null Do zdravnika specialista hitro tudi med epidemijo
maske, dnevnik stranke wiz specialisti
clock image

8

Do zdravnika specialista hitro tudi med epidemijo

#wizspecialisti

22 januar, 2021

Mara

Marsikdo v tem času ne upa in ne želi do zdravnika. Tudi do zdravnika specialista ne. Morda zaradi strahu pred okužbo, morda zato, ker imamo mnogi vtis, da moraš biti v teh časih res vztrajen, da se »prebiješ« do zdravnika in pregleda.

Jaz pa imam svojo izkušnjo, ki jo želim deliti. Za razliko od mnogih, je moja pozitivna. Še več. 
 

Nekaj ni v redu

Sreda

Že kake tri tedne se počutim slabo, urin ni pravi, v predelu ledvic pa je prisotna blaga, na trenutke zbadajoča bolečina. Obenem me skrbijo tudi razne informacije in dnevne novice, ki vseskozi dajejo vtis, da je najbolje, če vsa obolenja še malo počakajo, da se število okuženih in hospitaliziranih zaradi COVID-19 umiri in upade. Tudi jaz sem neodločena.

izjava stranke, izkušnja z wiz specialsiti

 

Pokličem osebnega zdravnika danes ali raje jutri?

Ponedeljek
Odločim se, da grem v akcijo, saj so se težave v četrtem tednu začele stopnjevati. Pripravljena na vse :) Verjeli ali ne, sem do termina pri svoji zdravnici prišla brez težav, že naslednji dan. Pravzaprav po enakem postopku kot pred epidemijo. Če ne bi bilo že vsem znanih standardnih »korona procedur« (pokliči po telefonu in opiši težave, poročaj o telesni temperaturi, motnjah prebave in vonja, prehladu in kihanju ter drugih morebitnih korona simptomih) bi rekla, da ni nobene razlike med prej in sedaj.
 

Napotnica HITRO za diagnostično preiskavo pri specialistu

Torek
Pregled pri osebni zdravnici se zaključi z napotnico za zdravnika specialista s stopnjo hitro. Saj sem vedela: le zakaj sem čakala več kot mesec dni? Pri odhodu iz ambulante mi znanka zaželi srečo, ampak jaz se pri zdravju ne zanašam ravno na srečo. Tudi zato imam sklenjeno zavarovanje WIZ Specialisti, ki me lahko hitro pripelje od specialista, diagnoze in čimprejšnjega zdravljenja. Kdo ve, če to res drži? Marsikaj sem že prebrala …
 

Piki »vsevedov« na družbenih omrežjih

Sreda
Komarjev sedaj sicer ni, me pa skrbijo piki vsevednežev, ki na družbenih omrežjih strupeno pikajo in puščajo razne zapise o tem, da je to zavarovanje lari fari, da samo plačuješ in nič ne dobiš in da v času pandemije sistem tega zavarovanja sploh ne deluje. Seveda so bili tudi taki, ki z zbadanjem poudarjajo, da je to zavarovanje le za tiste, ki imajo denar. Pa ne bo držalo. Ne eno, ne drugo. Zdravje mi pomeni največ. Zato se brez težav na mesec odpovem tistim trem kavam v bifeju pod blokom na račun zavarovanja WIZ Specialisti. In sedaj? Jutri spravim zadeve v tek, saj pričakujem hitro in kakovostno storitev, torej čimprej do specialista.
 

Kako začnem iskati specialista in »unovčim« e-napotnico?

Četrtek

»Malo prej ste nas poklicali iz te številke in sedaj vam vračam klic. Kako vam lahko pomagam?«

Ker prvič koristim zavarovanje WIZ Specialisti, se mi niti ne sanja, kako naj pravzaprav začnem. Zelo se razveselim, ker na wiz.si spletni strani res hitro najdem naslov Kako uveljavim zavarovanje WIZ Specialisti? Že kličem 080 81 10. Vsi operaterji so zasedeni. Nič novega.

A še preden si pripravim čaj, telefon zazvoni, na drugi strani pa prijazen pozdrav: »Malo prej ste nas poklicali iz te številke in sedaj vam vračam klic. Kako vam lahko pomagam?« Prijazen glas me super vodi, povem št. e-napotnice in v nekaj minutah urediva vse. Dostavim še ostalo kar po mailu in že jutri naj bi imela termin. Naj bi… 

izjava zadovoljne stranke WIZ Specialisti

 

Zavarovanje WIZ Specialisti deluje

Petek
Obljubim, da ne bom nikoli več, niti po tihem, sploh pa ne v naprej in počez obrekovala nikogar! Moja izkušnja je edina resnica, ki šteje. In morda še izkušnja prijatelja, sosede in sorodnika. Ampak samo tistih ljudi, ki so zgodbo izkusili na svoji koži. Skratka. WIZ specialisti in prijazna gospa mi uredijo vse potrebno, da bom že naslednji teden opravila diagnostično preiskavo pri specialistu. Tako je. Sedaj, v tem norem času. Januarja 2021. Zelo sem vesela, da nisem odrinila težave nekam v bližnjo prihodnost. Moje zdravje bi se medtem lahko zasukalo drugače. In bistveno več stroškov bi povzročila svojemu in vsem ostalim »zdravstvenim proračunom«.

 

Spoznaj zavarovanje WIZ Specialisti >

Prijavi se na WIZ e-novice

Želiš prejemati naše novice in dobre ponudbe? Vpiši svoj e-mail in v naslednjem koraku pošlji potrditev.