. Vsi trije nagrajenci boste o prevzemu nagrade obveščeni preko e-maila. Hvala vsem za sodelovanje in se kmalu srečamo v novi igri. Do takrat pa preglej ugodnosti, med katerimi izbiraš ob sklenitvi WIZ Zdravje. Med njimi najdeš tudi slušalke urBeats by Dr. Dre v vrednosti 99 €.

Ugodnosti >

 

Vinjeto za 2017 dobi ...

Ne le eden, temveč kar dve #resnicnofajn osebi! Polona Rajh in Vinko Sever, čestitamo! O nagradi in načinu prevzema bosta obveščena tudi preko e-maila. Čestitke in se vidimo v novi nagradni igri. 

 

Znan dobitnik iPhone 7

Zagotovo že veš, da WIZ nagrajuje in spodbuja odgovorno vožnjo, zato te prisega, da voziš #breztelefona v roki, pripelje do popusta za WIZ Avto zavarovanje. V sklopu akcije smo ravnokar zaključili #resnicnofajn nagradno igro za iPhone 7 in XVIDA nosilce za prostoročno telefoniranje med vožnjo. iPhone 7 prejme: Marina Grušovnik. XVIDA nosilec za prostoročno telefoniranje prejmejo: Kulovec Jože, Mirsada Velič Koleša, Milan Pipuš, Zdenka Pavličević, Lea Mihelič.

Vsi nagrajenci boste prejeli WIZastičen e-mail, kjer se bomo dogovorili podrobnosti o prevzemu nagrade. Ti pa želimo, da bo leto 2017 zate #resnicnofajn. Preberi še najbolj brane blog zapise prejšnjega leta.

5 NAJBOLJŠIH

 

Nagrajenci WIZ jesenskih nagradnih iger

Kmalu prihaja Miklavž, Božiček in Dedek mraz ... Pred tem pa je srečne izbrance obiskal resnično fajn WIZ. :P Hvala vsem, ki ste sodelovali v nagradnih igrah!

Gokart karte prejmejo:
Grega Košir, Sandi Lorbek, Jasna Tikvič, Bor Bizant, Robi Žokalj, Katja Škrlj, Matija Ukmar, Simona Gregorič, Domen Sotlar, Žiga Kvas, Nejc Poglajen, Čulk Anita, Bine Martinjak in Hana Šanca.

urBeats by Dr. Dre slušalke prejmejo: Sanja Grah, Karmen Breznik, Simon Lampret, Leja Mauko in Laura Henigman.

Vsi nagrajenci boste o nagradi obveščeni tudi preko e-maila. Mimogrede, na #resnicnofajn WIZ strani ves čas potekajo igre, ne pozabi mesečno preveriti novosti. Trenutno v sodelovanju z iStyle Slovenija podarjamo tudi najbolj zaželjeni telefon te jeseni, iPhone 7.

 

Znani nagrajenci igre "Osvoji brezplačno avtomobilsko zavarovanje"

V petek, 21. 10. 2016, se je zaključila nagradna igra "Osvoji brezplačno avtomobilsko zavarovanje". #resnicnofajn nagrajenci so:

 • brezplačno WIZ Avto zavarovanje do 1.000 € prejme Kristjan Šimec,
 • bon za 200 € popusta na WIZ Avto dobijo Milena Opačić, Lucija Stevanović in Martina Flis,
 • slušalke urBeats by Dr. Dre pa smo podelili Mariji Tomšič, Željku Lipniku, Bojani Berghaus, Dragici Dežmarić in Renati Horvat.

Med vsemi, ki so nagradno igro priporočili vsaj 3 svojim prijateljem, smo izžrebali še 5 darilnih kartic Petrol – dobijo jih: Barbara Šlibar, Bostjan Kukovicic, Bojana Berghaus, Agina Blazević in Vinko Oblak. Nagrajenci bodo o prevzemu nagrade obveščeni po e-mailu! Se beremo v naslednji igri. ;)

 

Kako do telefona iPhone7 in urBeats by Dr. Dre slušalk?

