null WIZ praznuje 10 fantastičnih let
WIZ novica, WIZ praznuje 10 fantastičnih let
clock image

6

WIZ praznuje 10 fantastičnih let

#wiznovice

20 maj, 2022

Margi

Praznujemo z nasmehom! Vse se je začelo 28. maja 2012 s prvo online sklenitvijo zavarovanja WIZ Avto. Do danes vas je skoraj 100K sklenilo zavarovanje prek wiz.si.

Ponosni smo, ker veliko zavarovancev pri WIZu sklene več kot eno zavarovanje, zadovoljni zavarovanci pa ostanete več let zaporedoma. Avto zavarovanje ima po desetih letih delovanja oceno 4.7 od 5, menimo, da je to fantastičen rezultat, za katerega se trudimo dnevno. 
 

Smo pionirji spletne sklenitve zavarovanj

Navdušujemo z inovativnimi tehničnimi rešitvami. Danes wizionarji izbirajo med 13 WIZ zavarovanji, ki se v celoti opravijo preko spleta. Zavarovalna polica je v trenutku na e-mailu in zagotavljamo storitve, ki so rešene v hipu.  

Začeli smo z avto zavarovanjem, danes ponosno zavarujemo tvoje zdravje, otroke, potovanja v tujino, kužke, odgovornost na smučanju in kolesu. Imamo zavarovanje za hitrejši dostop do specialistov in zavarujemo tudi lastnike plovil. Zavarujemo pa tudi »ta frišne«, mlade voznike avta in pa urbane uporabnike mikro prevoznih sredstev. 
 

Na Facebooku, Twitterju in Instagramu imamo skupaj kar 19.997* prijateljev

V desetih letih smo ustvarili močno skupnost na družbenih omrežjih – ti si med njimi. Hvala, ker spremljaš naše novice, obvestila in zabavne prigode. *Številka je aktualna na dan 18. maja 2022, zagotovo pa bo rastla v dneh, ko na WIZ Facebooku 10 dni zaporedoma poteka 10 fantastičnih nagradnih iger. 
 

Ponosni smo na vsa obstoječa in pretekla sodelovanja ambasadorjev WIZa

V desetih letih smo sodelovali z mnogimi obrazi. Hvala Filipu Flisarju, ki je poskrbel za najbolj viralen WIZov video vseh časov – ogledali ste si ga preko 220.000x. Hvala Petri Greiner, ki je več let pisala kolumne za priljubljeno žensko e-revijo Zate&Zame. Hvala Urški Ahac in Marku Nemcu, prepoznavna obraza WIZove spletne strani. Hvala vsem drugim social ambasadorjem, hvala tudi vam, zavarovancem, ki širite dober glas o priljubljenih WIZ zavarovanjih.


Ti so najbolj klikani WIZovi oglasi zadnjega desetletja

Zanimivost: Facebook in Google analitika pravi, da so WIZovi oglasi v desetih letih dosegli skoraj vse Slovence. Prisotni smo na vseh popularnih družbenih omrežjih in mesečno ustvarjamo oglase. Poglej ta video, ki je pritegnil veliko pozornosti – z njim smo lansirali drugo zavarovanje, ki si ga lahko na WIZu sklenil prek spleta - WIZ Zdravje.

Sicer pa wizionarji najbolj obožujete retro oglase, tukaj je nekaj najboljših: 

 

Za zavarovanji WIZa stoji ekipa 10 zaposlenih

Pisarne so na Obali. Res je, da pri WIZu vse opraviš preko spleta. Da pa stvari tečejo izjemno, skrbi srčna ekipa sodelavcev. Zakaj je pravzaprav nastalo zavarovanje WIZ? Da lahko sklenitev zavarovanja opraviš kjerkoli - tudi s telefonom na plaži. Rešeno v hipu.
 

WIZ je spletna prodajna točka zavarovalnice Generali

Ob 10. obletnici delovanja zavarovanja WIZ čestitke tudi celotni ekipi Generali zavarovalnice d.d. Hvala, ker stojite za nami in verjamete v wizionarske sanje! Enostavno in hitro online sklepanje ter urejanje zavarovanj je prihodnost, na kateri gradimo skupaj. 

 

Dan za fantastično WIZ torto

Predstavljamo ti preizkušen recept za čokoladno torto, ki se ji ne more upreti še tako zahteven čokoholik. Pripravila ga je naša sodelavka Nina. Ta torta je sestavljena iz štirih delov: 2-3 biskvitov, čokoladne kreme, sadnega nadeva in najboljšega čokoladnega preliva. Moraš jo narediti – zase, družino ali prijatelje. 

Praznuj z nami in sodeluj v WIZ KWIZZu ter zadeni nagrado!

 

Prijavi se na WIZove e-novice

Želiš prejemati naše novice in dobre ponudbe? Vpiši svoj e-mail in v naslednjem koraku pošlji potrditev.