null Kaj ponuja kritje WIZ Asistent?
Okvara avta na cesti
clock image

3

Kaj ponuja kritje WIZ Asistent?

#wizavto

16 julij, 2019

Nina

Poleti preživimo na cestah še več časa kot običajno, zato je dobro, da smo na poti kar se da brezskrbni. To najlažje uredimo s sklenitvijo zanesljivega in uporabnega kritja za 24- urno asistenco na cesti – in tu nastopi WIZ Asistent.

WIZ Asistent je tako imenovana avto asistenca, ki v primeru okvare, poškodbe ali izginotja vašega avta nudi 24-urno organizacijo in kritje stroškov asistence, pri čemer omejitev vseh stroškov po posameznem primeru znaša 2.000 evrov, omejitev vseh stroškov po vaši polici v enem zavarovalnem letu pa 4.000 evrov.

Katere neprijetnosti pravzaprav krije WIZ Asistent?

WIZ Asistent krije tako stroške popravil v primeru majhne okvare, ki se jo lahko odpravi na kraju nesreče v roku ene ure, kot tudi stroške vleke okvarjenega ali poškodovanega avta do 250 km v eno smer (tudi v tujini). Krije tudi stroške reševanja vašega avta v znesku do 1.500 evrov in stroške prevoza potnikov do 1.000 evrov. In če ne morete domov še isti dan, krije tudi stroške prenočišča potnikov do največ 100 evrov na noč na potnika, pri čemer je v Sloveniji prenočitev omejena na dva dneva, v tujini pa na tri dni.

WIZ Asistent krije tudi težave zaradi zmanjkanja goriva in izgubljenih avtomobilskih ključev.

WIZ Asistent poskrbi tudi za stroške zaradi zmanjkanja goriva in težav z avtomobilskimi ključi ter stroške dostave rezervnih delov. Če potrebujete nadomestno vozilo, so kriti tudi stroški najema, pri čemer velja, da je nadomestno vozilo tisto, ki ga uporabljamo, ko je avto na popravilu, servisu ali v okvari. Najem nadomestnega vozila je v Sloveniji omejen na 250 km na dan, v tujini pa na 100 evrov na dan, vendar največ tri dni pri okvari in pet dni pri poškodbi avta.

Tudi sicer smo lahko v tujini s sklenjenim WIZ Asistentom brez skrbi. Krije namreč še stroške nadomestnega voznika v tujini in stroške vrnitve mladoletnih potnikov iz tujine.

 

 

Nič ni lepšega kot prijeten izlet v sončnem poletnem dnevu in nič ni bolj neprijetnega, kot če nam tak izlet pokvari okvara vozila ali prometna nezgoda. In če do tega pride, je zagotovo najbolje imeti asistenco, ki nas ne pusti na cedilu, pač pa uredi tisto, kar je treba urediti – hitro, učinkovito in brez vprašanj. Tak je WIZ Asistent in zato se je zanj odloča okoli 40 % naših zavarovancev. Bodite med njimi tudi vi!

 

Prijavi se na WIZove e-novice

Želiš prejemati naše novice in dobre ponudbe? Vpiši svoj e-mail in v naslednjem koraku pošlji potrditev.