null Projekt #tukajzate - WIZ in partnerji pomagamo iskalcem zaposlitve
clock image

6

Projekt #tukajzate - WIZ in partnerji pomagamo iskalcem zaposlitve

#wiznovice

07 april, 2021

wiz

V Sloveniji je zaživel projekt #tukajzate, v katerem partnerji bob, WIZ, Kompetenca, Sparkasse in medijska hiša Delo pomagajo aktivnim iskalcem zaposlitve. Ti lahko izbrane ugodnosti izkoristijo do 31. maja.

Epidemija novega koronavirusa je v mnogih pogledih korenito spremenila naša življenja. Finančne in socialne stiske so se okrepile, z izgubo zaposlitve pa se je še povečalo število tistih, ki brez pomoči ne zmorejo preživeti meseca.

Brez rednega mesečnega dohodka je vsako znižanje tekočih finančnih obveznosti dobrodošlo, kar razumejo tudi partnerji projekta #tukajzate. S popusti na izbrane storitve želijo vsaj malo razbremeniti aktivne iskalce zaposlitve, hkrati pa jih podpreti na poti iskanja službe. Ponudbo #tukajzate je mogoče izkoristiti s priloženim potrdilom o prijavi na Zavodu RS za zaposlovanje, ki ni starejše od 30 dni in ga lahko naročite preko portala PoiščiDelo.si.  
 

Neodložljivi stroški vsakega posameznika


Ne glede na status zaposlitve, morajo posamezniki pravočasno poravnati stroške, ki navadno spremljajo nepogrešljive storitve. Ena izmed njih je sklenitev avtomobilskega zavarovanja, ki še posebej posameznikom brez rednega dohodka lahko predstavlja velik zalogaj. WIZ v okviru projekta #tukajzate zato nudi možnost sklenitve avtomobilskega zavarovanja WIZ Avto s 30% popustom na WIZ avtomobilsko odgovornost. Zavarovanje v okviru projekta je mogoče skleniti za lastno osebno vozilo, podrobnosti o ponudbi pa so objavljene tukaj.
 

Ostanite povezani in dosegljivi za nove priložnosti

 

Tudi v obdobju iskanja zaposlitvenih priložnosti je za posameznike pomembno, da ostanejo povezani. Mobilne storitve ter hitra in zanesljiva internetna povezava omogočajo dosegljivost potencialnim delodajalcem in hkrati dostop do zaposlitvenih portalov na vsakem koraku. 

Vsem aktivnim iskalcem zaposlitve zato bob ponuja 60 % znižanje osnovne mesečne naročnine za obdobje 6 mesecev na pogovornih naročniških paketih bob. Ponudbo lahko izkoristijo obstoječi in novi naročniki, ki jim bodo v obliki dobropisa povrnili tudi strošek nakupa kartice SIM. Ponudba velja za pakete bob 5ka, hit bob, drzni bob in magični bob. Brez vezave in brez skritih stroškov
 

Kljub izpadu dohodka med mesečnimi obveznosti ostane tudi vodenje bančnega računa. V pomoč iskalcem zaposlitve banka Sparkasse obstoječim komitentom ponuja 6 mesecev brezplačnega vodenja bančnega računa. Ponudba ne velja za Udobni Študentski račun in Osnovni račun.
 

Naredite dober (prvi) vtis na bodočega delodajalca


Obdobje iskanja zaposlitve velja izkoristiti tudi za širjenje svojega znanja in pridobivanje veščin, ki bodo prispevale k uspešni zaposlitvi. Kako narediti na bodočega delodajalca najboljši vtis, bodo iskalci zaposlitve izvedeli na seriji brezplačnih delavnic z naslovi Iskanje dela v času COVID-19, Življenjepis in motivacijsko pismo in Selekcijski postopki – kaj pričakovati?, ki jih zanje v projektu #tukajzate pripravlja podjetje Kompetenca. Dodatno ponuja 60% popust na individualno karierno svetovanje, individualno karierno svetovanje s psihološkimi testi in individualno psihološko svetovanje. Celotna ponudba je dostopna tukaj.


Za iskalce zaposlitve je pomembno biti na tekočem z aktualnim dogajanjem na vseh področjih, česar se zaveda tudi ena vodilnih slovenskih medijskih hiš Delo, zato so pridružili s posebno ponudbo za naročilo časopisa Dela ali Slovenskih novic.

Četudi morda sami niste iskalci zaposlitve, mogoče poznate koga, ki bi bil ponujenih ugodnostih vesel, zato ne oklevajte in novico delite s tistimi, ki bi jim podpora prišla prav. #tukajzate

Prijavi se na WIZove e-novice

Želiš prejemati naše novice in dobre ponudbe? Vpiši svoj e-mail in v naslednjem koraku pošlji potrditev.