Spletno zavarovanje WIZ

Hitra, udobna in enostavna sklenitev zavarovanja online. V nekaj klikih skleneš željeno polico, ki jo takoj prejmeš na e-mail. Naredi informativni izračun, kritja preprosto prilagajaš svojim potrebam. Plačuješ s kreditno kartico ali prek UPN obrazca (tudi v obrokih). Brez skrbi pri podaljšanju zavarovanja. Vedno smo v pomoč prek 080 11 24, spletnega pogovora ali na info@wiz.si. Prihrani čas in denar, zavarovanja WIZ so rešena v hipu.

Izogni se visokim stroškom
zdravljenja v tujini

Kaj, če v tujini zboliš ali se poškoduješ? WIZ Tujina ti zagotavlja hitro zdravniško pomoč in plačilo stroškov zdravljenja, tudi za primer bolezni COVID. Ne spreglej ugodne cene za družine in celoletnega zavarovanja. Brezskrbno do roba sveta. Stroške, ki si jih v primeru nezgode ali bolezni plačal sam, ti povrnemo ob vrnitvi v domovino.

SKLENI Z 10% POPUSTOM
mlad moški drži bel avto igračo v roki

WIZ AVTO - Informativni izračun premije v minuti

Skleni zavarovanje z odličnim kritjem

Prvo spletno avto zavarovanje, ki ti omogoča, da v le nekaj korakih skleneš zavarovanje za svojega jeklenega konjička. 

SPOZNAJ IN PRIHRANI
wiz perla avtomobilsko zavarovanje, če prevoziš manj km

WIZ PERLA AVTO ZAVAROVANJE

Manj kilometrov prevoziš, večji prihranek imaš.

Prevoziš manj kot 6.000 km na leto? Potem izberi WIZ Perla in svoj avto zavaruj 30 % ugodneje. Popolno zavarovanje za vse, ki prevozijo manj kilometrov. WIZ je spletna prodajna točka Generali zavarovalnice d.d.

Izračunaj prihranek
zdravnik s stetoskopom

WIZ ZDRAVJE - Dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Si dopolnil 26 let? Si ostal brez statusa študenta ali dijaka? Je tvoje šolanje zaključeno? Imaš novo zaposlitev? Potem si moraš urediti tudi dodatno zdravstveno zavarovanje. Z urejenim zavarovanjem se izogneš doplačilom zdravstvenih storitev!
Ob sklenitvi WIZ Zdravje si lahko izbereš ugodnost v vrednosti do 50 €.

Spoznaj
mlada punca z očali in klobukom ter neon hlače

Tvoja prva avto polica

WIZ Mladi voznik je namenjeno tebi, ki imaš manj kot 3 leta vozniških izkušenj in tudi voznikom kandidatom, ki avto vozijo s spremljevalcem oz. v spremstvu staršev. Katerikoli avto voziš (sposojen, najet ali lasten), si zavarovan za kritje povečane nevarnosti pri zavarovanju avtomobilske odgovornosti. Velja tudi za kritja: AO Plus in Kasko. Polica je pisana na tvoje ime, ne glede na to, kateri avto voziš. Starši, prijatelji, dedki ..ti bodo enostavneje posojali svoj avto. Z varno vožnjo pridobivaš tudi svoj WIZ bonus razred!

SKLENI ONLINE

Nezgodno zavarovanje otrok do 26. leta

Z zavarovanjem WIZ Šolar omilimo nevšečnosti, ko se otrok poškoduje, mora zaradi nezgode na operacijo ali nastane celo invalidnost. Primerno tudi za registrirane športnike, saj krije poškodbe na treningih in tekmah. Novost: specialistične storitve in načrt zdravljenja. Kritje 24 ur/dan, kjerkoli. Skleni hitro in enostavno prek spleta, z do 20 % prihrankom.

SPOZNAJ ZAVAROVANJE
kolear na belem kolesu

Zavarovanje kolesarjev za primer nezgode in odgovornosti

Zavarovanje WIZ Kolesar krije poškodbe, ki jih utrpiš pri uporabi kolesa (npr. padci, zdrsi, trki). Če pa s kolesom poškoduješ tretje osebe ali njihove stvari, ti to kritje nudi zavarovalno zaščito pred odškodninskimi zahtevki, ki jih proti tebi uveljavljajo tretje osebe.
 

LE 19,99 € NA LETO
retro smučar

V hipu dobro zavarovani smučarji in deskarji

Zavarovanje WIZ Smučar je namenjeno vsem rekreativcem med 14. in 75. letom starosti, ki za svojo obliko športne rekreacije najraje izberete sneg. Območje kritja zavarovanja je Evropa, vključeno pa je zavarovanje odgovornosti in nezgodno zavarovanje. Cena 24,99 € na leto na osebo.

SPOZNAJ
črn kuža in fant s čepico

Zavarovanje za psa

Ima tudi tvoj kuža posebno mesto v družini? Zavaruj tudi njega. Z zavarovanjem WIZ Kuža so kriti stroški zdravljenja zaradi nezgode in bolezni ter odgovornost iz posesti. Na voljo so trije paketi zavarovanj (Mini, Maksi in Plus), ki se razlikujejo glede na obseg kritja, cene in zavarovalne vsote. Že od 4,17 € na mesec.
 

PREVERI PONUDBO