null Veliki Black Friday WIZ zavarovanj – ne zamudi
Black Friday
clock image

4

Veliki Black Friday WIZ zavarovanj – ne zamudi

#wizakcije

21 november, 2019

Ana

Ni novembra brez velike akcije popustov! Ali veš, od kje izvira navada evforičnega nakupovanja, ki ga pri nas imenujemo tudi “črni petek”? Navado so po celem svetu prinesli Američani.

Gre za tradicionalne popuste na dan po prazniku “zahvalni dan” ali “Thanksgiving day”, ki ga v Ameriki praznujejo vsak četrti četrtek v novembru. Letos je ta dan 28. 11. 2019, Black Friday pa se zato uradno začne 29. 11. 2019 – tudi pri WIZu. 

Začnemo v petek, 29. 11. 2019, ob polnoči, zaključimo pa v ponedeljek, 2. 12. 2019 ob 23.59.

Zanimivost: od kje izvira ime Black Friday? Trgovci naj bi na ta dan iz rdečih prešli v črne številke, te pa v finančnem svetu pomenijo pozitivno bilanco. Si misliš, da so se prve razprodaje na dan po “zahvalnem dnevu” začele v blagovnici Macy’s že leta 1924?

Pri WIZ zavarovanju bomo največji nakupovalni praznik na svetu "praznovali" kar štiri dni. Začnemo v petek, 29. 11. 2019, natanko ob polnoči, zaključimo pa v ponedeljek, 2. 12. 2019 ob 23.59. Na ta dan pravzaprav poteka spletna različica “Črnega petka”, ki mu pravimo tudi “Cyber Monday” ali “spletni ponedeljek”. 
 


Katera WIZ zavarovanja so vključena v Black Friday akcijo?


Ob sklenitvi zavarovanj WIZ Avto, WIZ Smučar, WIZ Tujina ali WIZ Šolar te nagradimo z neverjetno ugodnejšim avto zavarovanjem! Preveri pogoje WIZ Black Friday akcije, podrobnejša navodila pa v nadaljevanju tega zapisa. 4 odlične ponudbe zate:

1. Skleni WIZ Avto, prihrani 50 € na kritje WIZ Kasko

V času akcije uredi svoje avtomobilsko zavarovanje. Dobro poskrbi za svoj avto in izberi še kritje WIZ Kasko, da pridobiš nižjo ceno.

Kako? Na 2. koraku sklepalnika vpiši kodo BLACK50WIZ. Koda se aktivira 29. 11. 2019 ob 00.00. 

 

2. Celoletno zdravstveno zavarovanje WIZ Tujina ti prinese kodo za 20 % na avto zavarovanje

Zdravstveno zavarovanje za tujino krije nujne stroške za primer nezgode in bolezni. Skleni celoletno (pozor, izberi opcijo Svet) v času akcije in prihrani pri WIZ Avto zavarovanju. Akcija velja tudi za zavarovanje WIZ Tujina Plus, ki ima vse, kar ponuja WIZ Tujina, a poleg tega še dodatna kritja za udobnejše potovanje.

*Kodo za 20 % ugodnejše avto zavarovanje prejmeš na mail po sklenitvi zavarovanja.

 

3. Skleni WIZ Šolar, pridobi -15 % na avto zavarovanje

Odlično nezgodno zavarovanje otrok in mladine do 26 leta omili nevšečnosti, ko se otrok poškoduje. Skleni v času Black Friday akcije in pridobi kodo za -15% na WIZ Avto. 

*Kodo za 15 % ugodnejše avto zavarovanje prejmeš na mail po sklenitvi zavarovanja.

 

4. WIZ Smučar ti prinese kodo za -10% popusta za avto zavarovanje

Kritje za primer nezgode in odgovornosti na smučišču ti velja za celo Evropo in 1 leto. Skleni v času akcije in na mail dobiš kodo za -10% na WIZ Avto zavarovanje.

*Kodo za 10 % ugodnejše avto zavarovanje prejmeš na mail po sklenitvi zavarovanja. 

 

Namig: vsa WIZ zavarovanja so rešena v hipu. Preveri ugodno ceno zavarovanja, enostavno, kar prek spleta. 
 

Prijavi se na WIZove e-novice

Želiš prejemati naše novice in dobre ponudbe? Vpiši svoj e-mail in v naslednjem koraku pošlji potrditev.