WIZ Zadnje objave

 1. Naravni antibiotiki

  avtor: WIZ | mar 13. 2015

  V poplavi oglasov velikih farmacevtskih gigantov pogosto pozabimo na to, da si lahko pri krepitvi imunskega sistema in preprečevanju bolezni pomagamo z naravnimi antibiotiki. Veliko jih lahko pridelamo sami na domačem vrtu, dobimo jih pri čebelarjih ali v specializiranih trgovinah z zdravo prehrano. Le poznati jih je treba.

  Beri naprej
 2. Kabli za zagon motorja

  avtor: Wiz | feb 23. 2015

  Katera beseda na »k« vam pride na misel, ko se ob obratu zagonskega ključa pod motornim pokrovom ne zgodi prav nič? Odgovor je jasen: kabli! Kabli za zagon motorja ali premostitveni kabli so hitra in enostavna rešitev, kadar se motor ne zažene in je razlog za to zgolj prazen akumulator. 

  Beri naprej
 3. Pravilna in redna nega zob

  avtor: WIZ | jan 31. 2015

  Nega zob in ustne votline se začne že v rani mladosti. Za zdrave in lepe zobe pa niso dovolj le redna in pravilna nega ter obiski pri zobozdravniku, belina in trdnost sklenine sta odvisni tudi od genov. Na gene ne moremo vplivati, lahko pa poskrbimo za pravilno čiščenje zob.

  Beri naprej
 4. Vidljivost izza volana

  avtor: WIZ | jan 29. 2015

  V mrzlih zimskih jutrih nas pogosto pričakajo zaledenela ali celo s snegom prekrita stekla avtomobilov. Rešitve so lahko precej različne in časovno ugodne, le ena pa je prava. Preberi, kako je treba poskrbeti za stekla, še preden se odpelješ s parkirišča. 

  Beri naprej
 5. Avtomobilski ključ: zagate in težave

  avtor: WIZ | jan 22. 2015

  Avtomobilski ključ se ne glede na svoje zmogljivosti in napredno tehnologijo še vedno (pre)rad izgubi ali kam založi, poleg tega pa je njegovo elektronike polno telo občutljivo na vodo in druge poškodbe. Na srečo pa se za vsako težavo s ključem najde tudi ustrezna rešitev.

  Beri naprej
 6. Vožnja po snegu in snežne verige

  avtor: WIZ | jan 11. 2015

  Zimske razmere, katerim moramo od 15. novembra do 15. aprila prilagoditi opremo in gume, v urbanih okoljih in na večini cest uspešno krotimo. Snežni plugi, cestni delavci ter posipanje s soljo in peskom zagotovijo kopne ceste, po katerih se lahko vozimo z zimskimi gumami. Včasih pa se vseeno zgodi, da naletimo na razmere, ki jim zgolj zimske gume niso kos.

  Beri naprej
 7. Gibanje s pametnim telefonom

  avtor: WIZ | jan 08. 2015

  Pametni telefoni so postali naši zvesti spremljevalci. Že dolgo niso več le telefoni, pač pa skrbijo tudi za našo zabavo, informacije in nam določajo dnevna opravila, s pravimi aplikacijami pa poskrbijo tudi za redno in ustrezno vadbo.

  Beri naprej
 8. Igrivo v 2015

  avtor: WIZ | dec 19. 2014

  Če do 15. januarja 2015 skleneš ali obnoviš WIZ avtomobilsko zavarovanje, sodeluješ v igri za vinjeto. Podarjamo jih kar pet! Torej, hitro naredi svoj izračun avtomobilskega zavarovanja in se prepričaj, da s sklenitvijo zavarovanja prek naše spletne strani prihraniš čas in denar.

  Beri naprej
 9. Vse prednosti jutranje telovadbe

  avtor: WIZ | dec 13. 2014

  Po jutru se dan pozna. Jutranja telovadba pozitivno vpliva na telo in počutje, podaljša dan in ga naredi veliko prijetnejšega. Z le nekaj minutami jutranjega miganja boš svoj dan povsem spremenil in dosegel veliko več, kot pa če zjutraj še malo poležiš.

  Beri naprej
 10. Rekreacija za vse generacije

  avtor: WIZ | dec 09. 2014

  Rekreacija je del formule za zdravo, zadovoljno in dolgo življenje. Zakaj se je lotiti in kako sploh začeti z vadbo, si preberi v zapisu. Saj res, še to: če je redno ukvarjanje z rekreacijo ena od tvojih novoletnih zaobljub, držimo pesti zate in ti želimo veliko jeklene volje.

  Beri naprej