null Podarimo 1 ali 3 mesece spletnih inštrukcij 5KA za osnovnošolce (na VOYO)
šolar za računalnikom, učenje, wiz akcija za dostop do 5ke in Voyo
clock image

4

Podarimo 1 ali 3 mesece spletnih inštrukcij 5KA za osnovnošolce (na VOYO)

#wizakcije

20 september, 2022

Margi

Prvi šolski dan je za nami, prvi tedni guljenja šolskih klopi so že prinesli nekaj učne snovi, ki jo je potrebno sproti ponavljati. Kako lahko svojemu otroku pomagate na res enostaven način?

Omogočite mu dostop do spletnih inštrukcij 5KA, do katerega dostopate preko VOYO. 3-mesečni dostop vam podarimo ob sklenitvi šolskega nezgodnega zavarovanja WIZ Šolar. 

1.    RECEPT ZA VARNOST OTROKA

Starši, zakaj skleniti šolsko nezgodno zavarovanje WIZ Šolar? Naj vas prepriča statistika: 

Še več uporabnih informacij na tem blogu

 

2.    KAKO DO SPLETNIH INŠTRUKCIJ 5KA IN VOYO DOSTOPA

Voyo dostop in s tem dostop do spletnih inštrukcij 5KA prinese vsaka nova sklenitev WIZ Šolar, razlika je edino v dolžini dostopa, ki ga podarimo. A, B in C paketi WIZ Šolar prinesejo 1-mesečni dostop,  D, E ter F paketi WIZ Šolar pa 3-mesečni dostop. Starši boste po sklenitvi in plačilu prejeli dostop na e-mail. SKLENI WIZ ŠOLAR, PRIDOBI VOYO >

 

3.    POSTOPEK SKLENITVE NEZGODNEGA ZAVAROVANJA OTROK IN MLADINE

Postopek sklenitve zavarovanja WIZ Šolar je hiter in zelo enostaven. Sklepalnik omogoča izbiro želenega paketa s prilagojenimi kritji za vašega otroka, ob posameznem kritju je seveda navedena tudi cena. Zavarovanje uredite že od 14,50 € na leto (vključen 10% spletni popust). Izbirate lahko med kar 6 paketi. 

SKLENI WIZ ŠOLAR ŽE OD 14,50 € / LETO >


4.    UČNE NAVADE IN DNEVNA RUTINA SO ZA OTROKA POMEMBNE 


Podobno kot odrasli, se tudi otroci ob vsakodnevnih aktivnostih, ki so predvidljive in poznane, počutijo bolj samozavestne. Konsistenten dnevni urnik bo v družinsko okolje prinesel mir, manj nervoze in več delovnih navad ter znanja. Zato je načrtovanje dneva z rutinskimi vložki nadvse pomemben dejavnik vzgoje. Načrtovanje dneva z rutinskimi vložki nadvse pomemben dejavnik vzgoje!
Spoznaj trike za obstoj rutine >   

Prijavi se na WIZ e-novice

Želiš prejemati naše novice in dobre ponudbe? Vpiši svoj e-mail in v naslednjem koraku pošlji potrditev.