WIZ Zadnje objave

 1. Vožnja po snegu in snežne verige

  avtor: WIZ | jan 11. 2015

  Zimske razmere, katerim moramo od 15. novembra do 15. aprila prilagoditi opremo in gume, v urbanih okoljih in na večini cest uspešno krotimo. Snežni plugi, cestni delavci ter posipanje s soljo in peskom zagotovijo kopne ceste, po katerih se lahko vozimo z zimskimi gumami. Včasih pa se vseeno zgodi, da naletimo na razmere, ki jim zgolj zimske gume niso kos.

  Beri naprej
 2. Gibanje s pametnim telefonom

  avtor: WIZ | jan 08. 2015

  Pametni telefoni so postali naši zvesti spremljevalci. Že dolgo niso več le telefoni, pač pa skrbijo tudi za našo zabavo, informacije in nam določajo dnevna opravila, s pravimi aplikacijami pa poskrbijo tudi za redno in ustrezno vadbo.

  Beri naprej
 3. Igrivo v 2015

  avtor: WIZ | dec 19. 2014

  Če do 15. januarja 2015 skleneš ali obnoviš WIZ avtomobilsko zavarovanje, sodeluješ v igri za vinjeto. Podarjamo jih kar pet! Torej, hitro naredi svoj izračun avtomobilskega zavarovanja in se prepričaj, da s sklenitvijo zavarovanja prek naše spletne strani prihraniš čas in denar.

  Beri naprej
 4. Vse prednosti jutranje telovadbe

  avtor: WIZ | dec 13. 2014

  Po jutru se dan pozna. Jutranja telovadba pozitivno vpliva na telo in počutje, podaljša dan in ga naredi veliko prijetnejšega. Z le nekaj minutami jutranjega miganja boš svoj dan povsem spremenil in dosegel veliko več, kot pa če zjutraj še malo poležiš.

  Beri naprej
 5. Rekreacija za vse generacije

  avtor: WIZ | dec 09. 2014

  Rekreacija je del formule za zdravo, zadovoljno in dolgo življenje. Zakaj se je lotiti in kako sploh začeti z vadbo, si preberi v zapisu. Saj res, še to: če je redno ukvarjanje z rekreacijo ena od tvojih novoletnih zaobljub, držimo pesti zate in ti želimo veliko jeklene volje.

  Beri naprej
 6. Smerne utripalke

  avtor: WIZ | dec 06. 2014

  Si tudi ti opazil, da vse več voznikov ne uporablja smernih utripalk na avtomobilu, ko je treba? To ne povzroča le slabe volje pri drugih voznikih, pač pa je lahko tudi zelo nevarno. Več informacij o smernikih smo zbrali v tem zapisu.

  Beri naprej
 7. Ko zmanjka goriva

  avtor: WIZ | nov 26. 2014

  Pesimist ima rezervoar za gorivo vedno na pol prazen, optimist pa na pol poln. Ko zasveti opozorilna lučka za gorivo, pa morata oba na črpalko :) Kako lahko preprečiš, da bi ostal na cesti s praznim rezervoarjem za gorivo, pišemo v današnjem zapisu na blogu.

  Beri naprej
 8. Pomoč na domu

  avtor: WIZ | nov 23. 2014

  Morda se vam bo zgodilo, da boste od pomoči drugih (vsaj za nekaj časa) odvisni prej kot šele v pozni starosti. Po nezgodi ali zaradi bolezni se kaj hitro zgodi, da ne morete sami poskrbeti zase, se obleči ali si skuhati obroka. Kako vam v takem primeru lahko pomaga kritje WIZ Pomoč, preberite v zapisu na blogu.

  Beri naprej
 9. Avtomobili med poplavami

  avtor: WIZ | nov 18. 2014

  Dež in sneg v običajnih količinah avtomobilom praviloma ne škodita, povsem drugače pa je z vodo, ki jo prinesejo poplave. Doseže namreč vse skrite kotičke, ki jih sicer ne bi. Kaj storiti z vozilom, ki je bilo zalito v poplavah, in kako se škodi izogniti, pa v tokratnem zapisu

  Beri naprej
 10. Neon WIZ nagrajenci

  avtor: WIZ | nov 05. 2014

  Hvala vsem, ki ste sodelovali v nagradni igri in ustvarjali neon napise prek spletnega mesta ali Facebook aplikacije. Neon je zakon! Še vedno lahko rišete ali pišete ter puščate neon sled, le nagradna igra je zaključena. Za seznam nagrajencev preberi novico.

  Beri naprej