null Skleni WIZ Zdravje, pridobi 30 € na bob naročnino
bob telefon na modrem ozadju
clock image

2

Skleni WIZ Zdravje, pridobi 30 € na bob naročnino

#wiznovice

05 februar, 2020

Margi

Dve muhi na en mah: telefoniraj ugodneje in se obenem izogni doplačilom zdravstvenih storitev.

WIZ zavarovanje v sodelovanju s ponudnikom mobilnih storitev bob omejen čas nudi super WIZ ugodnost, ki jo prejmeš, če skleneš dopolnilno zdravstveno zavarovanje WIZ Zdravje za tri leta.

SKLENI IN PRIDOBI bob UGODNOST >


Po sklenitvi WIZ Zdravje bob ugodnost dobiš avtomatsko. Za vsa dodatna vprašanja nam piši ali pokliči po 080 11 24! več informacij o ugodnosti si lahko prebereš v nadaljevanju.


Zakaj potrebujem WIZ Zdravje?

V Sloveniji so nekatere zdravstvene storitve v celoti krite iz obveznega zdravstvenega zavarovanja, za večino pa moraš doplačati, če nimaš urejenega dopolnilnega zdravstvenega. Zavarovanje, ki te reši doplačila zdravstvenih storitev, se imenuje dopolnilno zdravstveno zavarovanje ali WIZ  Zdravje. Potrebuješ ga po dopolnjenem 26. letu, ali če pred tem ostaneš brez statusa / se zaposliš. Seznani se z vsemi informacijami o zavarovanju. 
 

Podrobnosti o ugodnosti bob

Ugodnost »30 € dobroimetja za bob naročnike« velja le v primeru veljavno sklenjenega novega zavarovanja WIZ Zdravje in plačane prve premije. Ugodnost ne velja, če od zavarovanja odstopiš v odstopnem roku oziroma če obstajajo zakonski zadržki za sklenitev zavarovanja. ​Ob plačilu prve mesečne premije za zavarovanje WIZ Zdravje, se ti najkasneje do 24. dne v tekočem mesecu, kot bob naročniku na tvoje bob naročniško razmerje doda dobroimetje v višini 30 €. Od dobroimetja se vsako obračunsko obdobje odštejejo mesečni stroški storitev bob (ne vključuje morebitnih stroškov Monete Valu ali drugih dodatnih stroškov), dokler kot bob naročnik ne porabiš celotnih 30 €. Menjava dobroimetja za gotovino ali drugo ugodnost ni mogoča. Morebitni neunovčeni del dobroimetja se ne prenaša in ne izplača v kakršnikoli drugi obliki. Če to ugodnost izbereš in še nisi bob naročnik, moraš najkasneje 30 dni od plačila prve premije WIZ Zdravje skleniti novo naročniško razmerje na naročniški paket bob 5ka, hit bob ali drzni bob, s čimer postaneš upravičen do te ugodnosti. Ob izbiri te ugodnosti izrecno dovoljuješ, da se tvoji osebni podatki (ime, priimek, naslov, starost, davčna številka, podatek o sklenjenem zavarovanju) posredujejo podjetju A1 Slovenija, telekomunikacijske storitve, d.d., Šmartinska cesta 134B, Ljubljana, za namene koriščenja te ugodnosti.​


Ekipa WIZ zavarovanje

Prijavi se na WIZove e-novice

Želiš prejemati naše novice in dobre ponudbe? Vpiši svoj e-mail in v naslednjem koraku pošlji potrditev.