Skleni dopolnilno zavarovanje

1

Izbira kritij

Izberi svoje zavarovanje:

WIZ Zdravje

V Sloveniji so nekatere zdravstvene storitve krite iz obveznega zdravstvenega zavarovanja, za večino pa moraš doplačati, če nimaš urejenega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. S sklenitvijo WIZ Zdravja, ki je dopolnilno zdravstveno zavarovanje, sklenjeno pri Adriaticu Slovenici, ti ne bo treba doplačevati razlik za te zdravstvene storitve.

Mesečna premija za WIZ Zdravje znaša 29,43 €. Letna premija prav tako vključuje 3% popust in znaša 353,16 €.
Obvestilo: Nova mesečna premija za WIZ Zdravje bo od 1.3.2019 znašala 31,02 €, letna premija 372,24 €.

Če bi ugotovili, da od 1. 1. 2006 dopolnilno zdravstveno zavarovanje ni bilo urejeno, a bi lahko oziroma moralo biti, bo tvoja premija za vsako tako polno leto višja za 3 %. To doplačilo je zakonsko določeno, zato se mu ne moremo izogniti.

WIZ Zdravje+

WIZ Zdravje+ je zdravstveno zavarovanje, ki nudi organizacijo, izvedbo in plačilo stroškov pomoči na domu in prevozov v primeru poškodbe ali bolezni, ko ne moreš opravljati vsakodnevnih opravil. Vključuje tudi nezgodno zavarovanje, ki v hudih primerih trajne invalidnosti zaradi nezgode nudi oprostitev plačevanja premije WIZ Zdravja.

Zavarovanje je namenjeno vsem osebam od 18. do 65. leta starosti, ki imajo veljavno zavarovanje WIZ Zdravje.

Mesečna premija za WIZ Zdravje+ znaša 1,20 € na mesec. Premija že vključuje popust in tudi zakonsko določen davek (DPZP).

 • WIZ Zdravje Nujna izbira

  Dopolnilno zdravstveno zavarovanje potrebujejo vsi, ki dokončajo šolanje, izgubijo status študenta, se zaposlijo ali ko zaključijo šolsko ali študijsko leto, v katerem dopolnijo 26 let. Zakaj? Da se izognejo doplačilu zdravstvenih storitev, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije v celoti. Imaš zavarovanje že urejeno drugje? Nič hudega. Menjavo ti preprosto uredimo mi.

  Obvestilo: Od 1. 1. 2019 veljajo za zavarovanje WIZ Zdravje novi splošni pogoji 01-WZZ-01/19 (link). Spletna cena zavarovanja WIZ Zdravje se bo spremenila s 1. 3. 2019 in bo znašala 31,02 € na mesec.
  31,02 € na mesec
 • 1,24 € na mesec

Izbiram naslednjo ugodnost

Ob sklenitvi zavarovanja ti posredujemo izbrano ugodnost ter se s tem zavezuješ, da bo tvoje WIZ Zdravje veljavno vsaj 3 leta od sklenitve. Če bo tvoje zavarovanje odpovedano pred potekom 3 let od začetka veljavnosti, moraš vrniti izbrano ugodnost. Za več informacij preveri Pogoje koriščenja ugodnosti.

 • v vrednosti 70 €
 • v višini 50 €
 • v višini 30 €
 • v višini 30 €
 • v vrednosti 40 €
2

Moji podatki

3

Moje zavarovanje

4

Povzetek

5

Moje plačilo