Objave 2014

 1. Igrivo v 2015

  avtor: WIZ | dec 19. 2014

  Če do 15. januarja 2015 skleneš ali obnoviš WIZ avtomobilsko zavarovanje, sodeluješ v igri za vinjeto. Podarjamo jih kar pet! Torej, hitro naredi svoj izračun avtomobilskega zavarovanja in se prepričaj, da s sklenitvijo zavarovanja prek naše spletne strani prihraniš čas in denar.

  Beri naprej
 2. Vse prednosti jutranje telovadbe

  avtor: WIZ | dec 13. 2014

  Po jutru se dan pozna. Jutranja telovadba pozitivno vpliva na telo in počutje, podaljša dan in ga naredi veliko prijetnejšega. Z le nekaj minutami jutranjega miganja boš svoj dan povsem spremenil in dosegel veliko več, kot pa če zjutraj še malo poležiš.

  Beri naprej
 3. Rekreacija za vse generacije

  avtor: WIZ | dec 09. 2014

  Rekreacija je del formule za zdravo, zadovoljno in dolgo življenje. Zakaj se je lotiti in kako sploh začeti z vadbo, si preberi v zapisu. Saj res, še to: če je redno ukvarjanje z rekreacijo ena od tvojih novoletnih zaobljub, držimo pesti zate in ti želimo veliko jeklene volje.

  Beri naprej
 4. Smerne utripalke

  avtor: WIZ | dec 06. 2014

  Si tudi ti opazil, da vse več voznikov ne uporablja smernih utripalk na avtomobilu, ko je treba? To ne povzroča le slabe volje pri drugih voznikih, pač pa je lahko tudi zelo nevarno. Več informacij o smernikih smo zbrali v tem zapisu.

  Beri naprej
 5. Ko zmanjka goriva

  avtor: WIZ | nov 26. 2014

  Pesimist ima rezervoar za gorivo vedno na pol prazen, optimist pa na pol poln. Ko zasveti opozorilna lučka za gorivo, pa morata oba na črpalko :) Kako lahko preprečiš, da bi ostal na cesti s praznim rezervoarjem za gorivo, pišemo v današnjem zapisu na blogu.

  Beri naprej