Kako prihraniti pri zavarovanju za avto

Razkrivamo, kako prihraniti pri zavarovanju avta

Spoznaj 5 načinov za prihranek:


Da te pri podaljševanju ali sklepanju novega zavarovanja za avto ne bi preveč »udarilo po žepu«, smo WIZovci zate pripravili in razkrili več načinov, kako pri tem prihraniti. Vsak evro se pozna, zato nikar ne spreglej, kako do prihranka pri spletnem izračunu WIZ Avto:


1. Prihrani do 50 %

Varen in izkušen voznik, ki ima maksimalni bonus na svoji obstoječi polici, tudi pri WIZ Avto odslej plača do 50 % manj na premijo obveznega zavarovanja. Skladno s svojim bonusom. Biti varen voznik in ne imeti škod, se enostavno splača. Predstavljaj si, da namesto 250 € za AO, plačaš le 125 €! (zneski so le informativne narave, njihova višina je odvisna od vozila, ki ga vozite). Pa še to: z enkratnim plačilom bo tvoja premija še nižja. Preveri!

Informativni izračun


2. Odgovori na nekaj vprašanj in si znižaj ceno do 9 %

Prihraniš lahko tudi tako, da z nami podeliš nekaj informacij o svojem načinu vožnje in uporabi vozila. Odgovoriš na nekaj vprašanj, ki se nahajajo desno spodaj na 2. koraku spletnega izračuna avto zavarovanja in si pridobiš dodatni popust. 

Odgovori na nekaj vprašanj in si znižaj ceno!

 

3. Če prevoziš manj kot 20 km/dan, prihraniš 30 %

Prevoziš malo kilometrov na leto? Za vse tiste, ki letno naredite manj kot 6.000 km, je na voljo posebno avto zavarovanje WIZ Perla - manj kilometrov prevoziš, večji prihranek imaš. Tvoje obvezno avto zavarovanje je zato 30 % ugodnejše.

Preveri

 

4. Pridobi 50 € popusta na avto zavarovanje!*

Prihranek 50 € za avto zavarovanje je ena izmed ugodnosti ob sklenitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja WIZ Zdravje. Vse kar moraš storiti je to, da ob enostavni spletni sklenitvi WIZ Zdravje izbereš svojo ugodnost in skupaj s polico na svoj e-naslov prejmeš še bon za popust za avto zavarovanje v višini 50 € ter navodila za njegovo koriščenje. A pozor, popust lahko koristiš le, če je letna premija za tvoje WIZ Avto zavarovanje vsaj 150 €. 

Informativni izračun

*Ugodnost velja pri sklenitvi WIZ Avto zavarovanja z letno premijo vsaj 150 EUR in se izključuje z ugodnostjo točke 3

 

5. #breztelefona zavaruješ svoj avto 5 % ugodneje!*

Varni vozniki, ki vozijo #breztelefona zavarujejo svoje avto 5 % ugodneje. Oddaj zaobljubo, da voziš brez telefona in pridobi kodo za popust. 

Pridobi popust za zaobljubo #breztelefona

 

Lahko si prebereš tudi več informacij o postopku registracije vozila preko e-Uprave

* Točke 2, 3, 4 in 5 se med seboj izključujejo!

Zakaj WIZ Avto?

Prihranek

Preveri vse možnosti prihrankov za tvoje avtomobilsko zavarovanje. Za varne voznike odslej pri WIZu s 50 % bonusom.

Hitra sklenitev

Enostavna in ugodna sklenitev zavarovanja on-line. Preveri ceno in spoznaj WIZ zavarovanje.

Mnenja zavarovancev

Preveri, kaj naši zavarovanci menijo o nas, o postopku sklenitve in kako so zadovoljni z reševanjem škod.