WIZ Zadnje objave

 1. Vozniki previdno, bliža se prvi šolski dan!

  avtor: WIZ | avg 23. 2013

  Počitnice so minile (pre)hitro, začela se bo šola in na naših cestah bo spet več prometa. Predvsem je treba paziti na naše najmlajše - šolarje in dijake, ki bodo 2. septembra zasedli šolske klopi, še posebej pa opozarjamo na prvošolčke. Ti so najmanj izkušeni in še ne znajo ali ne zmorejo slediti prometnim pravilom. Skupaj poskrbimo, da bo začetek in vse šolsko leto varno in prijetno!

  Beri naprej
 2. Kaj ponuja kritje WIZ Asistent?

  avtor: WIZ | jul 16. 2013

  Ali veste, kaj vse vam WIZ Asistent lahko uredi, če se na cesti znajdete s pokvarjenim ali poškodovanim avtomobilom? To kritje sklene več kot 40 % naših zavarovancev in v zapisu boste izvedeli, zakaj.

  Beri naprej
 3. WIZ svetuje: pravilno in varno ravnanje ob okvari avtomobila na avtocesti

  avtor: WIZ | jul 13. 2013

  Na avtocesti se moramo zaradi visokih hitrosti obnašati še bolj previdno kot sicer. V stresnih situacijah, kot je okvara vozila ali nesreča, na previdnost kaj lahko pozabimo, zato je dobro, da smo že vnaprej pripravljeni in vemo osnovne štiri korake, ki nam lahko ob okvari vozila na avtocesti tudi rešijo življenje.

  Beri naprej
 4. Razbijamo mite: sam nakup avta ni največji strošek

  avtor: WIZ | jun 30. 2013

  Veliko ljudi ob nakupu avtomobila pozabi na operativne stroške, ki vključujejo tako vzdrževanje kot zavarovanje in še marsikaj, na kar ob nakupu praviloma ne pomislimo. A tudi tu se da marsikaj prihraniti. Kako, vam svetujemo v tokratnem zapisu.

  Beri naprej
 5. Kako pripraviti avto na poletje?

  avtor: WIZ | jun 10. 2013

  Pa smo le dočakali poletje. In ker je prišlo tako nenadoma, verjetno mnogi niste imeli časa svojega avta dobro pripraviti na poletje, ko vladajo nenadne nevihte z močnimi nalivi in vroče sonce. Vse to se pozna tudi na vaših vozilih, zato poskrbite, da ne boste obstali nekje na cesti sredi največje vročine. V pomoč so vam lahko tudi nasveti, zbrani v tokratnem zapisu.

  Beri naprej
 6. WIZove posebnosti

  avtor: WIZ | jun 03. 2013

  Ker je WIZ zavarovanje spletno zavarovanje, je nekoliko drugačno od zavarovanj, ki jih sklenemo na klasični način, a zato marsikdaj tudi dostopnejše. Tokratni zapis posvečamo nekaterim posebnostim, še več pa si lahko preberete tudi v rubriki »Pogosta vprašanja«.

  Beri naprej
 7. 8 vprašanj pred sklenitvijo zavarovanja

  avtor: WIZ | maj 27. 2013

  Avtomobilsko zavarovanje je nekaj, s čimer se sreča večina od nas, zato želimo pri WIZu zavarovancem pomagati in jih o tej temi čim bolj poučiti. V tokratnem zapisu smo izbrali 8 pomembnih vprašanj, ki jih zastavite zavarovalnici pred sklenitvijo zavarovanja.

  Beri naprej
 8. Ali je plačilo zavarovanja preko spleta varno?

  avtor: WIZ | maj 23. 2013

  Kljub temu, da je veliko Slovencev še vedno skeptičnih do plačevanja in nakupovanja preko spleta, raziskave kažejo, da je spletno plačevanje veliko bolj varno od recimo dviga na bankomatu. WIZovci smo v tokratnem zapisu pripravili še nekaj nasvetov, da se boste pri spletnem plačevanju res izognili prevaram in zlorabam.

  Beri naprej
 9. WIZ na obisku

  avtor: WIZ | maj 07. 2013

  S toplejšim vremenom in sončnimi žarki smo se pri WIZu odločili oditi na potep ter obiskati servise in avtohiše po Sloveniji, s katerimi sodelujemo pri popravilu avtov naših zavarovancev. Naša prva postaja je bila v Ljubljani v Avtohiši Bizilj, kjer nas je sprejel vodja servisa Simon Plevnik.

  Beri naprej
 10. 5 stvari, ki jih morate sporočiti zavarovalnici takoj po prometni nesreči

  avtor: WIZ | apr 11. 2013

  Če smo zadnjič pisali o 5 stvareh, ki jih ne smete storiti po prometni nesreči, smo se tokrat lotili 5 stvari, ki jih morate sporočiti zavarovalnici, ko pride do neljubega dogodka. Kot vedno velja – več veste, mirneje boste odreagirali ob prometni nezgodi. Pa srečno in varno na cesti!

  Beri naprej