WIZ Zadnje objave

 1. Ste pripravljeni na zimo?

  avtor: WIZ | okt 14. 2012

  Po dolgem poletju in topli jeseni, vremenska napoved že omenja snežne padavine še pred zakonskim rokom za obvezno uporabo zimske opreme (15. 11.) na vozilih. Ste svoje vozilo že pripravili na zimo?

  Beri naprej
 2. Uporabljate mobilni telefon med vožnjo avtomobila?

  avtor: WIZ | okt 05. 2012

  Spadate tudi vi med več kot 25 % voznikov, ki med vožnjo avtomobila uporabljate mobilni telefon? Pa se zavedate finančnih (globa) in ostalih posledic (npr. prometna nesreča)?

  Beri naprej
 3. Bi menjali svojo zasebnost za nižjo premijo?

  avtor: WIZ | sep 20. 2012

  V tujini je zavarovanje vozila na podlagi prevoženih kilometrov precej uveljavljeno, pri nas pa je ponudba takšnega zavarovanja precej omejena in trenutno neatraktivna.
  Vse več zavarovalnic ponuja možnost znižanja premij, v zameno za spremljanje prevoženih kilometrov in načina vožnje (umirjeno ali hitro pospeševanje in zaviranje...) s pomočjo naprav, ki jih uporabniki vgradijo v svoje avtomobile.
  Kaj pa vi, bi bili pripravljeni na tak način znižati svojo premijo?

  Beri naprej
 4. Zavarovalci zadovoljni z WIZom

  avtor: WIZ | sep 18. 2012

  Pri WIZu smo naključno izbrali nekaj več kot 150 zavarovalcev in jih prosili, če lahko izpolnijo kratko anketo o razlogih za sklenitev WIZ zavarovanja ter o dosedanjem zadovoljstvu.

  Beri naprej
 5. WIZblog in nagradna igra WIZ & Range Rover Evoque za varne voznike

  avtor: WIZ | sep 11. 2012

  Ker je splet naše glavno glasilo, smo odprli novo rubriko WIZ Blog, prvi zapis pa je namenjen pravkar zaključeni nagradni igri WIZ & Range Rover Evoque za varne voznike.

  Beri naprej