null #tukajzate - WIZ in partnerji z brezplačnimi in nižjimi stroški storitev pomagajo iskalcem zaposlitve
clock image

6

#tukajzate - WIZ in partnerji z brezplačnimi in nižjimi stroški storitev pomagajo iskalcem zaposlitve

#wiznovice

04 marec, 2021

wiz

Trenutno je pri Zavodu RS za zaposlovanje registriranih več kot 91 tisoč iskalcev zaposlitve. Brez rednega mesečnega dohodka je vsako znižanje rednih stroškov dobrodošlo, čemur so prisluhnili partnerji projekta #tukajzate – bob, WIZ Zavarovanje in Kompetenca – ki bodo s popustom na izbrane storitve in drugimi pristopi pomagali aktivnim iskalcem zaposlitve. 

WIZ se je odzval na pobudo ponudnika mobilnih storitev bob in se priključil projektu #tukajzate. Skupen projekt želi pomagati iskalcem zaposlitve pri znižanju njihovih osebnih stroškov, ki jih v času iskanja zaposlitve ne morejo odložiti, ter ponuditi dodatne ugodnosti, ki bodo aktivnim iskalcem zaposlitve podprle na njihovi poti. Partnerji bob, WIZ in Kompetenca vsak na svojem področju ponujajo posebne pakete #tukajzate, ki so veljavni do 31. 5., izkoristijo pa jih lahko vsi iskalci zaposlitve s potrdilom o prijavi na Zavod RS za zaposlovanje, ki ni starejše od 30 dni.


WIZ – 30 % znižanje stroškov avtomobilskega zavarovanja WIZ Avto

WIZ aktivnim iskalcem zaposlitve v okviru projekta #tukajzate nudi možnost sklenitve avtomobilskega zavarovanja WIZ Avto s 30 % popustom na WIZ avtomobilsko odgovornost. Celoten postopek sklenitve zavarovanja WIZ Avto je mogoče v nekaj minutah opraviti preko spleta, na voljo pa je tudi pomoč za manj vešče uporabnike. Zavarovanje v okviru projekta #tukajzate je mogoče skleniti za lastno osebno vozilo, več o ponudbi pa najdete TUKAJ.


bob - 60 % znižanje osnovne mesečne naročnine 

Mobilne storitve večina ljudi uporablja vsakodnevno, v obdobju iskanja zaposlitve pa je še posebej pomembno, da smo dosegljivi potencialnim delodajalcem. Vsem aktivnim iskalcem zaposlitve bob ponuja 60 % znižanje osnovne mesečne naročnine za obdobje 6 mesecev na pogovornih naročniških paketih bob. Ponudba velja za obstoječe in nove uporabnike, slednjim bo bob dodatno povrnil tudi strošek nakupa kartice SIM. V ponudbi #tukajzate uporabniki prejmejo naročniški paket za obdobje 6 mesecev z osnovno mesečno naročnino od 2 € pa do največ 5,20 € na mesec. Ponudba bob je za vse uporabnike na voljo brez vezave in brez skritih stroškov.  Več o ponudbi pa najdete TUKAJ.


Kompetenca – 60 % znižanje na izbrane storitve in brezplačne delavnice za pomoč pri iskanju zaposlitve

Podjetje Kompetenca bo v sklopu projekta #tukajzate za iskalce zaposlitve organiziralo tri brezplačne delavnice na temo: Iskanje dela v času COVID-19, Življenjepis in motivacijsko pismo ter Selekcijski postopki – kaj pričakovati? Cilj delavnic je predstavitev novih informacij in veščin, ki bodo posameznikom pomagale pri iskanju zaposlitve. Delavnice bodo kratke in jedrnate, na njih pa bodo udeleženci lahko postavili tudi konkretna vprašanja. Več o delavnicah preberite TUKAJ.


Potrdilo o statusu je mogoče pridobiti pri Zavodu 

Vsi zainteresirani brezposelni, ki želijo koristiti ponudbe projekta #tukajzate, se obrnejo na Zavod RS za zaposlovanje, ki jim bo izdal potrdilo o prijavi v evidenci brezposelnih, s katerim lahko uveljavljajo vse ponudbe znotraj projekta. Potrdilo lahko brezposelni iskalci zaposlitve naročijo preko portala PoiščiDelo.si in ga prejmejo v roku treh delovnih dni na naslov stalnega prebivališča. 

Prijavi se na WIZove e-novice

Želiš prejemati naše novice in dobre ponudbe? Vpiši svoj e-mail in v naslednjem koraku pošlji potrditev.