Objave 2014

 1. Igrivo v 2015

  avtor: WIZ | dec 19. 2014

  Če do 15. januarja 2015 skleneš ali obnoviš WIZ avtomobilsko zavarovanje, sodeluješ v igri za vinjeto. Podarjamo jih kar pet! Torej, hitro naredi svoj izračun avtomobilskega zavarovanja in se prepričaj, da s sklenitvijo zavarovanja prek naše spletne strani prihraniš čas in denar.

  Beri naprej
 2. Ko zmanjka goriva

  avtor: WIZ | nov 26. 2014

  Pesimist ima rezervoar za gorivo vedno na pol prazen, optimist pa na pol poln. Ko zasveti opozorilna lučka za gorivo, pa morata oba na črpalko :) Kako lahko preprečiš, da bi ostal na cesti s praznim rezervoarjem za gorivo, pišemo v današnjem zapisu na blogu.

  Beri naprej
 3. Pomoč na domu

  avtor: WIZ | nov 23. 2014

  Morda se vam bo zgodilo, da boste od pomoči drugih (vsaj za nekaj časa) odvisni prej kot šele v pozni starosti. Po nezgodi ali zaradi bolezni se kaj hitro zgodi, da ne morete sami poskrbeti zase, se obleči ali si skuhati obroka. Kako vam v takem primeru lahko pomaga kritje WIZ Pomoč, preberite v zapisu na blogu.

  Beri naprej
 4. Avtomobili med poplavami

  avtor: WIZ | nov 18. 2014

  Dež in sneg v običajnih količinah avtomobilom praviloma ne škodita, povsem drugače pa je z vodo, ki jo prinesejo poplave. Doseže namreč vse skrite kotičke, ki jih sicer ne bi. Kaj storiti z vozilom, ki je bilo zalito v poplavah, in kako se škodi izogniti, pa v tokratnem zapisu

  Beri naprej
 5. Neon WIZ nagrajenci

  avtor: WIZ | nov 05. 2014

  Hvala vsem, ki ste sodelovali v nagradni igri in ustvarjali neon napise prek spletnega mesta ali Facebook aplikacije. Neon je zakon! Še vedno lahko rišete ali pišete ter puščate neon sled, le nagradna igra je zaključena. Za seznam nagrajencev preberi novico.

  Beri naprej