Vse Kategorije

 1. Top 17 daril za vaše najljubše

  avtor: Val | dec 15. 2018

  Čas okoli novega leta, rojstni dnevi, raznorazne obletnice in ostali posebni trenutki so ponavljajoč test naših obdarjevalnih sposobnosti. Priznajmo si, nimamo jih vsi. V iskanju primernega darila obstaja poseben čar, ker smo na nek način prisiljeni opaziti, koliko zares poznamo osebo, kateri kupujemo darilo.

  Razkrivamo recept: kako navdušiti in prijetno presenetiti svoje najbližje? Z WIZovim seznamom idej tudi nakupovanje daril rešeno v hipu.

 2. Top 5 nasvetov za sprehajanje psa v mrzlih dneh

  avtor: Val | dec 11. 2018 Naj te neugodni vremenski pogoji kot so nizke zimske temperature ne odvrnejo od te zelo pomembne rutine, dolgega sprehoda s tvojim kužkom. Z WIZovimi nasveti še sprehod v hudem mrazu lažji! Vsak ljubeč lastnik psa namreč dobro ve, da so sprehodi s kosmatim prijateljem nujni in izredno koristni. Tako za lastnika, kot tudi za počutje kužka. V današnjem času, prenatrpanem z oblico informacij, dnevni sprehodi nudijo tudi prepotreben čas zase, obenem pa je vsakodnevna rekreacija odlično in naravno zdravilo za stres ter protiutež sedečemu stilu življena. Zate smo pripravili nasvete, kako se najbolje pripraviti na sprehod s kužkom v zimskem mrazu.
 3. 5 NASVETOV ZA »ZELENO« ZAVIJANJE DARIL

  avtor: Val | dec 01. 2018 Najpomembnejši nasvet za zeleno zavijanje daril je, da ne kupuješ novih stvari. Uporabi le tisto, kar že imaš doma ali pa naberi v naravi. Če bi se odpovedali nakupu zavijalnih pripomočkov, ki na koncu po manj kot enem dnevu pistanejo na smetiščih, bi bilo zmanjšanje odpadkov neprecenljivo. Veš, da navadno svetleči in z zlatom ali srebrom premazani papirji sploh niso iz recikliranega materiala?
 4. Triki za vadbo doma

  avtor: Val | okt 15. 2018 Če si zjutraj vzameš 15 minut za telovadbo, lahko to zmanjša stres in anksioznost skozi dan. Razgibaš se lahko že s sprehodom okoli bloka ali po naselju, lahko pa si privoščiš aktivno vadbo v fitnesu ali si sestaviš svoj načrt vaj s pomočjo youtube videov in to opraviš kar doma. WIZovci smo zate pripravili serijo vadbe na kavču. Vadba vpliva na celo telo.
 5. Triki za kuhanje

  avtor: Val | okt 14. 2018 Kako pa kaj tvoje ustvarjanje v kuhinji? Z WIZom so tudi najtežje kuharske stvari rešene v hipu. Preveri trike, ki ti bodo nekatere postopke pripravjanja ali shranjevanja hrane poenostavili.
 6. Triki za čiščenje

  avtor: Val | okt 14. 2018 Verjetno se vsega veseliš bolj čiščenja, toda to opravilo v tvojem domu lahko pomeni dober veter v jadra za nove projekte in ideje. Prvi korak je vedno težak, zato nekaj dodatne motivacije nikoli ne škodi. Zate smo pripravili nadvse uporabne trike za čiščenje.
 7. Triki za potovanja

  avtor: Val | okt 13. 2018 Tudi ti pred vsakim dopustom izgubljaš čas z nepravilnim pakiranjem? Z WIZ nasveti je pakiranje rešeno v hipu. Nauči se, kako enostavneje zložiti jakne, kaj je navadno na dnu pravilno spakiranega kovčka in preveri, kako lahko za svoje potovanje shraniš nakit na inovativen način. Pot na dopust se začne z WIZovimi nasveti!
 8. Triki za tvoj avto

  avtor: Val | okt 15. 2018 Čiščenje in vzdrževanje tvojega jeklenega konjička bo lažje, če upoštevaš nekaj naših trikov. Kako pogosto bi sicer morali čistiti svoj avtomobil? Pranje zunanjosti vozila se priporoča vsake dva tedna skozi celo leto, v zimskem času pa celo pogosteje zaradi soli na cesti. Čistoča notranjost iavtomobila je odvisna od tebe, vsaj enkrat mesečno pa čiščenje ni odveč, se strinjaš?
 9. Triki za kolesarje

  avtor: Val | okt 16. 2018 Imaš rajši kot vožnjo z avtomobilom vožnjo s kolesom? V službo, po opravkih, na kavo, na izlet in še kam te danes odpelje tvoje kolo. Ne samo, da lahko z njim prideš iz točke A na točko B, z njim vzdržuješ telesno kondicijo in pokažeš tudi, da ti je mar za okolje. Vzpodbudno je, da se število kolesarjev kot aktivnih udeležencev v prometu, iz leta v leto povečuje. Zate smo pripravili tri hude trike.
 10. Triki za vse v pisarni

  avtor: Val | okt 15. 2018 Triki za vse v pisarni Odmor v pisarni je tu z namenom – da se odpočiješ. V službi si vzemi čas, da odmakneš pogled od ekrana in poglej v okolico, ki te obdaja in jo samo opazuj. Vsako uro tudi vstani in se sprehodi, da poženeš kri po žilah, lahko pa se tudi malo razgibaš in si pretegneš mišice. To dobro vpliva na cirkulacijo v telesu in izboljša delovanje tvojih možgančkov. Ne pozabi pa na pravilno sedenje! WIZ je zate pripravil še druge simpatične trike, ki ti bodo polepšali delovne ure.