WIZ Zadnje objave

 1. Kabli za zagon motorja

  avtor: Wiz | feb 23. 2015

  Katera beseda na »k« vam pride na misel, ko se ob obratu zagonskega ključa pod motornim pokrovom ne zgodi prav nič? Odgovor je jasen: kabli! Kabli za zagon motorja ali premostitveni kabli so hitra in enostavna rešitev, kadar se motor ne zažene in je razlog za to zgolj prazen akumulator. 

  Beri naprej
 2. Pravilna in redna nega zob

  avtor: WIZ | jan 31. 2015

  Nega zob in ustne votline se začne že v rani mladosti. Za zdrave in lepe zobe pa niso dovolj le redna in pravilna nega ter obiski pri zobozdravniku, belina in trdnost sklenine sta odvisni tudi od genov. Na gene ne moremo vplivati, lahko pa poskrbimo za pravilno čiščenje zob.

  Beri naprej
 3. Vidljivost izza volana

  avtor: WIZ | jan 29. 2015

  V mrzlih zimskih jutrih nas pogosto pričakajo zaledenela ali celo s snegom prekrita stekla avtomobilov. Rešitve so lahko precej različne in časovno ugodne, le ena pa je prava. Preberi, kako je treba poskrbeti za stekla, še preden se odpelješ s parkirišča. 

  Beri naprej
 4. Avtomobilski ključ: zagate in težave

  avtor: WIZ | jan 22. 2015

  Avtomobilski ključ se ne glede na svoje zmogljivosti in napredno tehnologijo še vedno (pre)rad izgubi ali kam založi, poleg tega pa je njegovo elektronike polno telo občutljivo na vodo in druge poškodbe. Na srečo pa se za vsako težavo s ključem najde tudi ustrezna rešitev.

  Beri naprej
 5. Gibanje s pametnim telefonom

  avtor: WIZ | jan 08. 2015

  Pametni telefoni so postali naši zvesti spremljevalci. Že dolgo niso več le telefoni, pač pa skrbijo tudi za našo zabavo, informacije in nam določajo dnevna opravila, s pravimi aplikacijami pa poskrbijo tudi za redno in ustrezno vadbo.

  Beri naprej
 6. Igrivo v 2015

  avtor: WIZ | dec 19. 2014

  Če do 15. januarja 2015 skleneš ali obnoviš WIZ avtomobilsko zavarovanje, sodeluješ v igri za vinjeto. Podarjamo jih kar pet! Torej, hitro naredi svoj izračun avtomobilskega zavarovanja in se prepričaj, da s sklenitvijo zavarovanja prek naše spletne strani prihraniš čas in denar.

  Beri naprej
 7. Ko zmanjka goriva

  avtor: WIZ | nov 26. 2014

  Pesimist ima rezervoar za gorivo vedno na pol prazen, optimist pa na pol poln. Ko zasveti opozorilna lučka za gorivo, pa morata oba na črpalko :) Kako lahko preprečiš, da bi ostal na cesti s praznim rezervoarjem za gorivo, pišemo v današnjem zapisu na blogu.

  Beri naprej
 8. Pomoč na domu

  avtor: WIZ | nov 23. 2014

  Morda se vam bo zgodilo, da boste od pomoči drugih (vsaj za nekaj časa) odvisni prej kot šele v pozni starosti. Po nezgodi ali zaradi bolezni se kaj hitro zgodi, da ne morete sami poskrbeti zase, se obleči ali si skuhati obroka. Kako vam v takem primeru lahko pomaga kritje WIZ Pomoč, preberite v zapisu na blogu.

  Beri naprej
 9. Avtomobili med poplavami

  avtor: WIZ | nov 18. 2014

  Dež in sneg v običajnih količinah avtomobilom praviloma ne škodita, povsem drugače pa je z vodo, ki jo prinesejo poplave. Doseže namreč vse skrite kotičke, ki jih sicer ne bi. Kaj storiti z vozilom, ki je bilo zalito v poplavah, in kako se škodi izogniti, pa v tokratnem zapisu

  Beri naprej
 10. Neon WIZ nagrajenci

  avtor: WIZ | nov 05. 2014

  Hvala vsem, ki ste sodelovali v nagradni igri in ustvarjali neon napise prek spletnega mesta ali Facebook aplikacije. Neon je zakon! Še vedno lahko rišete ali pišete ter puščate neon sled, le nagradna igra je zaključena. Za seznam nagrajencev preberi novico.

  Beri naprej