null Podcast 100% iskreno: Kasko zavarovanje
dva fotelja, rumena, wiz ksako, wiz podkast
clock image

6,23

Podcast 100% iskreno: Kasko zavarovanje

#podkast wizavto

02 februar, 2024

ekipa WIZ

WIZ Ekipa v akciji, veliko se pogovarjamo, debata je 100 % iskrena … in vse skupaj smo tudi posneli – zate, za vas. Zakaj pa ne, če je moderno. 😊 Upamo, da ti bo všeč.

Podkasti so zelo priljubljeni in želimo si, da vzljubiš tudi WIZovega, kjer se pogovarjamo 100 % iskreno o zavarovanjih. WIZ podkast avdio vsebina je na voljo prek spleta in jih lahko poslušaš kadar koli želiš. WIZ ekipa želi tudi prek tega digitalnega medijskega formata s tabo in drugimi poslušalci deliti informacije, zgodbe, razprave ter druge koristne vsebine o zavarovanjih. Naj ti dobro služijo! S tabo se pogovarjamo sodelavci WIZ zavarovanj: Margita, Nina, Karmen, Alex, Gašper in Ana.


Kaj nas je torej naučilo leto 2023? Kasko se splača! 


WIZ Kasko je avtomobilsko kasko zavarovanje krije stroške popravila tvojega avta, če bo ukraden ali poškodovan:

  • v prometni nesreči, 
  • na parkirišču, 
  • v požaru, 
  • kot posledica naravne nesreče, 
  • zaradi zlonamernih dejanj,
  • Krita je seveda tudi škoda na steklih, svetilih, ogledalih, zaradi trčenja v živali ... 

Pri WIZ Kasko moraš izbrati višino svoje soudeležbe pri škodi (t. i. odbitna franšiza), izbrana odbitna franšiza je lahko: 100 €, 300 €, 600 € ali 900 €. Ob uveljavljanju škodnih primerov iz naslova Kasko zavarovanje izgubiš svojo boniteto (zato za manjše škode priporočamo izbiro delnega kaska, kjer se bonusa ne izgublja, franšiza pa je le 50€).

Kasko zavarovanje avtomobila je super izbira, saj ti zagotovi možnost plačila popravila avta iz strani zavarovalnice tudi, ko si sam odgovoren za poškodbo na avtu.

Pri vsaki zavarovalni pogodbi mora biti morebitni škodni dogodek, ki lahko predstavlja osnovo za izplačilo zavarovalnine, bodoč in negotov, zato je razumljivo, da lahko WIZ Kasko skleneš le v primeru, da je tvoj avto ob sklepanju tvoje police nepoškodovan oz. je poškodovan v obsegu, kot je navedeno ob sklepanju. Za kasko zavarovanje tvojega avta bomo potrebovali tudi sveže slike tvojega avta.

NAREDI INFO. IZRAČUN CENE V HIPU >

 

WIZ Kasko je polni kasko. Pri WIZu pa lahko izbereš tudi delni kasko: samostojno ali pa ga dodaš polnemu kasku. 

WIZ Delni kasko krije stroške popravila avta za izbrane škode: 

  • na steklih, svetilih, ogledalih, zaradi naleta živali in zaradi poškodbe na parkirišču, brez vpliva na povišanje cene zavarovanja zaradi škode. Franšiza ob škodi oz. tvoja soudeležba je fiksna in znaša 50 €.

Izbereš lahko osnovni paket WIZ Cesta ali širši paket WIZ Parkirišče:

  • Paket WIZ Cesta krije neposredno škodo na avtu, ki nastane zaradi razbitja ali poškodovanja v vozilo vgrajenih stekel, zunanjih svetil in vzvratnih ogledal ter če je poškodovan v prometu z neposrednim naletom oziroma trkom v žival (trčenje v prometu z živaljo).
  • Paket WIZ Parkirišče krije poleg kritij paketa WIZ Cesta tudi neposredno škodo na avtu, ko je parkiran, če je poškodovan na parkirišču s strani neznanega premikajočega motornega vozila.
  • WIZ Delni kasko lahko skleneš samo v primeru, če je tvoj avto ob sklepanju police nepoškodovan oz. je poškodovan v obsegu, kot je navedeno ob sklepanju tvoje police. Zavezuješ se, da nam bo na našo zahtevo omogočen ogled tvojega avta najkasneje v 5 dneh po tem, ko ti bomo to zahtevo sporočili. Morebiten poziv za ogled ti bomo posredovali na e-poštni naslov, ki nam je bil posredovan ob sklepanju tvoje police. 

INFORMATIVNI IZRAČUN >

 

Prijavi se na WIZ e-novice

Želiš prejemati naše novice in dobre ponudbe? Vpiši svoj e-mail in v naslednjem koraku pošlji potrditev.