Imaš 26 let ali več? Preveri, katero zdravstveno zavarovanje je potrebno urediti.

  • V Sloveniji so nekatere zdravstvene storitve v celoti krite iz obveznega zdravstvenega zavarovanja, za večino pa moraš po dopolnjenem 26. letu doplačati, če nimaš urejenega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.
  • S sklenitvijo WIZ Zdravja ti tako ne bo treba doplačevati razlik za te zdravstvene storitve. Skleneš ga enostavno in hitro preko spleta. Ob sklenitvi pridobiš #resnicnofajn ugodnost do 50 €.
SKLENI ONLINE

 

Kaj je dopolnilno zavarovanje WIZ?

Zavarovanje je namenjeno vsem, ki imajo veljavno obvezno zdravstveno zavarovanje in so tudi zavezanci za doplačila. Običajno so to osebe, stare 26. let ali več, študenti, ki izgubijo status, zaposleni, upokojenci, kmetje. S sklenitvijo WIZ Zdravja ti tako ne bo treba doplačevati razlik za te zdravstvene storitve. Skleneš ga enostavno in hitro preko spleta.

#resnicnofajn nasveti

Ne le sprememba glede plačevanja zdravstvenega zavarovanja, tudi druge stvari se spremenijo po koncu študentskih let. Najbolj produktiven boš, če naše spodnje nasvete vzameš kot predloge za izboljšanje samega sebe in ne kot obveznosti, ki ti visijo nad glavo in dajejo občutek slabe vesti, če jih ne opraviš. Poskusi za spremembo predvsem uživati v vsaki aktivnosti, ki ti jo prinese nov dan.

Ugodnosti ob sklenitvi zavarovanja

Ugodnost v vrednosti do 50 € prejmejo tisti, ki prvič sklenejo WIZ Zdravje za najmanj 3 leta. Izbiraš med denarjem v obliki nakazila 30 €, popustom za WIZ Avto zavarovanje v vrednosti 50 €, vrednostnim bonom za šoping v Sportini v vrednosti 50 € in popustom za zavarovanje psa WIZ Kuža v vrednosti 40 €.