Objave 2017

 1. Izvid iz laboratorija – kaj je dobro in kaj slabo?

  avtor: Tina | avg 29. 2017

  Včasih vidni simptomi in tvoj opis počutja niso dovolj, da bi lahko zdravnik s popolno gotovostjo določil, kaj je s teboj narobe. Za potrditev svojih domnev oziroma sumov te pošlje v laboratorij, kjer opravijo preiskave in rezultate zapišejo v obliki izvida. Seveda nas vse zanima, kakšni so izvidi, a kaj ko jih znajo le redki prebrati in si ustvariti pravo sliko stanja v telesu. Preden te ob na videz visokih vrednostih tega ali onega zgrabi panika, o rezultatih izvidov raje povprašaj svojega zdravnika.

 2. Asistent za vsak avto

  avtor: Helena | jul 17. 2018

  Kaj narediš, ko si v težavah? Jasno, pokličeš na pomoč in upaš, da se bo kdo odzval. Če se namreč na klic nihče ne odzove, tvoja težava ni rešena in ti si še vedno v godlji. Te stvari lahko v primeru avtomobilskega zavarovanja rešiš z dodatnim  avtomobilske astistence, ki ti v vsakem trenutku zagotavlja pomoč na cesti. Ko nastopi težava, preprosto pokličeš asistenčni center, ki poskrbi za organizacijo pomoči. 

  Beri naprej
 3. Zeleno pomeni ustrezno zavarovano

  avtor: Rene | avg 22. 2017

  Še nedolgo tega nas je na mejnem prehodu policist povprašal po potnem listu in zeleni karti. Kasneje, ko je bil podpisan multilateralni garancijski sporazum, pa se je uveljavilo prepričanje, da zelena karta ni več potrebna, razen za obisk določenih držav, ki sporazuma niso podpisale. Zakaj bi torej kdo plačal slabih pet evrov za nekaj, česar pravzaprav niti ne potrebuje?

 4. Mladost za volanom

  avtor: Rene | jan 16. 2017

  So vsi mladi vozniki res neizkušeni, premalo zreli, vihravi in zaletavi? Je to morda zgolj rezultat merjenja statistike, ali pa res velja tisti znameniti stari rek: »Mladost je norost, čez vodo skače, kjer je most«? V prometu je mladost prednost in obenem tudi slabost, zato so mladi vozniki posebna kategorija s posebno zavarovalno premijo. Prave avtomobilske vozniške izkušnje začneš nabirati s prvimi kilometri v avtošoli, a videno in v avtošoli doživeto še zdaleč ni dovolj, da bi bil ob prejemu vozniškega izpita povsem enakovreden drugim voznikom. Razlika je namreč v kilometrih, urah za volanom in – izkušnjah.

 5. Plačilo WIZ zavarovanja na spletu je 100% varno

  avtor: Ana Vita | jun 28. 2018

  Kljub temu da je spletno nakupovanje v tretjem tisočletju postalo že stalna praksa, je kanček dvoma pred internetnim plačilom kdaj pa kdaj še vedno prisoten. Ponavadi v primerih, ko prek spleta plačujemo izdelke ali storitve, ki jih doslej še nismo. Toda skrb, da bi vaš bančni račun po spletnem plačilu WIZ zavarovanja doletela zloraba, je popolnoma odveč.