null Nagradna Igra Najboljša dopustniška Instagram fotografija 2018
slika nagradna igra
clock image

1

Nagradna Igra Najboljša dopustniška Instagram fotografija 2018

#nagradnaigra

30 november, 2018

WIZ

Nagradna igra je zaključena. 

Nagradna igra v celoti poteka preko Instagrama in jo organizirata @izletnadlani in @wiztujina. Sodelujete lahko vsi, ki radi potujete in raziskujete znane ali neznane kotičke celega sveta. 

Kako lahko posameznik sodeluje v Nagradnem natečaju dopustniške Instagram fotografije 2018?

a. Na Instagramu prične slediti profiloma @izlet_na_dlani in @wiztujina
b. Objavi na svojem Instagram profilu svojo najboljšo dopustniško fotografijo 2018 ter želeno fotografijo obvezno označi s heštegom: #najfotoindwiz (avtor lahko sodeluje v natečaju samo z eno sliko)
c. S sodelovanjem v nagradni igri se sklepa, da je posameznik prebral in se strinja s pogoji sodelovanja na natečaju, ki so objavljeni tukaj.

Ocenjevanje sodelujočih fotografij bo potekalo v dveh delih v času od pon 03.12. do ned 16.12.2018: 

• V prvem delu (pon 03.12. zjutraj do ned 09.12. do 20.00.) bo komisija izmed vseh ustreznih /označenih Instagram fotografij izbrala 8 najboljših. Izbor 8 fotografij bo podan v nedeljo 09.12. zvečer.
• 8 izbranih fotografij pa bo nato še sodelovalo v drugem delu Instagram izbora (od pon. 10.12. do ned. 16.12 do 16 ure.). Izbranih 8 slik bo označenih s posebno oznako (#) in bodo lahko za njih uporabniki glasovali z všečkanjem slik. Hkrati bo komisija podala še ocene in tako bodo izbrani 3 glavni nagrajenci.

Avtorji 3 najbolje ocenjenih Instagram fotografij bodo prejeli spodaj navedene nagrade. Razglasitev 3 nagrajencev na spletni strani Izlet na dlani bo v nedeljo 16.12. zvečer!

 

NAGRADE:
Prva nagrada: 1x darilni bon za počitnice/potovanje/ izlet/hotel/ rent-a-car ali letalsko karto v vrednosti 250 eur, ki ga podarja Izlet na dlani v sodelovanju z agencijo Last-minute.si (razlika vrednosti ni izplačljiva!);
Druga nagrada: 1x Wiz tujina celoletno zavarovanje (za celo družino 50.000 € v vrednosti 123,04 € ali individualno cel svet (celo leto) 77,69 €)(razlika vrednosti ni izplačljiva!)
Tretja nagrada: 1x Goopti prevoz v vrednosti 40 eur, ki ga podeljuje Izlet na dlani (razlika vrednosti ni izplačljiva!)

Prijavi se na WIZove e-novice

Želiš prejemati naše novice in dobre ponudbe? Vpiši svoj e-mail in v naslednjem koraku pošlji potrditev.