WIZ Zadnje objave

 1. Do roba sveta: potovanje na karibski otok – Kubo

  avtor: Ana in Igor Cetinski | apr 15. 2019

  Iz Pariza do Havane, glavnega mesta Kube, je približno deset ur vožnje. V tem času se lahko dodobra naspite pred novim, drugačnim kubanskim svetom, ki velikokrat povzroči tudi kakšen siv las. Sicer je pri naju potovanje potekalo brez težav, zapomniti pa si velja, da včasih na Kubi bankomati ne delujejo (vzemite dovolj gotovine), da ni nujno, da boste povsod lahko natočili gorivo (to storite, ko le lahko) in bo internet zanesljivo deloval ter vam pomagal s spletnimi zemljevidi (tiskani zemljevid nikoli ne zataji). Kubanci niso točni in se jim nikamor ne mudi, zato živce pustite na letalu.

  Beri naprej
 2. 3 WIZ zavarovanja, ki jih je dobro imeti za zimske počitnice

  avtor: Nina | feb 08. 2019

  Zimske počitnice se naglo približujejo, zato je zdaj pravi čas, da poleg aranžmaja za počitnice pomislite tudi na zavarovanje zase in svoje otroke. Nesreča nikoli ne počiva, zato se ni dobro zanašati na srečo in misliti: "Saj se ne bo zgodilo".

  Beri naprej
 3. Raje nekaj 10 evrov za zavarovanje, kot nekaj 1.000 za helikoptersko reševanje

  avtor: Nina | jan 21. 2019

  Zima je končno pokazala svoje bele zobe, zato se mnogi odpravljate v gore na sankanje, smučanje ali deskanje na snegu. Uživanje na snegu pa se hitro lahko obrne na glavo in poškodba zahteva obisk zdravnika. Če se zgodi kaj hujšega od odrgnin in modric, lahko neroden padec zahteva tudi reševanje s helikopterjem, kar pa ni vedno brezplačno.

  Beri naprej
 4. Zakaj je menjava pnevmatik vsako sezono nujno potrebna?

  avtor: Ana Vita | nov 14. 2018

  Tako kot vsako sezono poskrbiš za menjavo svoje obutve, moraš poskrbeti tudi za menjavo gum na svojem vozilu. V teoriji se vedno sliši preprosto, v praksi pa pogosto zgleda drugače. Vsi dobro vemo, da 15. november in 15. marec pomenita zadnji alarm pred začetkom nove sezone, a ju na račun pomanjkanja časa ali denarja, marsikdo raje da na dremež. Da se to ne bi zgodilo tudi tebi, preveri, zakaj moraš to sezono pravočasno k vulkanizerju.

  Beri naprej
 5. Pravočasno se pripravi na Black Friday

  avtor: Nina | nov 02. 2018

  Vedno bolj priljubljen dan razprodaj Black Friday se je razširil iz zahoda in osvojil tudi Slovenijo. Tudi WIZovci pripravljamo nekaj posebnega za dan popustov, zato smo pripravili navodila, kako se na to dobro pripraviti. Namreč, črni dan popustov letos pade na 23.11.2018, zato je pravi čas za nakupovanje daril za praznični december. Da bo letos mošnjiček za darila večji, smo pri WIZu pripravili noro akcijo prihrankov, ki bo trajala cel vikend. Več bomo razkrili tik pred akcijo :)​

  Beri naprej
 6. Kako enostavno privarčevati 30 evrov na mesec?

  avtor: Ana Marija | okt 27. 2018

  Za uspešno mesečno varčevanje moraš upoštevati le tri skrivnosti. To so vztrajnost, redno vodenje svojega finčnega stanja in pripravljenost, da spremeniš kakšno od svojih navad. Z malimi triki je mogoče prihraniti kar lepo vsoto! Kako enostavno je to, izveš na super strani VARCUJMO.SI

  Beri naprej
 7. 10 TOP smučarskih destinacij doma in pri sosedih

  avtor: Val | okt 18. 2018

  Zasnežena pobočja pri nas in sosedih ponujajo precejšnje število lepo urejenih smučišč za aktivno preživljanje zimskih dni. Izbrali smo 10 najboljših ta hip, ki poleg odlične smuke nudijo tudi številne dodatne aktivnosti, ki bodo tvoji smučarji dodale veliko snežno kepo na i.

  Beri naprej
 8. Spoznaj top 5 destinacij za krompirjeve počitnice

  avtor: Martina | okt 17. 2018
  Krompirjeve počitnice bodo konec tedna potrkale na vrata, zato so misli vedno bolj v iskanju idej o pobegu na kakšno od zanimivih destinacij. V sodelovanju z Izlet na dlani je za vas pripravil seznam 5 destinacij na katere se lahko odpravite že konec tega tedna:
    Beri naprej
 9. Prednosti urejenega zdravstvenega zavarovanja

  avtor: Vita | sep 29. 2018

  Slej ko prej vsak pride v položaj, ko brez zdravnika ne gre. Del posegov krije obvezno, velik del pa dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Če ne želiš plačevati za obiske pri zdravniku in druge zdravstvene storitve, si moraš pravočasno urediti obe zavarovanji – ne glede na to, da te trenutno nič ne boli, ne kašljaš in nimaš vročine.

  Beri naprej
 10. Svetovni dan živali in odgovorno lastništvo psov

  avtor: Ana Marija | sep 22. 2018

  Približuje se 4.oktober, svetovni dan živali. Kinološka inštruktorica osnovne vrste šolanja psov, Kristina Lipolt, je v ta namen strnila svoje misli o odgovornem lastništvu psov, saj verjame, da bi prvi korak vsakega novega lastnika psa zagotovo moral biti obisk kinološkega tečaja. Vzgoja je namreč zelo kompleksen proces, ki ga posameznik brez doslednega dela in natančnega upoštevanja navodil, ne more izpeljati sam. 

  Beri naprej