WIZ zavarovanje

WIZ zgodba

WIZ VarnoVarčnoIzjemno in Zaupanja vredno

WIZ smo ekipa WIZionarjev in naše poslanstvo je ustvarjanje spletnih zavarovanj in iskanje vedno novih inovativnih rešitev. To počnemo že vse od leta 2012, ko smo sramežljivo, a odločno zaorali ledino spletne ponudbe zavarovanj na slovenskem trgu. Danes smo že nagrajeni, ker ostajate z nami in ste nam v teh letih pomagali s številnimi nasveti za izboljšave ter nas bodrili z odličnimi ocenami. Da bi vam, »WIZastičnim« strankam, še naprej zagotavljali odlično uporabniško izkušnjo, se za vas vsak dan trudimo: Gašper, Margita, Nina, Val, Sandi in drugi.

WIZ je spletna prodajna točka Adriatica Slovenice, ki omogoča hitro in  enostavno sklepanje WIZ zavarovanj. Na wiz.si si zavarovanje urediš le z nekaj kliki, polica pa te pričaka v tvojem e-nabiralniku. Naša virtualna vrata so že od leta 2012 odprta 24 ur na dan, vse dni v letu.

Nudimo izjemno izkušnjo pri sklepanju zavarovanj, saj lahko vsakdo pridobi ceno zavarovanja z najmanjšim naporom in ga sklene v nekaj korakih preko spleta. Ne vsiljujemo, ampak svetujemo. Vsak namreč sam ve, kaj je najboljše zanj. In to WIZovci spoštujemo.

Poleg enostavnosti in hitrosti nas odlikujejo tudi dostopne cene. Če se ti v postopku sklepanja kje zatakne ali imaš kakršno koli dodatno vprašanje, ti na pomoč z veseljem priskoči WIZ ekipa (Tina, Monika, Helena, Katja…) preko chat-a, e-pošte ali telefonske številke 080 11 24.

Pri nas lahko urediš WIZovska zavarovanja:

Hvala! Že 6 let nas ocenjujete z visokimi ocenami – naša povprečna ocena po oddanih več kot 1.600 glasovih je 4,7.

Vaša WIZ ekipa