WIZ in partnerji smo pripravili posebne ponudbe za aktivne iskalce zaposlitve

#tukajzate WIZ, bob, Kompetenca, Delo in Sparkasse

SPODAJ PREVERI VSE PONUDBE

#tukajzate 

Si aktivni iskalec zaposlitve? Dovoli, da ti priskočimo na pomoč!

Skupaj združeni, WIZ, bob, Kompetenca, Delo in Sparkasse, z nižjimi stroški storitev pomagamo brezposelnim osebam. Oglej si serijo ponudb, ki ti bodo pomagale na poti do nove zaposlitve. Morda v obliki finančne razbremenitve ali pa v obliki novih kompetenc. Ne skrbi, mi smo #tukajzate.

30 % popust na WIZ Avtomobilsko odgovornost (AO)


Za vse aktivne iskalce zaposlitve smo pripravili kar 30 % popust pri zavarovanju avtomobilske odgovornosti (WIZ AO). Ugodnost 30 % prihranka lahko koristiš do 31. 5. 2021. Če v kratkem nameravaš zavarovati svoj avto, ti priporočamo, da izkoristiš to posebno ponudbo in tako prihraniš za druge stvari

Celoten postopek sklenitve WIZ Avta se opravi enostavno preko spleta. Za vešče, sklepanje traja le nekaj minut (pripravi si prometno + predhodno polico), če sklepaš prvič, pa traja nekaj minutk več. Ampak brez skrbi, na voljo ti je naša pomoč, prek telefona 080 11 24 ali chata, vsak delovnik od 8. – 17. ure. Lahko pa nam pošlješ tudi mail sporočilo.

Kako do ponudbe? Preden skleneš avtomobilsko zavarovanje, nam iz svojega osebnega e-naslova na info@wiz.si pošlji skenirano potrdilo o prijavi na Zavod za zaposlovanje, ki ni starejše od 30 dni. V povratni e-pošti ti pošljemo vse potrebne informacije za sklenitev in koriščenje ponudbe. 

INFORMATIVNI IZRAČUN WIZ AO >

Prihrani z 60 % popusta na bobu!


Za vse obstoječe in nove naročnike, ki trenutno iščete zaposlitev, so pripravili kar 60 % popust na osnovno mesečno naročnino za kar 6 mesecev in povrnitev kupnine za nakup bob kartice v vrednosti 4,99 € za nove naročnike v obliki dobropisa. To pomeni, da je tvoja osnovna mesečna naročnina v naslednjih 6 mesecih od 2 € do največ 5,20 € na mesec. Ponudba velja za pakete bob 5ka, hit bob, drzni bob in magični bob. Brez vezave in brez skritih stroškov.

Kako do ponudbe? Enostavno! Na tukajzate@bob.si pošlji skenirano potrdilo o prijavi na Zavod za zaposlovanje, ki ni starejše od 30 dni. Če si se bobu pridružil v času trajanja projekta (4. 2. 2021 – 31. 5. 2021) pa še dopiši, da želiš povrnitev nakupa kartice SIM. Vse ostalo, bodo uredili pri bob-u!

PONUDBA bob >

Brezplačne delavnice in 60 % popust na individualno svetovanje pri podjetju Kompetenca


Pri Kompetenci so pripravili serijo popolnoma brezplačnih online delavnic, katerih cilj je opolnomočenje posameznikov z novimi informacijami in veščinami, ki jim bodo pomagale pri iskanju zaposlitve:

 • iskanje dela v času COVID-19 (17.2.), 
 • življenjepis in motivacijsko pismo (17. 3.), 
 • osnove uporabe LinkedIna (21. 4.) ter 
 • selekcijski postopki – kaj pričakovati? (31.3.)

Pri vseh delavnicah bo zadnjih 15 minut na voljo tudi za vprašanja, kjer brezplačno prejmeš  nasvet strokovnjaka. Izkoristiš pa lahko 60 % popust na individualno karierno svetovanje (3 srečanja), individualno karierno svetovanje z psihološkimi testi (3 srečanja) in individualno psihološko svetovanje (5 srečanj). Več o delavnicah preveri tukaj

Kako do ponudbe? Na delavnice se predhodno prijaviš na mail: nina.kocbek@kompetenca.si. Za unovčenje 60% popusta za individualno svetovanje pa je potrebno predložiti potrdilo o prijavi na Zavod za zaposlovanje, ki ni starejše od 30 dni. 

PONUDBA KOMPETENCA >

6 mesecev brezplačnega vodenja bančnega računa


Na banki Sparkasse so za obstoječe stranke, ki so hkrati tudi aktivni iskalci zaposlitve pripravili 6 mesecev brezplačnega vodenja bančnega računa*. 

Kako do ugodnosti? 
Aktivni iskalci zaposlitve, ki ste že stranke banke Sparkasse se lahko do 31. 5. 2021 oglasite v eni od poslovnih enot banke Sparkasse. Za koriščenje ugodnosti na tvojem transakcijskem računu odprtem pri banki Sparkasse, prinesi Potrdilo o prijavi v evidenci brezposelnih oseb, ki ni starejše od 30 dni. 

