WIZ Zadnje objave

 1. Kako enostavno privarčevati 30 evrov na mesec?

  avtor: Ana Marija | okt 27. 2018

  Za uspešno mesečno varčevanje moraš upoštevati le tri skrivnosti. To so vztrajnost, redno vodenje svojega finčnega stanja in pripravljenost, da spremeniš kakšno od svojih navad. Z malimi triki je mogoče prihraniti kar lepo vsoto! Kako enostavno je to, izveš na super strani VARCUJMO.SI

  Beri naprej
 2. 10 TOP smučarskih destinacij doma in pri sosedih

  avtor: Val | okt 18. 2018

  Zasnežena pobočja pri nas in sosedih ponujajo precejšnje število lepo urejenih smučišč za aktivno preživljanje zimskih dni. Izbrali smo 10 najboljših ta hip, ki poleg odlične smuke nudijo tudi številne dodatne aktivnosti, ki bodo tvoji smučarji dodale veliko snežno kepo na i.

  Beri naprej
 3. Spoznaj top 5 destinacij za krompirjeve počitnice

  avtor: Martina | okt 17. 2018
  Krompirjeve počitnice bodo konec tedna potrkale na vrata, zato so misli vedno bolj v iskanju idej o pobegu na kakšno od zanimivih destinacij. V sodelovanju z Izlet na dlani je za vas pripravil seznam 5 destinacij na katere se lahko odpravite že konec tega tedna:
    Beri naprej
 4. Prednosti urejenega zdravstvenega zavarovanja

  avtor: Vita | sep 29. 2018

  Slej ko prej vsak pride v položaj, ko brez zdravnika ne gre. Del posegov krije obvezno, velik del pa dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Če ne želiš plačevati za obiske pri zdravniku in druge zdravstvene storitve, si moraš pravočasno urediti obe zavarovanji – ne glede na to, da te trenutno nič ne boli, ne kašljaš in nimaš vročine.

  Beri naprej
 5. Svetovni dan živali in odgovorno lastništvo psov

  avtor: Ana Marija | sep 22. 2018

  Približuje se 4.oktober, svetovni dan živali. Kinološka inštruktorica osnovne vrste šolanja psov, Kristina Lipolt, je v ta namen strnila svoje misli o odgovornem lastništvu psov, saj verjame, da bi prvi korak vsakega novega lastnika psa zagotovo moral biti obisk kinološkega tečaja. Vzgoja je namreč zelo kompleksen proces, ki ga posameznik brez doslednega dela in natančnega upoštevanja navodil, ne more izpeljati sam. 

  Beri naprej
 6. Spomni se na preminule sorodnike in prijatelje brez plastičnih sveč

  avtor: Nina | okt 18. 2018

  Bliža se dan spomina na mrtve – 1. november, ko se vedno znova pojavi evforija nakupovanja plastičnih sveč. Sicer že nekaj let sama številka kupljenih sveč v Sloveniji upada, a Slovenci kljub temu še vedno sodimo v sam vrh po porabi med Evropejci (poleg Poljakov in Avstrijcev). Slovenci namreč v povprečju prižgemo 8 sveč na osebo, kar znese letno 15 milijonov sveč in 6.000 ton odpadkov.

  Beri naprej
 7. Trije nasveti za lažje delo šolskih nalog

  avtor: Ana Marija | jul 21. 2018

  Največ, kar lahko naučimo svoje otroke je, da je za izpolnitev nalog (in s tem tudi srečo in zadovoljstvo) odgovoren sam. Mi smo se to že naučili, priučili tekom življenja, pomembno je, da delovnost in odgovornost za dejanja prenesemo na svoje otroke že v zgodnjih letih. Kako torej med vsem aktivnim in hitrim načinom življenja ohraniti mirnost, zbranost, učinkovitost? Kako lahko svojim otrokom pomagamo, da ohranijo zbranost, da redno izpolnjujejo svoje delovne navade? 

  Beri naprej
 8. Kako skrbeti za finance in dokumente na potovanju?

  avtor: Ana Vita | jul 06. 2018

  Končno so tu dolgo pričakovane počitnice, za katere se ti je zdelo, da jih čakaš celo večnost. V predpripravah nanje ti je uspelo privarčevati lepo vsoto denarja, toda kako poskrbeti, da se kupček ne zmanjša prehitro? Kako ravnati v primeru, ko gre nekaj narobe? Kam shraniti dokumente, če hotel nima sefa? Za resnično fajn in brezskrbno potovanje lahko poskrbiš že z nekaj malimi triki, preveri jih!

  Beri naprej
 9. Na dopust z otroki? Z veseljem!

  avtor: Ana Vita | jul 03. 2018 Beri naprej
 10. Kaj moraš vedeti, preden se odpraviš na pot s pasjim prijateljem

  avtor: Ana Vita | jun 22. 2018

  Če nameravaš na letošnje dopustovanje vzeti tudi svojega štirinožnega kosmatinca, potem je dobro, da sta za pot pripravljena oba. Pa veš, kaj vse moraš storiti in vedeti pred odhodom? Za lažje priprave na skupno potovanje imamo zate seznam koristnih nasvetov, kako poskrbeti, da bo pot čim bolj udobna in varna.

  Beri naprej