Zakaj je nezgodno zavarovanje za otroke in mladino nujno potrebno?

  • V Sloveniji se zaradi poškodb vsako leto v bolnišnici zdravi kar 4.540 otrok v starosti od 0 do 19 let.*
  • Z nezgodnim zavarovanjem omilimo nevšečnosti, če se otrok poškoduje, mora operacijo ali nastane invalidnost.
  • Izkoritstite do 20 % popust
  • Novi kritji - Specialisti in Načrt zdravljenja

*Vir: Politike, ukrepi in programi za preprečevanje poškodb otrok in mladostnikov v Sloveniji, www.nijz.si

SKLENI ONLINE

 

WIZ ŠOLAR

Nezgodno zavarovanje otrok in mladine do 26. leta

WIZ Šolar - nezgodno zavarovanje za otroke in mladino

WIZ Šolar - primerna zavarovalna kritja za vsak žep.
Pogosto ne vemo, katero je tisto pravo zavarovanje za otroka, šolarja, študenta. WIZ Šolar ponuja 6 paketov za primere nezgod, ki se lahko pripetijo v vsakdanjem življenju. Zavarovanje je namenjeno predvsem ublažitvi visokih stroškov, ki po nezgodah nastanejo. To je najpomebnejše v primeru najhujših poškodb, ko se zaradi visokih stopenj invalidnosti življenje povsem spremeni. Tako lahko višja zavarovalna vsota za primer invalidnosti omogoča lažjo prilagoditev na nov način življenja. Novost: kritji Specialistične storitve in diagnostične preiskave zaradi nezgode in Načrt zdravljenja.

Podrobno o zavarovanju WIZ Šolar >

Ugodnost ob sklenitvi

Nezgodno zavarovanje za otroke in mladino do 26. leta sklenete hitro in enostavno - prek spleta z 10 % popustom. Starši s 3 otroci in več, ob sklenitvi online pridobite skupno 20 % popusta. 

Zavarovanje uredite v nekaj munutah, potrebujete le osnovne podatke otrok, izbirate pa lahko med šestimi zavarovalnimi paketi WIZ Šolar: A, B, C, D, E in F. Zavarovalno premijo lahko plačate prek položnice, ki jo prejmete na e-mail (UPN nalog) ali pa s kartico. 

Splošni pogoji WIZ Šolar >
 

Skleni zavarovanje >Dopust z otroki 

Različne študije so pokazale, da že samo načrtovanje počitnic vzbudi precejšen občutek sreče.

Kot vsak starš si verjetno tudi vi želite, da bi vaš otrok poletje preživel na zabaven in poučen način. Seveda pa se potrebe in zanimanja otrok z odraščanjem ralične, zato pred počitnicami preverite, kaj bi bila v kraju, kamor odhajate, primerna aktivnost glede na otrokovo starost.
Da bodo vaše letošnje počitnice lahkotne kot poletna sapica, je vredno upoštevati še nekaj drugih praktičnih nasvetov, ki bodo poskrbeli za vesele družinske spomine.

Preberi WIZove nasvete za super dopust> 

Stalni sopotnik na potovanjih >