Pogoji prijave na e-novice

Dajem privolitev Adriaticu Slovenici d.d za obdelavo mojih podatkov za namene obveščanja, segmentacije, statistične obdelave in priprave prilagojenih ponudb.

Pri WIZu, ki je blagovna znamka in spletna prodajna točka Adriatica Slovenice d.d. (in s tem kot pogodbenemu obdelovalcu osebnih podatkov iz zbirk osebnih podatkov v upravljanju Adriatica Slovenice d.d.) spoštujemo pravico do zasebnosti posameznikov, zato vas želimo seznaniti, kako obdelujemo vaše osebne podatke. V ta namen je pripravljena tudi celovita "Informacija o obdelavi osebnih podatkov", ki vam je dostopna na www.as.si/vop.

Dobra izkušnja, prilagojena vašim potrebam in zahtevam s končnim ciljem optimalne zavarovalne zaščite je naše glavno vodilo pri uporabi vaših osebnih podatkov. Z njimi ravnamo v skladu z EU Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) in veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Z vašo privolitvijo vam bomo omogočali dostop do prilagojene ponudbe zavarovanj in drugih storitev vašim potrebam, vse do preklica. Želimo si, da ste o spremembah, novostih in ugodnostih ustrezno obveščeni, zato bomo vaše podatke uporabili zgolj za naslednje namene: obveščanje o novostih poslovanja, prilagojeni in ugodni ponudbi, za statistično obdelavo, segmentacijo, profiliranje, pošiljanje ponudb, vabil na dogodke ter telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil.

Vaše interese, temeljne pravice in svoboščine varujemo v skladu z vsemi predpisanimi zahtevami in najvišjimi dobrimi praksami ter ob tem zagotavljamo varno uporabo podatkov, ki se nanašajo na vas. Vašo privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov za navedeni namen lahko kadarkoli prekličete brez kakršnihkoli posledic.

Glede vaših pravic v zvezi z obdelavo osebnih podatkov, ki nam jih z vašo privolitvijo dajete v obdelavo in načinov uveljavljanja vaših zahtevkov, si oglejte našo celovito Informacijo o obdelavi osebnih podatkov, ki vam je vedno na razpolago na www.as.si/vop. Lahko vam jo, preden nam podate svojo privolitev, dostavimo tudi v pisni obliki, če jo naročite preko naše brezplačne telefonske številke 080 11 10.