Objave 2017

 1. »Mednarodno vozniško dovoljenje in prometno, prosim.«

  avtor: Rene | jul 15. 2017

  Mednarodno vozniško dovoljenje ni »rezervno« vozniško dovoljenje, ki ga daš policistu v primeru prekrška, češ vzemite tega, saj imam itak še svojega. MVD je zgolj dokument, ki ga priznava več kot 120 držav in ki s svojim enotnim videzom in poenotenimi podatki zagotavlja lažjo prepoznavo dejstev, navedenih v nacionalnem vozniškem dovoljenju. Saj veš, z nekaj smole si lahko policist tvoje vozniško dovoljenje razlaga povsem po svoje ... 

 2. »Big lajk« za električne avte!

  avtor: Matej | maj 02. 2017

  Električni avtomobili se zdijo odlična rešitev, saj ponujajo poceni vožnjo brez emisij. To je v času, ko za transport porabimo ogromne količine energije, pridobljene iz fosilnih goriv, slišati kot idealna rešitev, kajne? Pa je res vse tako zeleno oziroma modro? Kljub navdušenju mnogih ljubiteljev sodobnih tehnologij pa vseeno kaže prisluhniti tudi mnenju ljudi, ki vidijo na drugo stran vtičnice oziroma širšo sliko sveta električnih avtomobilov.

 3. Pasti profesionalne rekreacije

  avtor: Rene | maj 06. 2017

  Pri ukvarjanju s športom so bistvenega pomena trdna odločenost, cilj, motivacija in kanček trme. To te žene, da vsak dan vstaneš, si nadeneš pajkice in športne copate ter oddelaš predviden čas vadbe in vse izbrane vaje. Obenem pa potrebuješ tudi trezno glavo, ki te ves čas opominja na vse ostale sestavine pravilne rekreacije, o katerih se govori veliko premalo – počitek, zmernost, poslušanje svojega telesa ter brzdanje brezglave tekmovalnosti in želje po podiranju osebnih rekordov.  

 4. Tri ženske generacije, tri ženske rekreacije

  avtor: Peter | maj 10. 2017

  Redna telesna aktivnost je eden od temeljev zdravega življenja, polnega pozitivnih misli in s čim manj boleznimi in poškodbami. Šport in rekreacija sta pomembna v vsakem življenjskem obdobju, ne smeš pa prezreti dejstva, da je treba telesno aktivnost ves čas prilagajati svojim letom. Ženske rekreacijo dojemajo drugače kot moški. Manj tekmovalno in ne toliko za dokazovanje vsem po vrsti, bolj za svojo dušo in veselje. Kako bi se torej spomladi lotile rekreacije hči, mama in babica, ki si želijo zdravega počutja in svojim letom primerno fit telesa?

 5. »WIZ summer cruisin'«

  avtor: Matej | maj 15. 2017

  Pozimi te zakon in razmere prisilijo, da poskrbiš za svoj avto, čez dobrega pol leta pa gredo stvari nekoliko počasneje. Večina ljudi je prepričana, da poletje ne zahteva prav posebne skrbi za avto, a temu nikakor ni tako. Kar nekaj sklopov potrebuje voznikovo ali mehanikovo pozornost, zato moraš avtu nameniti vsaj eno sončno soboto in ga pripraviti na poletje.

  Beri naprej