Vse Kategorije

 1. ULTIMATIVNI VODNIK PO NAJLEPŠIH PLAŽAH NA HRVAŠKEM

  avtor: Ana | jun 20. 2019

  Poletje je tu! Z njim pa tudi najbolj vroči dnevi v letu, ko je čas za navihano spogledovanje s soncem, uživanje v slanih valovih in najljubšem okusu sladoleda. Če trenutno še ne veste, kje bo vaš letošnji dopust, smo za vas pripravili seznam desetih dih jemajočih plaž, ki jih ponuja hrvaška obala. Izbira je pestra in raznolika, na vas pa je, da se odločite, kam in s kom se boste letos podali lovit sončni zahod.

 2. 20 #resnicnofajn nasvetov za bolj zdravo, srečnejše in uspešnejše življenje

  avtor: Katarina WIZ team | mar 01. 2019

  Na enem mestu smo zbrali 20 idej za bolj zdravo, srečnejše in uspešnejše življenje. Verjamemo, da je vsak trud k pozitivnim spremembam bogato poplačan. Preveri 20 #resnicnofajn nasvetov in spremeni svoje življenje na bolje že danes.

 3. Čas je za spomladansko čiščenje!

  avtor: Doroteja WIZ team | mar 06. 2019 Verjetno se pomladi veseliš bolj kot spomladanskega čiščenja, toda to opravilo lahko pomeni dober veter v tvoja jadra za nove projekte, ideje, morda celo ljubezen. Prvi korak je vedno težak, zato nekaj dodatne motivacije nikoli ne škodi. Zate smo pripravili tri nadvse uporabne sezname, ki ti bodo s koristnimi nasveti pomagali pri čiščenju doma, avta in telesa.
 4. Kaj spakirati za dopust ali potovanje?

  avtor: Ana WIZ team | mar 04. 2019 Tudi ti pred vsakim dopustom izgubljaš čas in ne veš, kaj spakirati? Imamo rešitev, ultimatiwno listo, ki jo pred potovanjem enostavno obkljukaš in preveriš, da kaj ne pozabiš. 
 5. Čudovite WIZove Pobarwanke

  avtor: Ana & Špela in WIZ team | mar 06. 2019 Znano je, da barvanje pomirja in odganja stres. Obenem zapolni prosti čas in spodbuja kreativnost tako odraslih kot malo manjših. WIZove Pobarwanke pa so tudi odličen zabaven učni pripomoček za vaše otroke. Skozi Pobarwanke skupaj odkrivajte čudovite kontinente, raziskujte kolesarjenje skozi letne čase ali spoznavajte pasme kužkov. 
 6. Top 17 daril za vaše najljubše

  avtor: Val | dec 15. 2018

  Čas okoli novega leta, rojstni dnevi, raznorazne obletnice in ostali posebni trenutki so ponavljajoč test naših obdarjevalnih sposobnosti. Priznajmo si, nimamo jih vsi. V iskanju primernega darila obstaja poseben čar, ker smo na nek način prisiljeni opaziti, koliko zares poznamo osebo, kateri kupujemo darilo.

  Razkrivamo recept: kako navdušiti in prijetno presenetiti svoje najbližje? Z WIZovim seznamom idej tudi nakupovanje daril rešeno v hipu.

 7. Top 5 nasvetov za sprehajanje psa v mrzlih dneh

  avtor: Val | dec 09. 2018 Naj te neugodni vremenski pogoji kot so nizke zimske temperature ne odvrnejo od te zelo pomembne rutine, dolgega sprehoda s tvojim kužkom. Z WIZovimi nasveti še sprehod v hudem mrazu lažji! Vsak ljubeč lastnik psa namreč dobro ve, da so sprehodi s kosmatim prijateljem nujni in izredno koristni. Tako za lastnika, kot tudi za počutje kužka. V današnjem času, prenatrpanem z oblico informacij, dnevni sprehodi nudijo tudi prepotreben čas zase, obenem pa je vsakodnevna rekreacija odlično in naravno zdravilo za stres ter protiutež sedečemu stilu življena. Zate smo pripravili nasvete, kako se najbolje pripraviti na sprehod s kužkom v zimskem mrazu.
 8. 5 NASVETOV ZA »ZELENO« ZAVIJANJE DARIL

  avtor: Val | dec 01. 2018 Najpomembnejši nasvet za zeleno zavijanje daril je, da ne kupuješ novih stvari. Uporabi le tisto, kar že imaš doma ali pa naberi v naravi. Če bi se odpovedali nakupu zavijalnih pripomočkov, ki na koncu po manj kot enem dnevu pistanejo na smetiščih, bi bilo zmanjšanje odpadkov neprecenljivo. Veš, da navadno svetleči in z zlatom ali srebrom premazani papirji sploh niso iz recikliranega materiala?
 9. Triki za vadbo doma

  avtor: Val | okt 15. 2018 Če si zjutraj vzameš 15 minut za telovadbo, lahko to zmanjša stres in anksioznost skozi dan. Razgibaš se lahko že s sprehodom okoli bloka ali po naselju, lahko pa si privoščiš aktivno vadbo v fitnesu ali si sestaviš svoj načrt vaj s pomočjo youtube videov in to opraviš kar doma. WIZovci smo zate pripravili serijo vadbe na kavču. Vadba vpliva na celo telo.
 10. Triki za kuhanje

  avtor: Val | okt 14. 2018 Kako pa kaj tvoje ustvarjanje v kuhinji? Z WIZom so tudi najtežje kuharske stvari rešene v hipu. Preveri trike, ki ti bodo nekatere postopke pripravjanja ali shranjevanja hrane poenostavili.