null Šola je pred vrati, zato je čas za dve dobri muhi na en mah!
Dve muhi
clock image

4

Šola je pred vrati, zato je čas za dve dobri muhi na en mah!

#wiznovice

20 avgust, 2021

Nina

Nezgodno zavarovanje za šolarje na WIZu urediš hitro in s prihrankom! Ujemi še dve dobri muhi na en mah: pomagaj Urbanu z donacijo in pridobi popust na šolske potrebščine.

Novo šolsko leto se neizogibno približuje, zato je zdaj pravi čas, da poskrbiš za varnost svojih razigranih otrok, pa naj bodo v vrtcu ali v šoli. Ujemi še dve dobri muhi na en mah:

  • Poskrbi za varnost otroka z urejenim nezgodnim zavarovanjem WIZ Šolar, mi pa od vsake sklenjene police darujemo 1€ za Urbana.
  • Pridobi 30 % popust na šolske potrebščine
     

Pomagamo Palčici Pomagalčici in doniramo 1 € od vsake police Za Urbana


Dobrodelnost je čudovita vrednota, zato smo se povezali z ekipo Palčice Pomagalčice in dobrodelnih škratkov v dobrodelni akciji ZA URBANA. 2-letni Urban ima namreč prirojeno genetsko mutacijo na genu CTNNB1, zato se spopada s celim kupom zdravstvenih težav kot so: "globalni razvojni zaostanek, spastičnost, hipotonija, škiljenje, intelektualne okvare…".

Njegova največja želja je, da bi lahko nekoč bil samostojen, mi pa si želimo, da mu bomo z vašo pomočjo pomagali v obliki donacije. V ta namen bomo od vsake sklenjene police nakazali 1€ dobrodelnemu društvu Palčica Pomagalčica - ZA URBANA. Akcija traja od 20. 8. 2021 do 30. 9. 2021. 

Skleni nezgodno zavarovanje in prispevaj 1€ za Urbana

 

Pridobi 30 % popust za nakup šolskih potrebščin 


Novo šolsko leto zahteva nove šolske potrebščine: zvezke, pisala, likovni pribor, radirke, ravnila, ipd. Da bo nakup le teh lažji, smo se povezali s trgovino Office&More in zagotovili vsem našim zavarovancem cenejši nakup šolskih potrebščin.

Po sklenitvi WIZ Šolar boste na svoj e-naslov prejeli kupon za 30% prihranka pri nakupu šolskih potrebščin v prodajalnah Office&More ali v njihovi spletni trgovini.
Popust velja samo na redne cene šolskih potrebščin (ne velja na knjige, delovne zvezke in učbenike). Popusti se ne seštevajo.

Akcija traja od 20. 8. 2021 do 30. 9. 2021. 

 

Skleni nezgodno zavarovanje in pridobi popust za šolske potrebščine

 

Sledi nam, saj vedno postrežemo s super akcijami :),
WIZ ekipa

Prijavi se na WIZove e-novice

Želiš prejemati naše novice in dobre ponudbe? Vpiši svoj e-mail in v naslednjem koraku pošlji potrditev.