Z menjavo zavarovanja do ugodnosti v vrednosti 50 €!

  • V Sloveniji so nekatere zdravstvene storitve v celoti krite iz obveznega zdravstvenega zavarovanja, za večino pa moramo po dopolnjenem 26. letu doplačati, če nimamo urejenega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Sklenite ga pri WIZ!
  • Ob sklenitvi pridobiš #resnicnofajn ugodnost do 50 €.
  • Če ste že zavarovani drugje, vam menjavo enostavno pomagamo urediti mi. 
SKLENI ONLINE

 

Stranko postavljamo v ospredje

Sklepanje in urejanje zavarovanja prepustimo vam, a v primeru vprašanj vseskozi stojimo ob strani. Tako je tudi s pomočjo pri menjavi zavarovanja: pišite nam na info@wiz.si ali nas pokličite na 080 11 24. Pomagali vam bomo s sklenitvijo zavarovanja.

Filip Flisar, WIZ zavarovanec

Že tretje leto WIZ zavarovanju zaupa Filip, ki pravi: "S sklenitvijo WIZ Zdravja vam ne bo treba doplačevati razlik za zdravstvene storitve, sklenete ga enostavno in hitro preko spleta. Pa še ugodnost do 70 € pridobite. Ste zavarovani drugje? Ni problema! Resnično fajn WIZ svetovalci vam uredijo tudi menjavo zavarovanja."

WIZ ugodnosti – ena je vaša!

Ugodnost v vrednosti do 99 € prejmejo tisti, ki prvič sklenejo WIZ Zdravje za najmanj 3 leta. Izbirate med: denarjem v obliki nakazila 30 €, popustom za WIZ Avto zavarovanje v vrednosti 70 €, vrednostnim bonom za šoping v Sportini v vrednosti 50 € ali popustom za zavarovanje psa WIZ Kuža v višini 40 €.