null Iskreno o filtrih na družbenih omrežjih, spremembah in staranju
punca za računalnikom, Zate&Zame blog
clock image

5

Iskreno o filtrih na družbenih omrežjih, spremembah in staranju

#zate&zame

16 maj, 2023

Zate&Zame

Naravna lepota, otroška igrivost in iskrena zvedavost se v najstniških letih srečajo s prvimi mozolji, družbenimi omrežji, neuslišanimi ljubeznimi.

Nekaterim se zgodijo akne, drugim pretirana skrb za (kilo)grame. Potem so tu odvečne dlake in hrepenenje po zadnji modi ... Končno se po letih dela na sebi sprejmemo, pa se zgodi ... Staranje. Gube, sivi lasje, kožni izrastki, krčne žile. Ženska. Kakšno božansko bitje in koliko preobrazbe!

Dovolimo si pristne občutke in se zavedajmo lastne vrednosti. Tokrat imamo zate tri rubrike – za navdih. Naj ti dobro služijo!


1.    Ne pozabi: družbena omrežja imajo veliko filtrov


Filtri čez sebke so novodobna droga. Kdo sploh se še slika in objavi, ne da se vsaj malo popravi z umetno inteligenco? Josephine Living, ženska, ostaja pristna in je ena tistih, ki redno opozarja na to, da ne pozabimo, da je svet na spletu olepšan, hkrati pa tudi zlagan. Pokukaj njene objave, vidiš le realno sliko :) 

Se tudi tebi zdi, da po pregledu družbenih omrežij misliš, da edina ne greš na počitnice in da se vsem drugim ves čas nekaj dogaja? Ne pozabi: družbena omrežja so zbirka najboljših in najlepših trenutkov posameznikov – le vrh ledene gore življenj posameznikov. 
 

2.    Sprejmi spremembe, ki se ti dogajajo 

Sivi lasje? Pogumno, prepusti naravni barvi. Če ti to ni všeč, s svojo frizerko najdi rešitev. Sicer pa ne skrbi: vse smo na istem! 

Spremembe na koži, ki te motijo? Pogumno zaprosi za posvet. Akne in mozolji tudi v odrasli dobi? Pogovori se z dermatologom.  

Slabše vidiš cene v trgovini? Pokliči okulista. 

Te bolijo noge in imaš težave s krčnimi žilami? Prijavi se na specialistični pregled. 

Imaš vsega preveč in čutiš izgorelost? Si pomislila, da bi se pogovorila s strokovnjakom in skupaj z njim našla rešitev? 3.    Čas je, da urediš to dodatno zdravstveno zavarovanje, s katerim prideš hitreje do specialista, diagnoze in zdravljenja


Nekatere naštete težave v 2. točki imajo lahko rešitev. Urejeno zavarovanje WIZ Specialisti z asistenco ti omogoča, da hitreje obiščeš zdravnika specialista, ko ga potrebuješ. Izbiraš lahko med tremi paketi, ki vključujejo tudi drugo mnenje zdravnika za vso družino

 • Kljukica Vključen je HALO DOKTOR.
  To je video posvet na daljavo z zdravnikom splošne medicine, ki ga dobiš na izbrani termin ali okvirno v 15 minutah.
   
 • Kljukica Takojšnja specialistična obravnava najkasneje v 10 dneh

  V zavarovanje so vključene vse specialistične ambulantne storitve, ki so potrebne za postavitev diagnoze oziroma za zdravljenje novonastale bolezni in poškodb ter vključujejo:
  - pripadajoče osnovne slikovne, funkcionalne in laboratorijske preiskave in osnovne meritve (npr. UZ ultrazvok, RTG rentgen, EKG, EMG, laboratorijske preiskave, patohistološke preiskave) ter
  - pripadajoče enostavne ambulantne posege (npr. aplikacija blokade, punkcija, ki se lahko izvedejo v okviru specialističnega pregleda).
   
 • Kljukica Zahtevne nadaljnje diagnostične preiskave
 • Kljukica Fizioterapije, operacije in načrt zdravljenja
 • Kljukica Psihološka pomoč in zdravila 
 • Kljukica Asistenca Zdravje

Če te zanima in bi se rada pogovorila o zavarovanju WIZ Specialisti, ki te rešijo čakanja na specialistične preglede. 

ZANIMA ME: WIZ Specialisti z asistenco

Prijavi se na WIZ e-novice

Želiš prejemati naše novice in dobre ponudbe? Vpiši svoj e-mail in v naslednjem koraku pošlji potrditev.