null WIZ zgodba
WIZ-zgodba
clock image

2

WIZ zgodba

#wizzgodba

30 avgust, 2016

Kdo smo WIZovci

WIZ smo ekipa WIZionarjev in naše poslanstvo je ustvarjanje spletnih zavarovanj in iskanje vedno novih inovativnih rešitev. To počnemo že vse od leta 2012, ko smo sramežljivo, a odločno zaorali ledino spletne ponudbe zavarovanj na slovenskem trgu. Danes smo že nagrajeni, ker ostajate z nami in ste nam v teh letih pomagali s številnimi nasveti za izboljšave ter nas bodrili z odličnimi ocenami. Da bi vam, »WIZastičnim« strankam, še naprej zagotavljali odlično uporabniško izkušnjo, se za vas vsak dan trudimo: Gašper, Margita, Nina, Val, Sandi in drugi.
 

VVIZ -

Varno, Varčno, Izjemno in Zaupanja vredno


WIZ je spletna prodajna točka Adriatica Slovenice, ki omogoča hitro in  enostavno sklepanje WIZ zavarovanj. Na wiz.si si zavarovanje urediš le z nekaj kliki, polica pa te pričaka v tvojem e-nabiralniku. Naša virtualna vrata so že od leta 2012 odprta 24 ur na dan, vse dni v letu.

Hvala, ker nam pomagate s številnimi nasveti za izboljšave in bodrite z odličnimi ocenami.

Nudimo izjemno izkušnjo pri sklepanju zavarovanj, saj lahko vsakdo pridobi ceno zavarovanja z najmanjšim naporom in ga sklene v nekaj korakih preko spleta.

Ne vsiljujemo, ampak svetujemo. Vsak namreč sam ve, kaj je najboljše zanj. In to WIZovci spoštujemo.

Poleg enostavnosti in hitrosti nas odlikujejo tudi dostopne cene. Če se ti v postopku sklepanja kje zatakne ali imaš kakršno koli dodatno vprašanje, ti na pomoč z veseljem priskoči WIZ ekipa (Tina, Helena, Katja, Aleksandra in Amra) preko chat-a, e-pošte ali telefonske številke 080 11 24.

 

 

Pri nas lahko urediš WIZovska zavarovanja:
 

*Če v naši ponudbi ONLINE zavarovanj nisi našel pravega zavarovanja zate, lahko vedno preveriš celovito ponudbo zavarovanj Adriatica Slovenice. Da ti bo lažje, izpolni spodnji obrazec in nam pošlji svoje povpraševanje. Vse informacije o celoviti ponudbi zavarovanj Adriatica Slovenice najdeš na spletni strani AS.si.
 

Prijavi se na WIZove e-novice

Želiš prejemati naše novice in dobre ponudbe? Vpiši svoj e-mail in v naslednjem koraku pošlji potrditev.