Objave 2019

 1. ULTIMATIVNI VODNIK PO NAJLEPŠIH PLAŽAH NA HRVAŠKEM

  avtor: Ana | jun 20. 2019

  Poletje je tu! Z njim pa tudi najbolj vroči dnevi v letu, ko je čas za navihano spogledovanje s soncem, uživanje v slanih valovih in najljubšem okusu sladoleda. Če trenutno še ne veste, kje bo vaš letošnji dopust, smo za vas pripravili seznam desetih dih jemajočih plaž, ki jih ponuja hrvaška obala. Izbira je pestra in raznolika, na vas pa je, da se odločite, kam in s kom se boste letos podali lovit sončni zahod.

 2. Je lekarna na dopustu odprta?

  avtor: Ana Vita | jun 16. 2019

  Morski ježki, žgoče sonce, s koreninami prepletena steza za tek, komarji, voda iz pipe, ki ji ne gre zaupati – na dopustu ali potovanju se običajno pojavi vrsta okoliščin, ki lahko privedejo do različnih zdravstvenih težav. Na srečo lahko za večino »počitniških težav« poskrbiš brez zdravnika z uporabo zdravil in pripomočkov, ki jih imaš s seboj. Izpostavljamo nujne stvari, ki jih je dobro imeti v torbici potovalne lekarne.

  Beri naprej
 3. Zavaruj družino, darilo čaka

  avtor: Nina | jun 16. 2019

  Čas počitnic je tu! Odhajamo na dopust. Nekateri na slovensko obalo, drugi k sosedom, tretji dlje po Evropi, nekateri pa odhajate celo do roba sveta. Kamorkoli že greste, ne pozabite na zavarovanje za tujino. Ob sklenitvi celoletnega družinskega zavarovanja WIZ Tujina prejmete darilo: brezžične slušalke.  Priporočamo ga predvsem tistim družinam,  ki gredo na oddih čez mejo vsaj 3 x letno, saj tako prihranite čas in denar – tokrat pa pridobite tudi darilo (akcija omejena do 15.8.2019). 

  Beri naprej
 4. Razkrivamo lokacijo ceste v obliki srca

  avtor: Doroteja | maj 15. 2019

  Dnevi, ki so pred nami, kar kličejo po norih pobegih v naravo in urbane prestolnice. Te že mika, da se tudi ti s svojim jeklenim konjičkom čim prej odpraviš kam na izlet? Samo zate smo pripravili 10 namigov za izlete po Sloveniji in za skok čez mejo. Čakajo te panoramski razgledi in super doživetja.

  Beri naprej
 5. TOP 13 NASVETOV ZA VARNO KOLESARJENJE

  avtor: Ana | maj 10. 2019

  Pozdravljamo lepše vreme in več vožnje s kolesom! Spodnje nasvete smo napisali rekreativni kolesarji ekipe WIZ. Želimo, da se na kolesu počutiš varno, sproščeno in da imaš svoje kolo pod kontrolo. Po podatkih slovenske Policije so kolesarji poleg pešcev najbolj ogrožena in izpostavljena skupina prometnih udeležencev. Letos so bili namreč časopisi že polni novic o kolesarskih nesrečah: nekdo je s kolesom zbil otroka, drugi je grdo padel, tretjega je zbil avto ... Nesreča ne počiva, po podatkih AVP se poškoduje kar 6,6 % kolesarjev, zato nameni pozornost varnejši vožnji s kolesom ter upoštevaj prometno signalizacijo in prometne znake.

  Beri naprej