*ponudba ne velja za Udobni Študentski račun in Osnovni račun.

PONUDBA SPARKASSE >

Posebna ponudba za naročilo na Delo in Slovenske novice


Za vse nove in obstoječe naročnike, ki ste trenutno vpisani v evidenco Zavoda RS za zaposlovanje kot aktivni iskalci zaposlitve, so pri medijski hiši Delo pripravili 40% popust za naročilo na časopis Delo ali Slovenske novice za 6 mesecev

Vsak novi naročnik bo poleg posebnega akcijskega popusta prejel tudi brezplačno naročnino na revijo Suzy za 3 mesece (12 številk).

Kako do ponudbe? 
Za več informacij o ponudbi in naročilu pokliči na brezplačno telefonsko številko 080 11 99 oziroma 01 47 37 600 ali piši na narocnine@delo.si.  Pogoj za pristop k akciji je potrdilo o prijavi na Zavodu RS za zaposlovanje, ki ni starejše od 30 dni. Ponudba je veljavna do 31. 5. 2021.

#tukajzate

 

Zakaj projekt #tukajzate?

Preteklo leto si bomo zapomnili vsi. Čeprav je marsikomu prineslo tudi veliko dobrega, pa je žal veliko takih, ki so posledice epidemije resno občutili na svoji koži. Vsak že pozna nekoga, ki je zaradi situacije ostal brez zaposlitve. Trenutno je namreč na Zavodu za zaposlovanje registriranih več kot 91 tisoč iskalcev zaposlitve. Brez rednega mesečnega dohodka je vsako znižanje rednih stroškov dobrodošlo. Navkljub svojemu iskrivemu značaju, imamo bob, WIZ in Kompetenca veliko sočutja do vseh, s katerimi si delimo okolico v kateri delujemo.  URL sporočilo za javnost    


S #tukajzate, da te vsaj malo razbremenimo

Skupaj smo poskrbeli, da z nižjimi stroški vsaj malo razbremenimo aktivne iskalce zaposlitve, hkrati pa poskušali poskrbeti, da bo iskanje nove službe lažje in uspešnejše.

Vse navedene ponudbe so veljavne do 31. 5. 2021, izkoristijo pa jih lahko vsi, ki pošljejo potrdilo o prijavi, ki ni starejše od 30 dni. Zavod RS za zaposlovanje aktivnim iskalcem zaposlitve na njihovo zahtevo izda potrdilo o prijavi v evidenco brezposelnih, s katerim bodo dokazali svoj status brezposelne osebe. potrdilo lahko naročiš preko portala PoiščiDelo.si. prejel ga boš v roku treh delovnih dni po pošti na naslov stalnega bivanja.

Promocijska WIZ Avto ponudba v sklopu projekta #tukajzate je na voljo za fizične osebe in vključuje 30% popust na premijo obveznega avtomobilskega zavarovanja (WIZ Avto). Pogoj je predložitev ustreznega potrdila o prijavi v evidenco brezposelnih pri Zavodu RS, ki ni starejše od 30 dni in je predloženo v času trajanja ponudbe, od 4. 2. 2021 do 31. 5. 2021. Ponudba je na voljo za vse. Popust ni zamenljiv za gotovino ali druge oblike ugodnosti. Popust ni združljiv z drugimi promocijami in akcijami, popusti se ne seštevajo.  

WIZ ponudi aktivnim iskalcem zaposlitev možnost sklenitve avtomobilskega zavarovanja WIZ Avta po posebni ponudbi:  – 30 % na WIZ avtomobilsko odgovornost (WIZ AO). 
Več informacij o WIZ Avto zavarovanju. Celoten postopek sklenitve WIZ Avta se opravi preko spleta, sklepanje traja za vešče nekaj minut, za tiste, ki to prvič počno pa cca 10 minut. Na voljo je pomoč.


Kako se uveljavi posebna ponudba? 

 • Iz svojega osebnega e-naslova pošlješ na e-naslov info@wiz.si skenirano Potrdilo o prijavi na Zavod za zaposlovanje. Potrdilo ne sme biti starejše od 30 dni.
 • Na tvoj osebni e-naslov v odgovoru boš prejel kratka preprosta navodila, KODO in poseben link preko katerega opraviš sklenitev zavarovanja za svoje osebno vozilo.
  Pomeni, da zavarovanje lahko sklene samo oseba za svoje lastno vozilo, ki je tudi navedena kot iskalec zaposlitve na potrdilu. 
 • Vsem je na voljo pomoč na 080 11 24 ali preko chata in maila vsak delovnik od 8. do 17. ure.
 • Ko se postopek sklenitve zaključi, prejmeš v nekaj minutah zavarovalno polico WIZ Avto in vso ostalo dokumentacijo na svoj osebni e-naslov.
 • Posebna ponudba velja do 31. maja 2021.