null Nagradna igra "Reci hvala življenju!"
clock image

4

Nagradna igra "Reci hvala življenju!"

#nagradnaigra

15 januar, 2021

Ana Vita

Filip je podaril vinjeto in druge nagrade. Nagradili smo dodatnih 10 zahval. Tako zelo ste nas navdušili. Hvala ! Nagradna igra je zaključena.

Hvala vsem, ki ste sodelovali v igri izkazovanja hvaležnosti, Reci hvala življenju! Prvotno smo želeli podariti 20 WIZ nagradic, a ker ste nas presenetili s čudovitimi odgovori, smo izbrali 10 tolažilnih nagrad več. 

Glavna zmagovalka, ki prejme vinjeto: @katividmar (sodelovala na Instagramu)

FACEBOOK: Sergeja Urnaut, Ambrož Garafolj Gari, Alenka Potokar, Ana Snedec, Milan Podjaveršek, Marija Novak, Matejka Apotekar, Sergeja Urnaut, Silva Fras, Barbara Barby, Suzana Habot, Vladimira Klun Žerjav, Zofka Voljč, Milica Marin

INSTAGRAM: @jasmina_stor, @prfoksa_tina, @sustarsandra, @majamotaln, @mojcaplankl, @rupnika, @tinabelej

SPLETNI OBRAZEC: Tadeja Švigelj Keršmanec, Katarina Velušček, Marija Seničar, Kristian Hedžet, Samo Likar, Janja Barbara Novak, Bernarda Šmon, Aljaž Tacer, Alja Polutnik 

Vsi nagrajenci boste obveščeni preko e-maila ali pa vas označimo na izbranem družbenem omrežju. 

Čestitke, WIZ ekipa
 


Se tudi tebi zdi, da je pomembno v tem času spodbujati hvaležnost? Veliko navad in odnosov se je namreč v času epidemije obrnilo na glavo. Kmalu bo eno leto od prve razglasitve v Sloveniji, v tem obdobju smo se manj videvali z družinskimi člani in prijatelji, nismo potovali kot smo navajeni že leta … Bodimo hvaležni za tisto, kar imamo.

Za kaj ali komu si hvaležen? Filip, dolgoletni WIZov zavarovanec, čaka tudi tvojo zahvalo življenju. Med vsemi bo izbral eno posebno! Zgodbe bodo tudi nagrajene. Preveri pogoje nagradne igre.

Sodeluješ lahko na več načinov: 


Zgodbe hvaležnosti se bodo zbirale vse do 31. 1. 2021, nagrajene avtorje zgodb pa bomo objavili 5. 2. 2021 na WIZ.si. Spremljaj nas.


Kmalu bo eno leto od prve razglasitve v Sloveniji, natančneje se je to zgodilo 12. marca 2020. V tem obdobju smo se manj videvali z družinskimi člani in prijatelji, nismo potovali kot smo navajeni že leta, obisk zdravnika je bil kar naenkrat lahko tudi podvig … Vsekakor smo bili v neki točki vsi v skrbeh za svoje zdravje in zdravje svojih bližnjih.


Na WIZu pa smo prav v tem času, ponudbi on-line zavarovanj dodali novo zavarovanje, WIZ Specialisti z asistenco. Ker verjamemo, da je to dobro zavarovanje. Tudi v času epidemije je z urejenim zavarovanjem obisk zdravnika specialista mogoč, termin uredimo najpogosteje v 7 dneh.

Prednost pa je tudi, da vključuje kritja za ožje družinske člane (dobiš video ali telefonski posvet z specialistom, drugo mnenje in načrt zdravljenja). Na voljo so trije različni paketi z dostopno ceno.  

Preveri svojo ceno in spoznaj novo zavarovanje WIZ Specialisti >

Prijavi se na WIZove e-novice

Želiš prejemati naše novice in dobre ponudbe? Vpiši svoj e-mail in v naslednjem koraku pošlji potrditev.