Objave 2013

 1. 10 najslabših avtomobilov 20. stoletja

  avtor: WIZ | dec 15. 2013

  Konec leta je idealen čas za delanje seznamov in lestvic, zato smo se tudi mi za razvedrilo lotili ene. Izbrali smo 10 najslabših avtomobilov 20. stoletja. Se strinjate z našim izborom?

  Beri naprej
 2. Jasna navodila za vožnjo v megli

  avtor: WIZ | dec 01. 2013

  Eden izmed neprijetnejših in nevarnejših vremenskih pojavov je gotovo megla. Ker smo ravno v času, ko se ta pojavlja kar pogosto, smo zapisali nekaj nasvetov, kako se obnašati, če nas megla nenadoma ujame, in kako čim varneje nadaljevati vožnjo ter priti na cilj.

  Beri naprej
 3. Podaljšanje prometnega dovoljenja

  avtor: WIZ | okt 21. 2013

  Ste vedeli, da lahko poleg sklenitve zavarovanja preko spleta, na enak način podaljšate tudi veljavnost prometnega dovoljenja? Preverite, kako poteka postopek na portalu E-uprave.

  Beri naprej
 4. WIZ svetuje: nakup rabljenega avtomobila, 2. del

  avtor: WIZ | nov 26. 2013

  Če smo v prejšnjem zapisu pisali predvsem o "površinskem" pregledu notranjosti in zunanjosti, se tokrat spuščamo v "drobovje" avtomobila. Svetujemo vam, kako preizkusiti motor, sklopko, zavorni sistem in vse ostale ključne sisteme, ki na prvi pogled morda delujejo povsem brez težav, ob podrobnejšem pregledu pa znamo naleteti na marsikatero neprijetnost.

  Beri naprej
 5. WIZ svetuje: nakup rabljenega vozila

  avtor: WIZ | okt 30. 2013

  Marsikdo se odloči za nakup rabljenega avtomobila, tudi zato, ker novim avtomobilom ravno v prvih par letih najbolj pade vrednost. Seveda pa je treba biti pri nakupu rabljenih avtomobilov previden in se prepričati, da ne kupujemo mačka v žaklju. Kako začeti in kaj preveriti, vam svetujemo v tokratnem zapisu.

  Beri naprej