Objave 2018

 1. Zakaj je menjava pnevmatik vsako sezono nujno potrebna?

  avtor: Ana Vita | nov 14. 2018

  Tako kot vsako sezono poskrbiš za menjavo svoje obutve, moraš poskrbeti tudi za menjavo gum na svojem vozilu. V teoriji se vedno sliši preprosto, v praksi pa pogosto zgleda drugače. Vsi dobro vemo, da 15. november in 15. marec pomenita zadnji alarm pred začetkom nove sezone, a ju na račun pomanjkanja časa ali denarja, marsikdo raje da na dremež. Da se to ne bi zgodilo tudi tebi, preveri, zakaj moraš to sezono pravočasno k vulkanizerju.

  Beri naprej
 2. Pravočasno se pripravi na Black Friday

  avtor: Nina | nov 02. 2018

  Vedno bolj priljubljen dan razprodaj Black Friday se je razširil iz zahoda in osvojil tudi Slovenijo. Tudi WIZovci pripravljamo nekaj posebnega za dan popustov, zato smo pripravili navodila, kako se na to dobro pripraviti. Namreč, črni dan popustov letos pade na 23.11.2018, zato je pravi čas za nakupovanje daril za praznični december. Da bo letos mošnjiček za darila večji, smo pri WIZu pripravili noro akcijo prihrankov, ki bo trajala cel vikend. Več bomo razkrili tik pred akcijo :)​

  Beri naprej
 3. Kako enostavno privarčevati 30 evrov na mesec?

  avtor: Ana Marija | okt 27. 2018

  Za uspešno mesečno varčevanje moraš upoštevati le tri skrivnosti. To so vztrajnost, redno vodenje svojega finčnega stanja in pripravljenost, da spremeniš kakšno od svojih navad. Z malimi triki je mogoče prihraniti kar lepo vsoto! Kako enostavno je to, izveš na super strani VARCUJMO.SI

  Beri naprej
 4. 10 TOP smučarskih destinacij doma in pri sosedih

  avtor: Val | okt 18. 2018

  Zasnežena pobočja pri nas in sosedih ponujajo precejšnje število lepo urejenih smučišč za aktivno preživljanje zimskih dni. Izbrali smo 10 najboljših ta hip, ki poleg odlične smuke nudijo tudi številne dodatne aktivnosti, ki bodo tvoji smučarji dodale veliko snežno kepo na i.

  Beri naprej
 5. Spoznaj top 5 destinacij za krompirjeve počitnice

  avtor: Martina | okt 17. 2018
  Krompirjeve počitnice bodo konec tedna potrkale na vrata, zato so misli vedno bolj v iskanju idej o pobegu na kakšno od zanimivih destinacij. V sodelovanju z Izlet na dlani je za vas pripravil seznam 5 destinacij na katere se lahko odpravite že konec tega tedna:
    Beri naprej