Enostavno – s sklenitvijo dopolnilnega zavarovanja, ki je v Sloveniji nujno. Če si #brezstatusa ali že imaš dopolnjenih 26 let, je WIZ dopolnilno zdravstveno zavarovanje nujno, da se izogneš doplačilu zdravstvenih storitev.

Pri WIZu ga enostavno skleneš online pa še izbrano ugodnost do 99 € pridobiš! Ta hip so najbolj vroča ugodnost slušalke urBeats by Dr. Dre. To pa ni vse! Vsi, ki boste sklenili zavarovanje do konca leta 2016, sodelujete v žrebu za najbolj priljubljen telefon te jeseni – iPhone 7. Če kar dve dobri novici nista dovolj, imamo zate še tretjo ;) Priljubljene slušalke lahko dobiš tudi v nagradni igri!

Sodeluj

 

#RESNICNOFAJN FITBIT ZAPESTNICA

Dobiš jo lahko na dva načina: do 3. 4. 2016 sodeluj na igri na Facebooku, ali pa skleni dopolnilno zdravstveno zavarovanje WIZ in jo izberi kot ugodnost.

Splošni pogoji igre

Rezultati #resnicnofajn nagradne igre

December je čas izjemnih novic in rezultatov zadnjega žreba #resnicnofajn nagradne igre. WIZ Avto zavarovanje prejme Borut Križaj!Smuči ELAN prejme Alja Bitenc, Apple iPod Shuffle pa Marjeta Kuhar. Iz priljubljene GOAT MUG skodelice bosta kavo pila Saša Gril in Boris Remič. Čestitke! :) O načinu prevzema nagrad boste obveščeni prek elektronske pošte. Hvala vsem za sodelovanje!

Se kmalu oglasimo z novo #resnicnofajn nagradno igro. ;)

Resnično fajn nagradna igra

Nagradne igre z zares bogatimi nagradami najdeš na novi spletni strani FILIP.WIZ.SI.

Do decembra bomo vsak mesec podelili WIZ avtomobilsko zavarovanje, smučke Elan, iPod Shuffle in kavno skodelico Goat Mug.

Sodeluješ lahko tudi v igri za 70 podpisanih plakatov Filipa Flisarja.

Yeah! 

W kot WIZ ... In glasbeni festival WOODLAND 2015

"Odveč" imamo dve vstopnici za glasbeni festival Woodland 2015! Poglej si web festivala tukaj.

Torej. Če si tudi ti za poslušanje elektronske glasbe pod milim nebom, spremljaj naša družbena omrežja in mogoče na kultni festival, ki z nami deli kul začetnico W v imenu, peljemo tebe. Zato se odzovi izzivom, ki jih bomo do 29. 6. 2015 postavljali na Twitterju, Instagramu in Facebooku.

Splošni pogoji so tukaj.

 

WIZ je najboljše spletno mesto v regiji!

Junij se je začel carsko! Na 16. Regionalni konferenci "Informacijska i komunikacijska tehnologija i osiguranje – ICTI 2015" smo prejeli priznanje za najboljše spletno mesto! Kategorija: agencije za zastopanje in zavarovalno posredništvo ter portali, ki ponujajo primerjave cen in sklepanje zavarovanj.

Komisija je spletne rešitve ocenjevala na podlagi vizualne rešitve in privlačnosti, vsebine in kakovosti informacij, interaktivnosti, funkcionalnosti, strukture strani in inovativnosti. Kot je zapisala komisija, je iz prijav jasno, da postajajo spletne strani čedalje pomembnejše pri poslovanju finančnih institucij, predvsem zavarovalnic.

 

V novo leto z gratis vinjeto

Zaključek nagradne igre

Nagradna igra "V novo leto z gratis vinjeto", v kateri smo podarili kar pet vinjet, je zaključena. Igra je bila razdeljena na del, ki je potekal na naši Facebook strani, kjer smo vinjeto podarili tistemu, ki je kot zadnji komentiral sliko 30.12.2014 do 00:00, preostale 4 vinjete pa smo podarili srečnežem z žrebom med vsemi, ki so sklenili ali obnovili WIZ Avto zavarovanje med 22. 12. 2014 in 15. 1. 2015.

