null Top 17 daril za vaše najljubše
Top darila
clock image

5

Top 17 daril za vaše najljubše

#trikidom

15 december, 2018

Ana

Čas okoli novega leta, rojstni dnevi, raznorazne obletnice in ostali posebni trenutki so ponavljajoč test naših obdarjevalnih sposobnosti. Priznajmo si, nimamo jih vsi.

V iskanju primernega darila obstaja poseben čar, ker smo na nek način prisiljeni opaziti, koliko zares poznamo osebo, kateri kupujemo darilo.
 

Razkrivamo recept: kako navdušiti in prijetno presenetiti svoje najbližje?

Z WIZovim seznamom idej je tudi nakupovanje daril rešeno v hipu.

Kaj kupiti prijateljici?

 • Lesen ovitek za telefon je super, ne predrago darilo. Združuje praktičnost in stil. Izberi takega, ki ustreza karakterju prijateljice. Ker vsi obožujemo naravo in naravne materiale, ji bo zagotovo všeč lesena verzija ovitka.
 • Inovativna ročna ura je tradicionalen modni dodatek, ki nikoli ne gre iz mode. Če je prijateljica po srcu popotnica, ji lahko kupiš model z zemljevidom sveta. Če pa veš, da prisega na minimalizem v svojem videzu, bo črno-bel model prava izbira.
 • Če imaš prijateljico, ki obožuje snežne strmine, jo zavarujWIZ Smučar(ka) le za 24,99 € na leto poskrbi, da bo zavarovana na vseh evropskih smučiščih. Sicer zavarovanje lahko enostavno skleneš preko spleta, a ti priporočamo, da nam pišeš na info@wiz.si - pomagali ti bomo dostaviti smučarsko darilo (=trendi zavarovanje) do njenega doma pravočasno in v stilu.
 • Kopalna brisača v ljubkih vzorcih in barvi. Primerna za vroče poletne dni na plaži ali za obisk bazena, a nič ni narobe, če jo na poletje opomniš že decembra. Je odlično, praktično darilo, ki ga potrebuje vsaka ljubiteljica plaže. Bodi pozorna: naj bo material brisače prijeten, naraven in ne preveč grob na dotik.
 • Aktivna oz. pametna zapestnica je vredna svojega denarja, če tvoja prijateljica veliko teče, kolesari ali na druge, aktivne načine preživlja prosti čas. Z možnostjo beleženja lastnega napredka, dolžin in intenzivnosti vadbe ter merilnikom srčnega utripa, je pravo darilo za navdušeno športnico.
   

 

Kaj naj ženska kupi moškemu?
 

 • Slušalke z aktivnim blokiranjem zvoka so nepogrešljiv dodatek pri ukvarjanju s športom, saj izolirajo nezaželene zvoke okolice in tako pripomorejo k bolj skoncentrirani vadbi. Seveda pa z odliko opravijo svojo nalogo tudi v tišjih situacijah.
 • Skodelica z zabavnim napisom mu bo ob jutranji kavi ali čaju prikradla nasmešek na obraz in tako poskrbela za pozitiven začetek dneva.
 • Rokavice z možnostjo upravljanja "touchscreen" zaslonov bodo poskrbele, da prsti ne bodo zmrznili pri uporabi telefona v hladnih zimskih dneh.
 • Uporabna denarnica je dobra izbira za darilo, še posebno, če si opazila, da je ta, ki jo trenutno uporablja, pošteno zdelana. Moderne denarnice so večinoma lažje, tanjše in tako bolj prijetne za nošnjo v žepu, obenem pa omogočajo nemoteno uporabo najnovejših brezstičnih bančnih kartic.
 • Je navdušen kolesar? Podari mu zavarovanje, ki ga varuje pred nezgodami in odgovornostjo po celi Evropi za celo leto za le 19,99 €. WIZ Kolesar je super zavarovanje, ki ga skleneš kar preko spleta. Vseeno ti priporočamo, da nam pišeš na info@wiz.si - pomagali ti bomo dostaviti kolesarsko darilo do njegovega e-poštnega nabiralnika. 
 • Prenosna baterija Powerbank omogoča polnjenje raznoraznih elektronskih naprav (prenosnik, telefon, itd.) na poti. Bodisi pri izletu v naravo, bodisi na poslovni poti, kadarkoli bo dlje časa od vtičnice, bo še kako hvaležen, da si mu kupila ta nepogrešljivi "gadget".


 

Kaj naj moški kupi ženski?
 

 • Zapestnica ali verižica z vgraviranim datumom ali kratkim zapisom, ki obema prikliče spomin na, za vaju pomemben pretekli dogodek, ji bo pokazala, da ti je mar.
 • Če ti je prejšnja ideja všeč, a bi želel, da sporočilo ostane znano le vama (in peščici, ki pozna Morsejevevo abecedo), lahko posežeš po verižici z Morsejevimi znaki.
 • Bon za obisk savne in masaže ji bo omogočil zaslužen oddih od napornega tedna. Pridruži se ji še sam za kvalitetno preživet skupni čas.
 • Letalska karta ali izlet. Izlet na dlani ti ponuja izjemno veliko dealov, ki te za malo denarja lahko odpeljejo na konec sveta pod palmo na peščeni pesek ali na zimsko idilo sredi največjega ameriškega mesta. Da ne bo ostalo le pri zabavnem delu: pri odhodu na pot vama uredi še nujno zdravstveno zavarovanje za tujino. WIZ Tujina že od 1,2 € na dan.
 • Zanimiva knjiga s posvetilom je dobro darilo za praktično vsako priložnost. Potrudi se poiskati primerno zvrst za njo, ne izbiraj na podlagi tega, kar bi rad sam prebral. Priporočamo ti knjigo Kurkuma & Vanilija – veganska kuharica indijskih jedi te bo popeljala do Indije.
 • Fotografija z okvirjem za čisto pravo sliko: vse redkejša zadeva v času družbenih omrežij. Za razliko od digitalnih fotk, shranjenih na mobilniku, ima "ta prava" svojevrstveno dodano vrednost. V kombinaciji s premišljeno izbranim okvirjem prijetno popestri dom ali pisarno.

Pa srečno. Tako v novem letu, kot pri izboru pravega darila! ;)

Prijavi se na WIZ e-novice

Želiš prejemati naše novice in dobre ponudbe? Vpiši svoj e-mail in v naslednjem koraku pošlji potrditev.