Ugodnosti

Ugodnosti

Denar v obliki nakazila 40 € ali izbrano ugodnost v vrednosti do 99 € prejmejo tisti, ki prvič sklenejo WIZ Zdravje za najmanj 3 leta. Nakazilo na TRR bomo izvedli najkasneje do konca meseca, ki sledi mesecu, v katerem bo prejeto plačilo prve premije. Enako velja za posredovanje ugodnosti ali vrednostnega bona na domač naslov. Za več informacij preveri Pogoje koriščenja ugodnosti.

 

1. Skleni dopolnilno zdravstveno zavarovanje!

WIZ Zdravje je dopolnilno zdravstveno zavarovanje, ki ga lahko v nekaj enostavnih korakih skleneš kar prek spleta. Potrebujejo ga vsi:

  • brez statusa dijaka ali študenta,
  • starejši od 26 let,
  • (samo)zaposleni.

Dopolnilno zavarovanje ni obvezno, je pa nujno, če se želiš izogniti doplačilu zdravstvenih storitev, ki jih obvezno zavarovanje ne krije.

 

2. Izberi svojo ugodnost!

Ob sklenitvi dopolnilnega zavarovanja WIZ Zdravje si lahko izbereš eno izmed #resnicnofajn ugodnosti:

Bon za KD Sklade v višini 60 €


Te zanima varčevanje v nagrajenih vzajemnih skladih? Potem je bon za 60 € za varčevanje v KD Skladih prava ugodnost zate. 40 € podelimo mi, 20 € pa dodajo še KD Skladi. Vrednostni bon in vse v zvezi z unovčitvijo pošljemo na tvoj domači naslov. Začni varčevati že danes! 

Glavne prednosti naložbe v KD Sklade:

  • Lahko varčujete postopoma in z majhnimi zneski.
  • Razpršenost (izberete lahko sklade, ki vlagajo v različne vrednostne papirje, države ali sektorje.
  • Vzajemni skladi so enostavni in pregledni.
  • Iz vzajemnega sklada lahko kadarkoli izstopite, če potrebujete denar (do 5 dni).
  • Upravitelji KD Skladov so največkrat nagrajeni vzajemni skladi s strani revije Mojih Financ. 

ali

Denar v obliki nakazila 40 € na TRR

Nakazilo na TRR v višini 40 €Ne veš, katero ugodnost izbrati? Potem je najboljša izbira denar v obliki nakazila 40 €. Nakazilo bomo izvedli kar na tvoj TRR.

ali

Popust za avtomobilsko zavarovanje v vrednosti 70 €

Popust za avtomobilsko zavarovanje v vrednosti 70 €Si želiš nižjo zavarovalno premijo za svoj avto? Potem je ta ugodnost kot nalašč zate. Podarimo ti kar 70 € popusta, ki jih unovčiš ob sklenitvi WIZ Avto zavarovanja! Kodo za popust in navodila, kako unovčiš 70 € popusta, ti bomo posredovali skupaj z elektronsko polico na tvoj e-poštni naslov.

ali

Sportina bon v vrednosti 50 €

Vrednostni boni sportina v višini 50 €Je šoping tvoj hobi? Potem izberi bon, ki je unovčljiv v poslovalnicah Sportina, XYZ, Boss, Tom Tailor, Tom Tailor Denim, Marx, Bata, Tally Weijl, Pimkie, GDM – Grain de Malice, Parfois, Six, Sportina Outlet in Tom Tailor Outlet. Torej skupno v več kot 60 poslovalnicah po Sloveniji. Celoten seznam poslovalnic lahko preveriš tukaj. Bon ti pošljemo na tvoj domač naslov. 

ali

Slušalke urBeats by Dr. Dre v vrednosti 99 € ali pametna zapestnica Withings Go v vrednosti 75 €

Športne ure, glasba, ki jo poslušaš med aktivnostjo, in razni merilci utripa so ti lahko v pomoč pri izgubljanju odvečnih kilogramov in vzdrževanju telesne pripravljenosti. Zato smo zate pripravili dve športni ugodnosti – slušalke Beats by Dr. Dre in pametno zapestnico Withings Go.

Ugodnost zagotavlja iStyle.