Nagrajence smo obvestili tudi preko pošte in jim vinjete že dostavili.

 

#avtoWIZ 2014

Poletje je čas dogodivščin. Te so še posebej vznemerljive, če je v igri Mustang GT! WIZ je narisal nasmeh na obraz marsikateremu vozniku in jim dvigoval adrenalin, saj je v juliju omogočil izposojo kultnega ameriškega avtomobila.

Kako je potekala izposoja fordove V8 " mašine" s 350 konji? Do vožnje za en dan si prišel s tvitom in rabo #avtoWIZ ali prek Facebooka s pisanjem na zid. Prek 1000 prijav na izposojo je pokazatelj, da je 3-tedenska social media kampanja obnorela Slovenijo. Vsak teden je svoj vrhunec doživela med vikendi, ko so WIZ nagrajenci odšli na celodnevno dogodivščino z Mustangom. Družbena omrežja so preplavljena s slikami in videi vožnje, še posebej priljubljen je posnetek romantične Mustang zaroke, ki se je zgodila na Socerbu. 

#avtoWIZ: 1. vikend presenečenje

WIZ nagrajenko Matejo in njeni dve prijateljici smo peljali na piknik na Bled. Kaj smo še počeli in kakšna je bila vožnja z Mustangom, poglej v videu!

#avtoWIZ: 2. vikend presenečenje

WIZ nagrajenca Luko smo peljali na Obalo. Super dan: vodne vragolije, burgerji in vožnja z Mustangom!

#avtoWIZ: 3. vikend presenečenje

WIZ nagrajenec Gaber se je z Mustangom odpeljal na Štajersko, kjer smo zanj pripravili super presenečenja. Poglej si video!

 

Nagradna igra #avtoWIZ ali Trije tedni dogodivščin!

 

Poletje je čas presenečenj. Zato smo med julijem in avgustom 2014 pripravili nekaj posebnega – tri tedne dogodivščin s kultnim ameriškim avtomobilom Mustang GT. Lahko si ga izposodiš ali se prijaviš na super sobotno presenečenje. Spremljaj nas tudi na Facebooku in Twitterju, kjer boš prvi obveščen o dogajanju.

 

NT konferenca 2013

NT konferenca je največja slovenska tehnološka konferenca, na kateri se srečujejo raznovrstni strokovnjaki, ki se želijo seznaniti z najnovejšimi storitvami, napravami, rešitvami in trendi s področja informacijskih tehnologij.

Vsako leto si je mogoče ogledati predavanja vrhunskih domačih in tujih strokovnjakov ter se udeležiti delavnic in celodnevnih seminarjev.

Letos smo na NT konferenci bili prisotni tudi WIZovci.

 

Projekt WEBSI že prvič posrebril WIZ

Cilj snovalcev projekta WEBSI je letno predstavljati vidnejše spletne in mobilne rešitve v Sloveniji ter podjetja in posameznike, ki so prepoznavni na tem področju. Predvsem želijo arhivirati, ocenjevati in izobraževati, ob tem pa podeljujejo tudi nagrade, ki so jih poimenovali WEBSI - Spletni prvaki. Te spodbujajo odličnost v slovenskem digitalnem prostoru, katerega del smo že drugo leto tudi WIZovci z našim WIZ zavarovanjem. 

Letos smo kot en izmed ocenjevanih projektov prvič sodelovali tudi mi in ponosni ter veseli smo, da so naše delo v projektu WEBSI ocenili kot odlično. Med poslovnimi spletnimi stranmi so nam namreč namenili drugo mesto ter prepoznali presežke v našem delovanju.  Te se bomo ob takih spodbudah in predvsem z mislijo na zadovoljstvo naših strank trudili ustvarjati še naprej.

 

Diggit 2012

DIGGIT je dvodnevna konferenca o digitalnem komuniciranju, ki je potekala 6. in 7. junija 2012 v Cankarjevem domu v Ljubljani. V sklopu konference se je prvič predstavil tudi WIZ. Predstavitev je moderiral Jonas, utrinke pa si lahko pogledate na posnetku in slikah.