Ugodnosti WIZ Zdravje

Ugodnosti ob sklenitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja


Denar v obliki nakazila 30 € ali izbrano ugodnost v vrednosti do 50 € prejmejo tisti, ki prvič sklenejo WIZ Zdravje za najmanj 3 leta.

Nakazilo na TRR bomo izvedli najkasneje do konca meseca, ki sledi mesecu, v katerem bo prejeto plačilo prve premije. Enako velja za posredovanje ugodnosti ali vrednostnega bona na domač naslov. 

Za več informacij preveri Pogoje koriščenja ugodnosti

Izberi svojo ugodnost

kovanci

50 € prihranka
pri WIZ Avto zavarovanju

Si želiš nižjo zavarovalno premijo za svoj avto? Ugodnost 50 € popusta ob sklnenitvi WIZ Zdravje lahko unovčiš ob sklenitvi WIZ Avto zavarovanja! Kodo za popust z navodili kako ga unovčiš, pošljemo skupaj z elektronsko polico na e-poštni naslov.

kovanci

Dobroimetje na bob naročnino 30 €

Dve muhi na en mah: z urejenim dopolnilnim preprečiš doplačilo pri zdravstvenih storitev, pa še telefonski račun si znižaš. Sodelovanje s telefonskim operaterjem bob je sezonska ugodnost, zato skleni zdaj in ne zamudi priložnosti za ugodnejše telefoniranje.

kovanci

Denar v obliki nakazila 30 €
na tvoj TRR

Ne veš, katero ugodnost izbrati? Potem je najboljša izbira denar v obliki nakazila 30 €. Nakazilo bomo izvedli kar na tvoj TRR.

Kdaj potrebuješ dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Dopolnilno zavarovanje ni obvezno, je pa nujno, če se želiš izogniti doplačilu zdravstvenih storitev, ki jih obvezno zavarovanje ne krije. Potrebujejo ga vsi:

  • brez statusa dijaka ali študenta,
  • starejši od 26 let,
  • (samo)zaposleni.

Če potrebuješ dopolnilno zdravstveno zavarovanje je WIZ Zdravje prava izbira -
zavarovanje lahko v nekaj enostavnih korakih skleneš enostavno prek spleta.
Pri tem pa izbereš sebi najljubšo ugodnost v vrednosti do 50 €.
 

Skleni in izberi ugodnost