Praznovanje 26. leta je prelomno!

Čaka te vse in še več. 

  • Urediti moraš vsa potrebna zavarovanja.
  • Izberi svojo WIZ ugodnost ob sklenitvi zavarovanja.
  • Poskrbi za #resnicnofajn rojstno dnevno zabavo. ;)

V Sloveniji so nekatere zdravstvene storitve v celoti krite iz obveznega zdravstvenega zavarovanja, za večino pa moraš po dopolnjenem 26. letu doplačati, če nimaš urejenega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. S sklenitvijo WIZ Zdravja ti tako ne bo treba doplačevati razlik za te zdravstvene storitve. Skleneš ga enostavno in hitro preko spleta. Ob sklenitvi pridobiš #resnicnofajn ugodnost do 99 €.

SKLENI ONLINE

 

Ugodnosti ob sklenitvi = DARILCE :)

Ugodnost v vrednosti do 99 € prejmejo tisti, ki prvič sklenejo WIZ Zdravje za najmanj 3 leta. Izbiraš med: denarjem v obliki nakazila 40 €, popustom za WIZ Avto zavarovanje v vrednosti 70 €, vrednostnim bonom za šoping v Sportini v vrednosti 50 €, pametno zapestnico Withings Go v vrednosti 75 € ali urBeats by Dr. Dre slušalkami v vrednosti 99 €.

Najbolj udarne so urBeats by Dr. Dre

Med vsemi resnično fajn ugodnostmi, med katerimi izbiraš pri WIZu, izstopajo prav slušalke. Vsaj tako pravijo WIZ zavarovanci Filip Flisar, Marko Grilc, Sandra Salihović in Urška Ahac. :) 

Kaj pa rojstni dan tvojih prijateljev?

Zagotovo ne praznuješ le ti. ;) Praznujejo tudi tvoji prijatelji! Spomni jih, naj uredijo nujno zdravstveno zavarovanje WIZ. Zate smo pripravili še nasvete, kako darila zanje enostavno narediš doma. Trud, ki ga vložiš v izdelavo unikatnega darila, je vreden veliko več kot drago neosebno darilo, za katerega si si vzel 1 minuto v trgovini. ;)