null Vsi plusi zavarovanja WIZ Zdravja+. Tudi za mlade
clock image

4

Vsi plusi zavarovanja WIZ Zdravja+. Tudi za mlade

#wizzdravje

01 julij, 2019

Tina

Če še nimaš vsaj 40 let, potem se ti zdijo kritja zavarovanja WIZ Zdravje+ precej nepomembna.

Pomoč na domu, prevozi, kemoterapija in OPP res niso reči, ki bi jih mlad človek potreboval oziroma je verjetnost, da bi se mu kaj tako hudega pripetilo, zelo majhna. Pa je temu res tako?

 

4 pomembna kritja poleg dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja

WIZ Zdravje+ lahko skleneš le, če že imaš sklenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje WIZ Zdravje. Izbira zavarovanja WIZ Zdravje+ te bo stala slab evro in pol na mesec ter prinesla še 4 dodatna kritja:

  • pomoč,
  • prevozi,
  • oprostitev plačevanja premije DZZ (ali na kratko OPP),
  • kemoterapija.

 
Slab evro in pol na mesec ni veliko, še posebej ne za ugodnosti, ki ti utegnejo priti prav pogosteje, kot si lahko misliš. Predvsem v primeru, da se ukvarjaš s športom ali si veliko za volanom, sta kritji WIZ Pomoč in WIZ Prevozi skoraj nepogrešljivi.

 

Zase lahko poskrbim brez tuje pomoči

Pri aktivnostih na prostem hitro pride do poškodb, ki ti za nekaj časa močno omejijo samostojnost. Vzemimo na primer padec s kolesom in zlom obeh zapestij oziroma rok. To v svetu (gorskega) kolesarjenja ni nobena redkost, podobno pa velja tudi za rolanje, rolkanje in podobne aktivnosti. Mavec na obeh rokah prinese povsem nov pogled na vsakdanje aktivnosti, vsaka pomoč pa je nadvse dobrodošla. Z obema rokama v mavcu se ne moreš obleči, si skuhati, se voziti na preglede, se umiti in poskrbeti zase na stranišču. Zate mora nekdo skrbeti, a večina sorodnikov in prijateljev je dopoldne v službi.

Rešitev prinašajo kritja iz paketa »plus«:

  • WIZ Pomoč ti zagotavlja 50 ur pomoči na domu, ki obsega kuhanje, pranje, pomivanje in druga gospodinjska ter vsakodnevna opravila. Sem spadajo tudi nakupovanje, varstvo otrok, pomoč pri prehranjevanju in osebni higieni. Super, kajne?
  • Kritje WIZ Prevozi poskrbi zate, ko moraš na pregled k zdravniku, a ne moreš voziti, avtobus pa tudi ne pride v poštev. Zavarovalnica ti zagotovi prevoz iz bolnice domov oziroma do dva prevoza k zdravniku na pregled in nazaj domov.
  • WIZ Kemoterapija je podobno kritje, ki pa velja le za bolnike, ki so zboleli za rakom in potrebujejo prevoz s spremstvom na obsevanje ali kemoterapijo. Pri teh prevozih spremljevalec pacienta tudi počaka in ga takoj po pregledu odpelje domov, saj naenkrat vozi le enega pacienta.
  • S kritjem WIZ OPP je poskrbljeno, da ti v hujših primerih trajne invalidnosti (nad 50 %) ni treba plačevati premij dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja WIZ Zdravje, saj ta strošek do tvojega 75. leta oziroma prekinitve police prevzame zavarovalnica.

 

Dodaj svojemu zavarovanju še »plus«

Če te ta kratek opis in razlaga še nista prepričala, klikni na WIZ Zdravje+ in si preberi več o zavarovanju. Ne pozabi prebrati tudi splošnih pogojev, nato pa preprosto in hitro poskrbi zase. WIZ Zdravje+ lahko namreč skleneš kar prek spleta skupaj z dopolnilnim zdravstvenim zavarovanjem WIZ Zdravje. Če pa WIZ Zdravje že imaš, nam piši na info@wiz.si ali nas pokliči na brezplačno 080 11 24, da ti pomagamo pri sklenitvi tega dodatnega zavarovanja.
 

Prijavi se na WIZove e-novice

Želiš prejemati naše novice in dobre ponudbe? Vpiši svoj e-mail in v naslednjem koraku pošlji potrditev.