WIZ Zadnje objave

 1. Nasveti za vožnjo v zimskih razmerah

  avtor: WIZ | feb 10. 2013

  Pust je že skoraj tu, vendar nič ne kaže, da se zima poslavlja. Ker smo bili letos priča večjemu številu neljubih dogodkov na cesti, je tu nekaj nasvetov za varno vožnjo v zimskih razmerah, ki bodo zagotovo prišli prav vsem, še posebej pa mladim voznikom.

  Beri naprej
 2. Zakaj kritje WIZ Kasko in ne zgolj AO?

  avtor: WIZ | feb 10. 2013

  Odločitev, ali skleniti kasko zavarovanje in kakšno naj to bo, je zagotovo ena izmed zapletenejših. V katerih primerih je kasko prava izbira za vas in zakaj je temu tako? 

   

  Beri naprej
 3. Kaj in kako zavarovati ob nakupu starega avtomobila?

  avtor: WIZ | jan 21. 2013

  Ob nakupu starega avtomobila se pogosto pojavlja vprašanje, za kakšno zavarovanje se odločiti; kaj je najbolj smiselno in ugodno. In kaj vam svetujemo mi?

  Beri naprej
 4. Poznate razliko med kritjem AO in AO plus?

  avtor: WIZ | jan 21. 2013

  Poznate kritje AO plus in kakšna je razlika v primerjavi z obveznim avtomobilskim zavarovanjem AO? Preberite zakaj in komu priporočamo izbiro tudi kritja AO+.

  Beri naprej
 5. Kako ravnati v prometni nesreči s tujcem?

  avtor: WIZ | dec 19. 2012

  Pregovor "Nesreča nikoli ne počiva." je vsakemu izmed nas dobro poznan, zato je še posebej priporočljivo vedeti, kako ravnati v primeru prometne nesreče v tujini ali pa v Sloveniji, ki jo je povzročil tujec. 

  Beri naprej
 6. Ste pripravljeni na zimo?

  avtor: WIZ | okt 14. 2012

  Po dolgem poletju in topli jeseni, vremenska napoved že omenja snežne padavine še pred zakonskim rokom za obvezno uporabo zimske opreme (15. 11.) na vozilih. Ste svoje vozilo že pripravili na zimo?

  Beri naprej
 7. Uporabljate mobilni telefon med vožnjo avtomobila?

  avtor: WIZ | okt 05. 2012

  Spadate tudi vi med več kot 25 % voznikov, ki med vožnjo avtomobila uporabljate mobilni telefon? Pa se zavedate finančnih (globa) in ostalih posledic (npr. prometna nesreča)?

  Beri naprej
 8. Bi menjali svojo zasebnost za nižjo premijo?

  avtor: WIZ | sep 20. 2012

  V tujini je zavarovanje vozila na podlagi prevoženih kilometrov precej uveljavljeno, pri nas pa je ponudba takšnega zavarovanja precej omejena in trenutno neatraktivna.
  Vse več zavarovalnic ponuja možnost znižanja premij, v zameno za spremljanje prevoženih kilometrov in načina vožnje (umirjeno ali hitro pospeševanje in zaviranje...) s pomočjo naprav, ki jih uporabniki vgradijo v svoje avtomobile.
  Kaj pa vi, bi bili pripravljeni na tak način znižati svojo premijo?

  Beri naprej
 9. Zavarovalci zadovoljni z WIZom

  avtor: WIZ | sep 18. 2012

  Pri WIZu smo naključno izbrali nekaj več kot 150 zavarovalcev in jih prosili, če lahko izpolnijo kratko anketo o razlogih za sklenitev WIZ zavarovanja ter o dosedanjem zadovoljstvu.

  Beri naprej
 10. WIZblog in nagradna igra WIZ & Range Rover Evoque za varne voznike

  avtor: WIZ | sep 11. 2012

  Ker je splet naše glavno glasilo, smo odprli novo rubriko WIZ Blog, prvi zapis pa je namenjen pravkar zaključeni nagradni igri WIZ & Range Rover Evoque za varne voznike.

  Beri naprej