Ugodnosti ob sklenitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja

Ugodnosti

Denar v obliki nakazila 30 € ali izbrano ugodnost v vrednosti do 50 € prejmejo tisti, ki prvič sklenejo WIZ Zdravje za najmanj 3 leta. Nakazilo na TRR bomo izvedli najkasneje do konca meseca, ki sledi mesecu, v katerem bo prejeto plačilo prve premije. Enako velja za posredovanje ugodnosti ali vrednostnega bona na domač naslov. Za več informacij preveri Pogoje koriščenja ugodnosti.

 

1. Skleni dopolnilno zdravstveno zavarovanje!

WIZ Zdravje je dopolnilno zdravstveno zavarovanje, ki ga lahko v nekaj enostavnih korakih skleneš kar prek spleta. Potrebujejo ga vsi:

  • brez statusa dijaka ali študenta,
  • starejši od 26 let,
  • (samo)zaposleni.

Dopolnilno zavarovanje ni obvezno, je pa nujno, če se želiš izogniti doplačilu zdravstvenih storitev, ki jih obvezno zavarovanje ne krije.

 

2. Izberi svojo ugodnost!

Ob sklenitvi dopolnilnega zavarovanja WIZ Zdravje si lahko izbereš eno izmed #resnicnofajn ugodnosti:

Denar v obliki nakazila 30 € na TRR

Nakazilo na TRR v višini 40 €Ne veš, katero ugodnost izbrati? Potem je najboljša izbira denar v obliki nakazila 30 €. Nakazilo bomo izvedli kar na tvoj TRR.

ali

Popust za avtomobilsko zavarovanje v vrednosti 50 €*

Popust za avtomobilsko zavarovanje v vrednosti 70 €Si želiš nižjo zavarovalno premijo za svoj avto? Potem je ta ugodnost kot nalašč zate. Podarimo ti kar 50 € popusta, ki jih unovčiš ob sklenitvi WIZ Avto zavarovanja (*tvoja letna premija avto zavarovanja pa mora biti vsaj 150 evrov)! Kodo za popust in navodila, kako unovčiš 50 € popusta, ti bomo posredovali skupaj z elektronsko polico na tvoj e-poštni naslov.

ali

Sportina bon v vrednosti 50 €

Vrednostni boni sportina v višini 50 €Je šoping tvoj hobi? Potem izberi bon, ki je unovčljiv v poslovalnicah Sportina, XYZ, Boss, Tom Tailor, Tom Tailor Denim, Marx, Bata, Tally Weijl, Pimkie, GDM – Grain de Malice, Parfois, Six, Sportina Outlet in Tom Tailor Outlet. Torej skupno v več kot 60 poslovalnicah po Sloveniji. Celoten seznam poslovalnic lahko preveriš tukaj. Bon ti pošljemo na tvoj domač naslov. 

ali

Popust za zavarovanje tvojega psa WIZ Kuža v vrednosti 40 € 

Poskrbi tudi za zdravstveno in nezgodno zavarovanje svojega ljubljenčka: pri WIZ Kuža lahko izbiraš med tremi paketi kritij: Paketom Mini (4,17 €/mesec), Paketom Maksi (14,95 €/mesec) in Paketom Plus (19,92 €/mesec).  

 

SKLENI ONLINE